2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet canım,haber veririm mutlaka,sen de ver unutma
Nalan nerde bu arada?

ben bacak cıkmasını degıl de seyı mrk edıyorum.. tırnakları uzun doguyolar ya genelde ıcerıyı cızmıyo mu acaba bunlar hiç :S

Sabah dometes salatılığa tuz atmıyorum. şimdi patates cipsi yiyorum bu ne yaman çelişkidirkaydirigubbakcemile3

Ben geldiiiimm! Ayyy ne çok şey yazmışsınız zor bitirdim.
bebeğini gören tüm anneler maşallah size ve bebişlere.
prop oğlunun iyi olmasına çok sevindim. onun da canı sıkılmıştır artık beklemekten. ondan durgunlaşmıştır. ya da bir bedene iki hareketli canlı yeter demiş olabilir. sen yat, biraz da o tepinsin vücudunda.

ben de nalana özenip temizlik yapmaya karar verdim. mutfak ve salon dışında bütün evi süpürdüm. daha silmesi ve toz alması var. bir oturup bir kalkarak yatana kadar ancak bitiririm herhalde.

ayy kıyamam korkutmuşlardır seni gel bizde kal diycem ama kalmassın ki başının ucuna kuran falan koy canım

tahlilerine ne diycek bakalım hadi sende yarın görcen tosuncuğunu sezeryan tarihinide alırsın :)

fınfınk sızın markanın zeytınburnu şubesıne bakıyorum.. verirlerse alcagız kredı ile.. ama karar veremedık ikinci el mı yoksa sıfır mı diye.

Evet canım,haber veririm mutlaka,sen de ver unutma
Nalan nerde bu arada?
ben yarın 4-5 gibi gidicem canım gelince yazarım mutlaka. nalan bir ara msn e geldi sonra gitti konuşamadık ben de bilmiyorum hayatım..

ben bacak cıkmasını degıl de seyı mrk edıyorum.. tırnakları uzun doguyolar ya genelde ıcerıyı cızmıyo mu acaba bunlar hiç :S
benim aşaları eşeliyo eliyle bazen, yırtıyosa kesin oralar yırtılmıştır

aman çizecek kadar uzamıyor ya hemde suyun içinde oldukları için yumuşacıktır tırnakları sertleşip çizmesi imkansız dışarı çıkınca jilet gibi oluyor ama kendilerine faça atıyorlar :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yasemin bizim markamız kocanın markasından daha kaliteli sempatiksalakcinni:roflol:

sizin markayıda cok seviyom ama bizimkide cok iyi ben hep tesadüfmüdür bilmem kocamla tanısmadan bile önce kocamın markasını kullandım hep memnun kaldım ama kayınpeder sizden vazgecmez hain kızım oooogamyoncuiremsu

neredeyse herkes hastaneye karar vermiş gibi görünüyor. yaaaa ben ne yapacağım hiç bilmiyorum. doktorum buradan 90 km uzakta. 1,5 saatte anca varabiliyoruz. başka bir doktora da gitmek istemiyorum. normal doğum da istiyorum. offffffff of! doktorum yetişirsiniz, olmazsa yakındaki bir hastanede ilk müdahale yapılır sonra gelirsiniz dedi ama nasıl olur bilmiyorum. napıcam ben yaaaaaaa!

benım kızım sakın sakın duruyor.. dıyorum dön diye ama bakalm dinleyecek mı???

biz de opelciyiz valla.. annemın son 3 arabası da opeldı cok memnundur hep..
ha kaza yapmıs bugun bmwlı bı karı gelıp carpmıs arkadan :) auzuk göçük varmış .. kocası cok kızcak karıya dıyo annem heuehue

asenam ben daha neler dusunuyorum da buraya yazmıyorum sonra deliyim diye dışlarsınız beni diye kızın da işalla döner tekrar..

yasemin heeee çatalhöyük var içimde, minik mağara adamım benim, kıllı doğarmış bi de hahahahahaha delikafadulden

Son düzenleme:

tesekkür ederim fınkfınkım görüyon değil mi insanlar bizi tercih ediyor.. cok sağlamız cünkü :içelim:

sizin marka tasarım yönünden bizden önde seviyorum ben opeli ama sağlamlık kalite açısından bizi tercih edin :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…