bilmiyorum ki bazı değerler öncekilerden farklı çıkmış, bazıları +++ falan çıkmış var bişeler belli neyse yarın öğreniriz artık. sen akşam mı gidiceksin dr a canım, haber ver bize napıyolarmış ikizler :)
saklıcak ne var fınfık yiğidin malı meydanda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ne reklamı kızz burada konusmadığımız marka kaldı mı ki..
selam herkese
sabah eşim işten geldi o uyumadan onla nst ye gittim, kan ve idrar verdim. dr. a göstermedim yarın özeline gittiğimde gösterrim diye. nst ye baktım dümdüz sorunsuz gibi. ama az önce netten idrar tahlilime baktım pek iç açıcı değil :bbo:
ordan da birkaç eksik tamamladık eve geldik. o yattı uyudu anca ben de geldim geçmişi okudum amma kaynatmışsınız maşallahhhhhhhh
ben de gece hiç rahat değildim evde bi adam dolaştığını gördüm, saçmasapan şeyler gördüm sıkıldım çok :S neyse bu cumartesiye kadar idare ediyim de sonra gündüze geçicek, bir dahali gecede de hem annemler hem toprak olucak inşallahh
ben yarın 4-5 gibi gidicem canım gelince yazarım mutlaka. nalan bir ara msn e geldi sonra gitti konuşamadık ben de bilmiyorum hayatım..Evet canım,haber veririm mutlaka,sen de ver unutma
Nalan nerde bu arada?
benim aşaları eşeliyo eliyle bazen, yırtıyosa kesin oralar yırtılmıştırben bacak cıkmasını degıl de seyı mrk edıyorum.. tırnakları uzun doguyolar ya genelde ıcerıyı cızmıyo mu acaba bunlar hiç :S
ben bacak cıkmasını degıl de seyı mrk edıyorum.. tırnakları uzun doguyolar ya genelde ıcerıyı cızmıyo mu acaba bunlar hiç :S
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yasemin bizim markamız kocanın markasından daha kaliteli sempatiksalakcinni:roflol:
ben bacak cıkmasını degıl de seyı mrk edıyorum.. tırnakları uzun doguyolar ya genelde ıcerıyı cızmıyo mu acaba bunlar hiç :S
fınfınk sızın markanın zeytınburnu şubesıne bakıyorum.. verirlerse alcagız kredı ile.. ama karar veremedık ikinci el mı yoksa sıfır mı diye.
biz de opelciyiz valla.. annemın son 3 arabası da opeldı cok memnundur hep..
ha kaza yapmıs bugun bmwlı bı karı gelıp carpmıs arkadan :) auzuk göçük varmış .. kocası cok kızcak karıya dıyo annem heuehue
sizin markayıda cok seviyom ama bizimkide cok iyi ben hep tesadüfmüdür bilmem kocamla tanısmadan bile önce kocamın markasını kullandım hep memnun kaldım ama kayınpeder sizden vazgecmez hain kızım oooogamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?