2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne gülmesi prop valla bulsam bende alıırm ne güzel mothercareden aldım ben bi özelliği yok bulamadım başka yerde sinir oldum bunlar çok şiirnmiş güle güle kullanın

ben de ayikliyorum simdi.. su saliyo mu ben cok sulu yemek yemem de salicaksa ben hic su dokmiyeyim basindan

benzın lı mı? yoksa dizel mı? ama en ıyısı gaza gelme sen.. sakın yap, olmayan kalsın...

benım evı de bok goturuyo :) ve evde oldugum halde yapmıorum cnm ıstemıo cunku :))

benım evıde..)))) kocam yapacakmış.. iş yapma diye saat başı mesaj atıyor.. tabı gelınce bır şey yapmıyor..

amaan erkekler bi alem. anlamiyolar hic, biz en ufak biseyde tedirgin oluyoruz onlar rahatlar, benim kocam oyle yani

benımkı çok panık ya... bır yerım agrıyor desem hemen doktor a gıdelım diyor.. iki doktor kaburga agrısına normal demesıne ragmen o hala anormal göruyor..

börek yap hihoyyyt bu arada bir kaç defa şu hazır su böreği yufkaları ile su böreği yapıyorum gayet güzel oluyor denemeyenler varsa tavsiye edilir.

haşlamadan mı yapılıyor su böregı yufkası.. yapıyım bende.. :)))

gulucek ne var delı gıbı askı alıp bakın oglumun askılarına dıom ya o bakımdan gulunebılır yanı :))

ben de mothercaredekı o plastık parcalarına 5 tanesıne 17 tl mı ne verdım bunların 9 tanesıne 15 verdım hem de daha şık :S

Son düzenleme:
evt patatesli börek güzel olur.sağol vereliniortak
Bne de pırasalı yaptım şimdi
ben de ayikliyorum simdi.. su saliyo mu ben cok sulu yemek yemem de salicaksa ben hic su dokmiyeyim basindan

Canım dediğim gibi salatasını yaptım,yemeğini hiç yapmadım.Baştan az su koy duruma göre ilave eder ya da etmezsin

Prop pek ciciymiş askılar

ben aslında zara home da begendım de 2 tanesı 20 tl hahahahaha kıcımla guldum askıya o para verılır mı lan :))

prop senın kızın olsaydı artık düşünemıyorum ne kadar kokoş yapardın:))))))))))))))

ETLİ BRÜKSEL LAHANASI - TARİF BAHÇESİ - Blogcu

ay al bak yazıyor işte
ben sebzeyi etli sezmem eti ayrı sebzeyi ayrı yerim..

sen de sagol finfik ama ben bilmedigim yerlerden pek tarif almiyorum da o yuzden netten almadim ..
ben etobur oldugum icin sevmedigim bi sebze ise hem de mutlaka et koymaliyim yiyebilmek icin...
dilemma bunu bi yapiyim bakiyim nasi olucak.. brokoli salatasinin suyunu iciyorum ben sadece hic yiyemem, bu etli yiyebilirim insallah

oldu mu acaba :S
oldu Fınfık oldu becerdim yupppiii :)

Eklentiler

• $IMG_0090.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Asenam ben de dusunemıyorum sempatiksalakcinni
saolun kızlar, oglumun askılarını bılem yirim ben.. eşek sıpası :)

evde hangisi varsa kullanıyorum ben hayatım. mısırla da buğdayla da yaptım farketmedi hiç :) tadı nasıl peki beğendin mi önemli olan o :)

çook azaldı burcu ablası :S dana olmasına bağlıyodum ben ama demek ki demir de öyleymiş..

ben de 1 ayda bir gidiyorum dr a canım. eğer bir sorunun yoksa ayda 1 normal diyor benim dr um. ben bile eşimi hamileliğinde sadece 4 kere ultrasona soktum. zırt pırt ultrason özellikle gelmiş ultrason iyi değil dedi..

Ok dilemma, bende kalmasın da aracıyım malum :))
brüksel lahanası ıyyyyy.. brokoli ıyyyyyyyyyyyyyyyyy...
bence de ıyyyyyyyyyyyyyy :bbo:

çok güzelmiş kız bunlar bayıldımm akannehir benim oğlumun 1 askısı bile yok ablası nerden aldın bunları ben de gaye teyzesine aldırsamm..
güle güle kullansın demir, inşallah damatlık askılarını da görürüzz :)

benzın lı mı? yoksa dizel mı? ama en ıyısı gaza gelme sen.. sakın yap, olmayan kalsın...

haşlamadan mı yapılıyor su böregı yufkası.. yapıyım bende.. :)))

Dizel motor takarım onlarda turbo var daha seri sempatiksalakcinni

Haşlıyorsun haşlamadan su böreğimi olur sempatiksalakcinni kaynar suya atıyorsun şöyle bir çevirip soğuk suya atıyorsun sonrada suyunu süzüp tepsiye

Bijo Mudo Conceptten aldım :) teşekkür ederiz, daha güzelleri hepınızın olsun..
ayrıcana çüş sana , benım oglumu evlendırdın sımdıden.:gitme:. vermem ben onu elın kızına sacını basını yolarım o kızınnnn klava:

Son düzenleme:
selam herkese
sabah eşim işten geldi o uyumadan onla nst ye gittim, kan ve idrar verdim. dr. a göstermedim yarın özeline gittiğimde gösterrim diye. nst ye baktım dümdüz sorunsuz gibi. ama az önce netten idrar tahlilime baktım pek iç açıcı değil :bbo:
ordan da birkaç eksik tamamladık eve geldik. o yattı uyudu anca ben de geldim geçmişi okudum amma kaynatmışsınız maşallahhhhhhhh
ben de gece hiç rahat değildim evde bi adam dolaştığını gördüm, saçmasapan şeyler gördüm sıkıldım çok :S neyse bu cumartesiye kadar idare ediyim de sonra gündüze geçicek, bir dahali gecede de hem annemler hem toprak olucak inşallahh

canım ben hıç yapmadım su böregı... sadece duydum yapanlardan. :)))))

propcum hersseyin yolunda olmasına cok sevindim. askılarınız da cok sirin güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…