2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay buldum buldum..Sabah gittik te doktorcum acil ameliyata girmiş,beklemedik eşim okula gidecek diye..Neyse ki nöbetçiymiş,akşam gidicez 7 gibi..Daha sakin olur hem...
Sen bakma bana canım yaa:1hug:

prop da seninkini kacirmis. az once yazmistin galiba kaydirigubbakcemile3

amaan erkekler bi alem. anlamiyolar hic, biz en ufak biseyde tedirgin oluyoruz onlar rahatlar, benim kocam oyle yani

:roflol:kız sen o ayakla çok koşturma zaten ama koptum yaa...:)

kizlar bisiy sorucam bruksel lahanasi nasil yapiliyor? etli yapicam ama nasill?
ilk bir iki yapragini kopararak mi ayikliyim nasil yapayim

amaan erkekler bi alem. anlamiyolar hic, biz en ufak biseyde tedirgin oluyoruz onlar rahatlar, benim kocam oyle yani

Aksine bizde d eşim çok panik,oğlak burcu bir de tezcanlı...Ayağına terlik giy der,göbeğimi örter,sütünü iç der,sıkar yani bazen ama komiktir çok:asigim:
Ben de aksine çok rahatımdır...

Ok dilemma, bende kalmasın da aracıyım malum :))
brüksel lahanası ıyyyyy.. brokoli ıyyyyyyyyyyyyyyyyy...

Aksine bizde d eşim çok panik,oğlak burcu bir de tezcanlı...Ayağına terlik giy der,göbeğimi örter,sütünü iç der,sıkar yani bazen ama komiktir çok:asigim:
Ben de aksine çok rahatımdır...

benimki boga burcu. ben de yay. o benden daha nazlidir her zaman akannehir

ayy propp ben de sevmem ama kocamin cani cekmis olmali eve almis getirmis de nasi yapiliyoo? hem de vitamin ara sira yemek lazim canim..

benimde akaşm birsürü işim var evde.ıspanak yapcam ama yanına ne yapim bulamıyorum.makarna istemiyorum.

pess yani pes kimse biolmiyomu nasi yapildigini sirkeli suya bastirayim ben en iyisi
soganla eti pisirip lahanalari ekliyim

Son düzenleme:
Sebzeye bayılırım...Brokoli,brüksel lahanasını da çok severim ama ikisini de salatısını yaparım zeytinyağlı..
düşünmemelazım;
Sen yemeğini yapacaksan,en dış kabuklarını ben genelde atıyorum..Soğan kavrulur,kıyma eklenir,salça da...Yıkanmış lahanalar eklenir,biraz suyla kısık ateşte pişer..Bu şekilde yapılır bence..
Biz bugünlerde et tüketmiyoruz,piyasaya virüslü et sürmüşler,anne karnındaki bebeği öldürecek kadar güçlü diyordu haberde,tırstım...Zaten çok düşkün değilim.Balık ve tavukçuyum ben

kızlar gülmeyin sakın bakın ne aldım oğluma opuyorumnanaktan, 9 tane aldım 3er tane 3 çeşit :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…