2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kurutma makınası da geldı... çamaşır kurutma derdı de bıttı yaşasın:))))kaydirigubbakcemile3

Ana kucağı ( puset ) ile taşıyacaz boshayallersmile

Fınfık 4 senedir şişlideyiz 4 senedir var orda marmaris büfe, ne zmn açıldı bilmiyorum ama..
ayyy kumruya ben de bayılırım :) bı tane dek kumru yıcektım hatta da çüş dedim kendime :))

Fınfık 4 senedir şişlideyiz 4 senedir var orda marmaris büfe, ne zmn açıldı bilmiyorum ama..
ayyy kumruya ben de bayılırım :) bı tane dek kumru yıcektım hatta da çüş dedim kendime :))

4 senedir var mı :S çok İstanbullu gördüm kendimi hayır birde şişlide doğmuşum : )))

hadı akalım ıznın hayırlı olsun super bısey

ya cok eskı o ultrason fln bıle cok eskı yanı :S hamılelıgımın basında olsam kesın gıtmezdım dei şimdi eşim onemlı dııl artık alet edevat dıyo.. poff bılemıorum kı..

bence dr anesteszi uzmanı beek hemsiresi falan cok onemlı bunları goz ardı etme derım

ay ben hastane cantasına koyarken kıyafetlerın etıketlerını sokmeyı unuttum bılıonuz mu ( poffffffff cok usenıom tekrar cıkartıp sokmeye..
yıkamadan mı cantaya koydun

ben cıtcıtlı aldım 2 tane

kızlar doğuma giderken ne giyeceksiniz?
birde doğumhaneye girerken gecelik mi giyiliyor?
ona göre birşeyler alayım.
bak bende bunu dusunuyorum 2 gundur

kız yok oraya gıdemem suyuna da baktır dedı doktor ıkı gunde azalmaz ama yıne de baktır kordonuna mordonuna dedı :) o karıyı gormemem lazım valla bogarım

hospıtalıum a gıtcem karar verdım
hospialıumu da pek begenecegını sanmıuorum gıttın mı daha once

bende sıcrayarak uyandım hayırlara gıtsın

bende cikiyorum kizlar gelince haberleri veririmopuyorumnanaktan
hadı canm hayırlı haerlerle don bende bugun gıdeceğim

maşallah

maşallah sana da cnm

Ana kucağı ( puset ) ile taşıyacaz boshayallersmile
Aynen ,pusetle tabiki

Bafocum slm :)
Tabı kı yıkayıp koydum cantaya yıkamadan konur mu, ensesındekı etıketlerden bahsedıorum gercı sonradan hatırladım kı bı hastane cıkısında etıketler dısarda ozellıkle batmasın dıye, sadece bırını tekrar cıkarmam gerekıcek..
Hospıtalıuma da hep gıdıyorum, eşimin işyerinin yanındakı bına.. hem sgk da gecıo, hasta oldu mu genelde oraya gıderım.. fena hastane degıl hıc ılgısızlık gormedım sımdıye kdr, alet edevatını bılmem.. ama bugunku kadın dogum doktorunu ılk defa gordum cok tatlı kadındı kı kadın doktor sevmem genelde.. orda dogurcak degılım ya ayol, nstye gıttım ıste.. hata bı sonrakı nstye de hızmet yerıne orda gırmeyı dusunuorum cunku burda 10 tl ama hızmette 60 tl :))

Son düzenleme:
asenam; yaren masallah bebeklere...
prop gecenlerde benim oglumun da hareketleri azalmisti ben de kostur kostur acile gitim :) cok sukur iyiler..

Misafirlerle birlikte toplamda 27 kişi,ama yazan yok..Ne okuyosunuz bu kadar canım:dilcikar:

ben çalışıyorum arada da buraya laf yetiştiriyorum sempatiksalakcinni

akşama ezel var ama evide pok götürüyor aynı zamanda yemekte yok buradaki arabaların motorlarından bir tane taksam mıçıma her bişeyi hallederim herhal:S

dilamma bebekleri gormucekmiydin bu gun sen dedi prop sana.. cok ayipp
Aman sen de üstüme gel:umursamaz:

:roflol::roflol:
Sen temizlik yapacak haldemisin ki? İyileşti mi, ayağın?Yorma kendini

:))
ay acile gıtmedım ya, acıle gıtsem bı de acıl psıkolojısıne gırıorum moralım bozuluo normal gıttım muayenemı oldum cok sukur bısı cıkmadı ya.. kocam da her konuda bı yorumu oldugu ıcın ben bılıodum zaten bısı cıkmıcanı ınsan sancısı olur da hıssetmez mı hıc dıyo :))) ay oldurcek benı öldürcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…