- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Ay buldum buldum..Sabah gittik te doktorcum acil ameliyata girmiş,beklemedik eşim okula gidecek diye..Neyse ki nöbetçiymiş,akşam gidicez 7 gibi..Daha sakin olur hem...
Sen bakma bana canım yaa:1hug:
Ay buldum buldum..Sabah gittik te doktorcum acil ameliyata girmiş,beklemedik eşim okula gidecek diye..Neyse ki nöbetçiymiş,akşam gidicez 7 gibi..Daha sakin olur hem...
Sen bakma bana canım yaa:1hug:
:))
ay acile gıtmedım ya, acıle gıtsem bı de acıl psıkolojısıne gırıorum moralım bozuluo normal gıttım muayenemı oldum cok sukur bısı cıkmadı ya.. kocam da her konuda bı yorumu oldugu ıcın ben bılıodum zaten bısı cıkmıcanı ınsan sancısı olur da hıssetmez mı hıc dıyo :))) ay oldurcek benı öldürcekkkk
ben çalışıyorum arada da buraya laf yetiştiriyorum sempatiksalakcinni
akşama ezel var ama evide pok götürüyor aynı zamanda yemekte yok buradaki arabaların motorlarından bir tane taksam mıçıma her bişeyi hallederim herhal:S
Aldım ,buradan cevap yazdım ama görmedin,çünkü o an telaşlıydın,doktora gitmenin hesaplarını yapıyordun...Olur böyle şeylermesajımı aldın mı pekı facebook tan ?
Aman sen de üstüme gel:umursamaz:
:roflol::roflol:
Sen temizlik yapacak haldemisin ki? İyileşti mi, ayağın?Yorma kendini
amaan erkekler bi alem. anlamiyolar hic, biz en ufak biseyde tedirgin oluyoruz onlar rahatlar, benim kocam oyle yani
Aksine bizde d eşim çok panik,oğlak burcu bir de tezcanlı...Ayağına terlik giy der,göbeğimi örter,sütünü iç der,sıkar yani bazen ama komiktir çok:asigim:
Ben de aksine çok rahatımdır...
benimde akaşm birsürü işim var evde.ıspanak yapcam ama yanına ne yapim bulamıyorum.makarna istemiyorum.
pess yani pes kimse biolmiyomu nasi yapildigini sirkeli suya bastirayim ben en iyisi
soganla eti pisirip lahanalari ekliyim
börek yap hihoyyyt bu arada bir kaç defa şu hazır su böreği yufkaları ile su böreği yapıyorum gayet güzel oluyor denemeyenler varsa tavsiye edilir.
kızlar gülmeyin sakın bakın ne aldım oğluma opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?