ben göremiyorum :gitme:
kızlar gülmeyin sakın bakın ne aldım oğluma opuyorumnanaktan, 9 tane aldım 3er tane 3 çeşit :))
Sebzeye bayılırım...Brokoli,brüksel lahanasını da çok severim ama ikisini de salatısını yaparım zeytinyağlı..
düşünmemelazım;
Sen yemeğini yapacaksan,en dış kabuklarını ben genelde atıyorum..Soğan kavrulur,kıyma eklenir,salça da...Yıkanmış lahanalar eklenir,biraz suyla kısık ateşte pişer..Bu şekilde yapılır bence..
Biz bugünlerde et tüketmiyoruz,piyasaya virüslü et sürmüşler,anne karnındaki bebeği öldürecek kadar güçlü diyordu haberde,tırstım...Zaten çok düşkün değilim.Balık ve tavukçuyum ben
ben çalışıyorum arada da buraya laf yetiştiriyorum sempatiksalakcinni
akşama ezel var ama evide pok götürüyor aynı zamanda yemekte yok buradaki arabaların motorlarından bir tane taksam mıçıma her bişeyi hallederim herhal:S
benım evı de bok goturuyo :) ve evde oldugum halde yapmıorum cnm ıstemıo cunku :))
amaan erkekler bi alem. anlamiyolar hic, biz en ufak biseyde tedirgin oluyoruz onlar rahatlar, benim kocam oyle yani
börek yap hihoyyyt bu arada bir kaç defa şu hazır su böreği yufkaları ile su böreği yapıyorum gayet güzel oluyor denemeyenler varsa tavsiye edilir.
Bne de pırasalı yaptım şimdievt patatesli börek güzel olur.sağol vereliniortak
ben de ayikliyorum simdi.. su saliyo mu ben cok sulu yemek yemem de salicaksa ben hic su dokmiyeyim basindan
üzgünüm senin site error verdiFast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting burdan yukleyemedım baska varsa ordan yuklıyım :S ben bılmıom baska :S
ETLİ BRÜKSEL LAHANASI - TARİF BAHÇESİ - Blogcu
ay al bak yazıyor işte
ben sebzeyi etli sezmem eti ayrı sebzeyi ayrı yerim..
evde hangisi varsa kullanıyorum ben hayatım. mısırla da buğdayla da yaptım farketmedi hiç :) tadı nasıl peki beğendin mi önemli olan o :)Uzatayım tatlım ne demek al hepsi senin olsun, afiyetle ye...
Bi dahakine öle yaparım bende, bu seferlik böle oldu napalım, peki bi şi sorim, ben buğday nişastası kullandım ama kayınvaldem mısır nişastası kullanmış, fark edermi tat olarak, sen hangisiyle yapıyosun?
çook azaldı burcu ablası :S dana olmasına bağlıyodum ben ama demek ki demir de öyleymiş..ya kızlar bişi sorcam sızın veletlerın de hareketı azaldı mı ya.. artık cok az hareket edıo eskıden at kostururdu ıcerde :gitme: 7x24 hareket edıodu sımdı keyfı gelcek de oyle bı sagdan soldan bastırcam o kdr.. yerlerı daraldıkca boyle mı olcak ben sımdıden ozlemeye basladım hareketlı halını oğluşumun
ben de 1 ayda bir gidiyorum dr a canım. eğer bir sorunun yoksa ayda 1 normal diyor benim dr um. ben bile eşimi hamileliğinde sadece 4 kere ultrasona soktum. zırt pırt ultrason özellikle gelmiş ultrason iyi değil dedi..ne güzel doktor her türlü ihtimale karşı uyarıyor ayy benimki çok rahat taa 25 ekime randevu verdi o arada bişey olur mu diye hiç düşünmüyor kocamla kafayı yicez bu saatten sonra doktoru değiştirsen bi dert değişitrmesen bi dert
bence de ıyyyyyyyyyyyyyy :bbo:Ok dilemma, bende kalmasın da aracıyım malum :))
brüksel lahanası ıyyyyy.. brokoli ıyyyyyyyyyyyyyyyyy...
çok güzelmiş kız bunlar bayıldımm akannehir benim oğlumun 1 askısı bile yok ablası nerden aldın bunları ben de gaye teyzesine aldırsamm..gulucek ne var delı gıbı askı alıp bakın oglumun askılarına dıom ya o bakımdan gulunebılır yanı :))
ben de mothercaredekı o plastık parcalarına 5 tanesıne 17 tl mı ne verdım bunların 9 tanesıne 15 verdım hem de daha şık :S
benzın lı mı? yoksa dizel mı? ama en ıyısı gaza gelme sen.. sakın yap, olmayan kalsın...
haşlamadan mı yapılıyor su böregı yufkası.. yapıyım bende.. :)))
Dizel motor takarım onlarda turbo var daha seri sempatiksalakcinni
Haşlıyorsun haşlamadan su böreğimi olur sempatiksalakcinni kaynar suya atıyorsun şöyle bir çevirip soğuk suya atıyorsun sonrada suyunu süzüp tepsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?