2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oldu mu acaba :S
oldu Fınfık oldu becerdim yupppiii :)

çok süpermiş bak bu askılardan eminönünde de vardı gidersen bak mutlaka havuzlu hana giderken yolunun üstünde sağda bebek şekeri satan dükkanda can süs bebe miydi yoksa yavuz süs bebe miydi emin olamadım onlarda çok güzeldi : ))

oleyy bizim orda da olan bir magazaymış hihoyyyt çok umutsuzlanmıştım taa oralarda bi yerden almışındır diye :)

hee vermicen sana soran kim kızım hem sen aldın adamı peki o nolcak

biju sen bi ara bize muhallebili kadayif tarigi vericektin ya ne oldu o? kac gundur bi kadayif muhabbeti gidiyo yani.. evde de yas kadayif var deneyebilirim bi atlatsana ya foto da eklicektin neye benziyo gorucektik hani

fınkfınkcım sanırım sen araba satıstasın hangi markanın benim esimde opel de Mar da satıs müdürü

ben de kipadan almıştım bu askılardan oraya da bakabilirsiniz kızlar...:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bijo ben alırım, ama benımkını vermem.. Sıkıysa benımle kapısabılcegını dusunuosa gecsın karsıma denesın bakalım bı, zaten becerebılen kızı da alnından operım tmm derım oglum aha bununla evlenebılırsın :))

Düşünmemlazım sizin de olur hepsi olur, ikincide de olur üçüncüde de olur :) Bak bız bı tane yapcaz o yuzden boyle ozenıom cok cok bı de tez canlıyım ya, yoksa ne acelesı var askının :)

Yasemin saol cnmm..
fınfık da çıkıomuş senle her yola reklam olmasın dıye soylemıo sankı boyle dıınce anlamıoz :))

biju sen bi ara bize muhallebili kadayif tarigi vericektin ya ne oldu o? kac gundur bi kadayif muhabbeti gidiyo yani.. evde de yas kadayif var deneyebilirim bi atlatsana ya foto da eklicektin neye benziyo gorucektik hani

he vercektim di mi, bir türlü nasip olmadı foto çekmek ama birazdan yazim yamyam kasım annelerine hayatım :)

maşallah bebişe:nazar,meraklanma canım döner belki yine. Dönmezsede sağlıklı olsunda sezeryan olsun nolcak,boşver:

selamlar kizlar..
hastaneye korse götürcek olan varmi aranizda?

senin kuzunada maşallah diyeyim yarencim
Benim doktorum her hafta NSTye giriceğimi söyledi.Napıyolarki orda? Çok mu sıkıcı?

ben götürmeyeceğim canım zaten sezeryan olacağım için kullanabilmem mümkün değil

benimde sezeryan ama bende aldım,hastaneden sonra takıcam artık

sevindim prop herşeyin yolunda olmasına,durumda değişiklik olunca doktora görünmek en iyisi bencede,beklememek lazım

bende severim salatasını brüksel lahanasını
Biz haftanın 4 günü et yiyoruz eşim sayesinde benneyaptımki korkuyorum aslında şu virüsten falan ama hep aynı kasaptan alıyoruz,inşallah olmaz bişey.Bana kalsa yemicem et met ama şu kocam yokmu
:1closedeyes:

Enfeksiyon falan mı çıktı canım idrarda?
Artık garip rüyalar görüyoruz,herkesde olduğuna göre normal bir durum,gene hormonların işi galiba.......

:roflol: he hee ben futbol takimi kurcam =)
tasinabilseydik olurdu ama kismet ne zaman tasinirsak insallah o zaman alirim ogluma kismetse

eh yani o test illa yapılacak ben de kuru kuruya vermem heralde tosunumu :1closedeyes:

saol gripinnnn..

ay ben cok fecı bı kaynana olcam kesın.. evlerıne gıderım haftada bır fln.. ama bız galıba ecnebı gelın alcaz boyle gıderse :) kocam tasınma planları yapıyo, hayırlısı olsun bakalım..

Enfeksiyon falan mı çıktı canım idrarda?
Artık garip rüyalar görüyoruz,herkesde olduğuna göre normal bir durum,gene hormonların işi galiba.......

bilmiyorum ki bazı değerler öncekilerden farklı çıkmış, bazıları +++ falan çıkmış var bişeler belli neyse yarın öğreniriz artık. sen akşam mı gidiceksin dr a canım, haber ver bize napıyolarmış ikizler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…