oldu mu acaba :S
oldu Fınfık oldu becerdim yupppiii :)
Bijo Mudo Conceptten aldım :) teşekkür ederiz, daha güzelleri hepınızın olsun..
ayrıcana çüş sana , benım oglumu evlendırdın sımdıden.:gitme:. vermem ben onu elın kızına sacını basını yolarım o kızınnnnklava:
biju sen bi ara bize muhallebili kadayif tarigi vericektin ya ne oldu o? kac gundur bi kadayif muhabbeti gidiyo yani.. evde de yas kadayif var deneyebilirim bi atlatsana ya foto da eklicektin neye benziyo gorucektik hani
slm kızlar ben geldim...
geçmişi okuyamadım...
doktora gıttık bugun bebeşim 31 haftalık 1675 gr dedi doktor.. diger doktor a göre de 32 haftalık....!!!!!
bebegım gine dönmuş.. başı yukarda idi.. doktor 36 ya kadar döner dedi.. yoksa sezeyan.. ben istemıyorum sezeryan yaaaaaaa...... offffffffffff
bu arada gece çok kaburgam agrıyrdu gıne.. yatakta sızlanıyorum.. kaburgam agrıyor dıye.. ve uykum kaçıyor uyuyamıyorum... eşim de uyandı tabı.. ben ona kaburgam agrıyor dedim bana dedıkı "kaburga yıyelım mı yarın akşam dışarda.. guzel olur." dıyor.. olur dedım bende.. bu sefer "hangısıne gidelım diye sordu... :))))))))))))
selamlar kizlar..
hastaneye korse götürcek olan varmi aranizda?
selammmm
bizde doktordan geldik şimdi..
kızım 2263 gram olmuş. boyu 45 cm
doktor herşey güzel , başı aşağıda hala dedi .
ağzını açıp kapatıyordu çikolata yemiştim çok tatlı geldi heralde pıtırcığıma :asigim:
nst ye girdim ilk defa . ama çok kötü oldum . son zamanlarda ter bastı gözüm karardı .
hemşireyi çağırdım . biraz yat hemen kalkma dedi. yattım biraz. çok sıkıcıydı..
3 hafta sonra gidicez
ben götürmeyeceğim canım zaten sezeryan olacağım için kullanabilmem mümkün değil
ehuheue ya gıttım kadın bı doktor vardı cok tatlı kadınmış heee :S dedım bole bole benım bu velet cok hareket eder normalde 2-3 gundur az edıo, bı de cmts antıbıyotıge baslaıdm fln ya dedım bı bakalım ıcım rahatlasın :) e işe muayene etti suyunda, damarlarında kalp atıslarında fln bı problem yok her zamankı gıb ıdemır gıbıydı oglusumbı de nstye gırım dedım, herılt yanı dedı karı, nstde de bısı cıkmadı işte :) ama kadın tebrık ettı son haftalarda ani ölümler oluo bebeklerde ( allah hıcbırımıze gostermesın) annelerın ıhmalı yuzunden oluo cogu da dedı, sen ıyı kı geldın bısı olursa hıc bekleme hemen gel yıne dedı dedım tmm :) zaten ıkı dk durmam heeuhee oyle ıste
Sebzeye bayılırım...Brokoli,brüksel lahanasını da çok severim ama ikisini de salatısını yaparım zeytinyağlı..
düşünmemelazım;
Sen yemeğini yapacaksan,en dış kabuklarını ben genelde atıyorum..Soğan kavrulur,kıyma eklenir,salça da...Yıkanmış lahanalar eklenir,biraz suyla kısık ateşte pişer..Bu şekilde yapılır bence..
Biz bugünlerde et tüketmiyoruz,piyasaya virüslü et sürmüşler,anne karnındaki bebeği öldürecek kadar güçlü diyordu haberde,tırstım...Zaten çok düşkün değilim.Balık ve tavukçuyum ben
Enfeksiyon falan mı çıktı canım idrarda?selam herkese
sabah eşim işten geldi o uyumadan onla nst ye gittim, kan ve idrar verdim. dr. a göstermedim yarın özeline gittiğimde gösterrim diye. nst ye baktım dümdüz sorunsuz gibi. ama az önce netten idrar tahlilime baktım pek iç açıcı değil :bbo:
ordan da birkaç eksik tamamladık eve geldik. o yattı uyudu anca ben de geldim geçmişi okudum amma kaynatmışsınız maşallahhhhhhhh
ben de gece hiç rahat değildim evde bi adam dolaştığını gördüm, saçmasapan şeyler gördüm sıkıldım çok :S neyse bu cumartesiye kadar idare ediyim de sonra gündüze geçicek, bir dahali gecede de hem annemler hem toprak olucak inşallahh
Bijo ben alırım, ama benımkını vermem.. Sıkıysa benımle kapısabılcegını dusunuosa gecsın karsıma denesın bakalım bı, zaten becerebılen kızı da alnından operım tmm derım oglum aha bununla evlenebılırsın :))
Düşünmemlazım sizin de olur hepsi olur, ikincide de olur üçüncüde de olur :) Bak bız bı tane yapcaz o yuzden boyle ozenıom cok cok bı de tez canlıyım ya, yoksa ne acelesı var askının :)
Yasemin saol cnmm..
fınfık da çıkıomuş senle her yola reklam olmasın dıye soylemıo sankı boyle dıınce anlamıoz :))
oldu mu acaba :S
oldu Fınfık oldu becerdim yupppiii :)
eh yani o test illa yapılacak ben de kuru kuruya vermem heralde tosunumu :1closedeyes:Bijo ben alırım, ama benımkını vermem.. Sıkıysa benımle kapısabılcegını dusunuosa gecsın karsıma denesın bakalım bı, zaten becerebılen kızı da alnından operım tmm derım oglum aha bununla evlenebılırsın :))
fınkfınkcım sanırım sen araba satıstasın hangi markanın benim esimde opel de Mar da satıs müdürü
Enfeksiyon falan mı çıktı canım idrarda?
Artık garip rüyalar görüyoruz,herkesde olduğuna göre normal bir durum,gene hormonların işi galiba.......
gülüncek ne var kız.gayet güzel ve şık duruyooo.güle güle kullanın ikinizde :)
Yasemin ben sana özelden yazdım propp da buradan şeyetmiş sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?