ayy ne çok battanie almişsiniz yaa bilmiyorumkismile
bende hastane çikişlari dahil 6 tane war.bi tanesi oldukça kalin.başka almayi düşünmüyorum şu an.
bebeğinizi nasil bir taşima çantasiyla çikaracaksiniz hastaneden?varmi satin alan?
kurutma makınası da geldı... çamaşır kurutma derdı de bıttı yaşasın:))))kaydirigubbakcemile3
Fınfık 4 senedir şişlideyiz 4 senedir var orda marmaris büfe, ne zmn açıldı bilmiyorum ama..
ayyy kumruya ben de bayılırım :) bı tane dek kumru yıcektım hatta da çüş dedim kendime :))
4 senedir var mı :S çok İstanbullu gördüm kendimi hayır birde şişlide doğmuşum : )))
günaydın:)
bende gece üşümüsüm ama yorgan daha kullanmadık boğızımda bir hafif ağrı var..inşallah hasta olmam(( yorgan çıkarayım bende..doğum konusunda hastane ne kadar ii olursa olsun doktor çok önemli bana göre ben herkese Maltepe üni. hastanesini tavsiye ediyorum..daha önce çok hastaneye gittim Kadıköy Şifadan daha iii...
doktor başka doğm yaptıran başka olunca tam ilgilenmediklerini duydum..hangi doktorla başladıysanız bence devam...
ben bugün doğum iznene ayrılıyorum hayırlısı bakalım evde nasıl geçecek zaman????
takıntılı bişey olmazsam iiidiirrrrrrrrr..
ya cok eskı o ultrason fln bıle cok eskı yanı :S hamılelıgımın basında olsam kesın gıtmezdım dei şimdi eşim onemlı dııl artık alet edevat dıyo.. poff bılemıorum kı..
yıkamadan mı cantaya koydunay ben hastane cantasına koyarken kıyafetlerın etıketlerını sokmeyı unuttum bılıonuz mu( poffffffff cok usenıom tekrar cıkartıp sokmeye..
ben cıtcıtlı aldım 2 tanegünaydın kıslar nasılsınız?
bugün benimde midem bulanıyor ve halsizim. havalar iyice serinledi.
kıyafetlerin hiçbiri olmadığı için kalakaldım.
cumartesi açrşıya indik gecelik bakmak için güzel birşey bulamadım.
hep anneme göre desenleri. daha pek mevsimlik gelmemiş. olanlar da incecik.
benim yerime yine oğluşuma aldık bir sürü şey.
gecelik alanlar için soruyorum önden düğmeli mi aldınız?
burada gögüs kısmı yırtmaçlı var hiç hoşuma gitmedi.
bak bende bunu dusunuyorum 2 gundurkızlar doğuma giderken ne giyeceksiniz?
birde doğumhaneye girerken gecelik mi giyiliyor?
ona göre birşeyler alayım.
hospialıumu da pek begenecegını sanmıuorum gıttın mı daha oncekız yok oraya gıdemem suyuna da baktır dedı doktor ıkı gunde azalmaz ama yıne de baktır kordonuna mordonuna dedı :) o karıyı gormemem lazım valla bogarım
hospıtalıum a gıtcem karar verdım
bende sıcrayarak uyandım hayırlara gıtsıntünaydın kızlar.. gece bölük pölçük bir uykudan sonra 11 de kalkılır tabi.... benim de bugün kızımın karyolası gelecek.. camasırlarım var yıkanacak yarın kadın gelip diğerlerini halledicek Allahtan.... ama kızım doğduktan sonra kadının günlerini azaltıp bende ilgilenicem ev ile şimdiye kadar calıstığım için kendime hak görüyordum ama artık bende işlerin ucundan tutmam lazım
Nalan bana el vericeği için kolay olur zannımca
hadı canm hayırlı haerlerle don bende bugun gıdeceğimbende cikiyorum kizlar gelince haberleri veririmopuyorumnanaktan
slm kızlar ben geldim...
geçmişi okuyamadım...
doktora gıttık bugun bebeşim 31 haftalık 1675 gr dedi doktor.. diger doktor a göre de 32 haftalık....!!!!!
bebegım gine dönmuş.. başı yukarda idi.. doktor 36 ya kadar döner dedi.. yoksa sezeyan.. ben istemıyorum sezeryan yaaaaaaa...... offffffffffff
bu arada gece çok kaburgam agrıyrdu gıne.. yatakta sızlanıyorum.. kaburgam agrıyor dıye.. ve uykum kaçıyor uyuyamıyorum... eşim de uyandı tabı.. ben ona kaburgam agrıyor dedim bana dedıkı "kaburga yıyelım mı yarın akşam dışarda.. guzel olur." dıyor.. olur dedım bende.. bu sefer "hangısıne gidelım diye sordu... :))))))))))))
selammmm
bizde doktordan geldik şimdi..
kızım 2263 gram olmuş. boyu 45 cm
doktor herşey güzel , başı aşağıda hala dedi .
ağzını açıp kapatıyordu çikolata yemiştim çok tatlı geldi heralde pıtırcığıma :asigim:
nst ye girdim ilk defa . ama çok kötü oldum . son zamanlarda ter bastı gözüm karardı .
hemşireyi çağırdım . biraz yat hemen kalkma dedi. yattım biraz. çok sıkıcıydı..
3 hafta sonra gidicez
ayy ne çok battanie almişsiniz yaa bilmiyorumkismile
bende hastane çikişlari dahil 6 tane war.bi tanesi oldukça kalin.başka almayi düşünmüyorum şu an.
bebeğinizi nasil bir taşima çantasiyla çikaracaksiniz hastaneden?varmi satin alan?
Aynen ,pusetle tabikiAna kucağı ( puset ) ile taşıyacaz boshayallersmile
Misafirlerle birlikte toplamda 27 kişi,ama yazan yok..Ne okuyosunuz bu kadar canım:dilcikar:
ben sana soru sordum ama sen cvp vermedın ne konuşayım kı ben hıhhklava:
Misafirlerle birlikte toplamda 27 kişi,ama yazan yok..Ne okuyosunuz bu kadar canım:dilcikar:
Dilemma sen kuzuları gormıcekmıydın bugun?
Aman sen de üstüme gel:umursamaz:dilamma bebekleri gormucekmiydin bu gun sen dedi prop sana.. cok ayipp
ben çalışıyorum arada da buraya laf yetiştiriyorum sempatiksalakcinni
akşama ezel var ama evide pok götürüyor aynı zamanda yemekte yok buradaki arabaların motorlarından bir tane taksam mıçıma her bişeyi hallederim herhal:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?