maşallah kızına..
20 ekımden snr bi sürü doğum var okuyamadıysan gecmısı, gun alıo herkes bırer bırer :)
merhaba linden, masaallah kizinakaç haftaliksin suan?
bilmemki olabilir aslinda netten tarifi varsa bi bakim bari :)
merhaba canım. ben de linden nerlerde diyordum. geçmiş olsun kızına da maşallah
linden maşallah kızına : ))
merhaba burcucum :) hastaydım 20 günü geçti yeni düzeliyorum 2 kutu antibiyotikten sonra...
çok sağol senin oğlun nasıl? adı yok mu hala? :)
öfff boğaz konuları açıldı agzım sulanmaya başladı ben gıdıp temızlıgıme dvm edeyım :S 12de gıtcektım 7 dk gecıktım bılem :) gorusuruz kızlar snr..
sanırım uygar olucak son anda değişmezse
güzel isim :) hem de çok az var...
anlamından dolayı çok istedik. bi de az var dediğin gibi. benim ismim dönemin favori ismiydi heralde adım başı karşıma bi burcu çıkıyo:)
misafirim gelmek üzeredir. ben kaçtım. görüşürüz kızlar.
bafo ve zeyn maşallah bebeklerinizee... kocaman olmuşlar. umarım benimkisi aşırı kilo almamıştır.
herkese merhaba :)
ben de gördüm kızımı 2kilo olmuş boyu da 44 cm.
annesinin hastalıkları bitmedi ama tospişim bakmış kendine maşallah
4-5 gün önce acaip bir sancı/ağrı/yanma/iğne batması her ne ise anlayamadığım birsey oldu 2 gün boyunca dr baktı birşey bulamadı, neyseki geçti...
10 hafta 20 hafta derken nasıl geçti o kadar zaman, nasıl da az kalmış...
selam kızlar..gece yatmaz sabah kalkmaz bi tip oldum iice 11 de uyandım yine öyle uyuz uyuz oturuyorum evde canım hiçbişey yapmak istemioo çok sıkıcı bi gün...
maşallah canım kızına çabuk büyüyorlar artık dimi
selam canım ben de akşam yatmaz ama sabah mecburen kalkar bi tipim :)) sanırım 1-2 haftaya bırakırım işi artık bacak ve bel ağrılarım çekilmez oldu çünkü
selam kızlar!
bebişlerini görenlere maşallah.
sabah otobüsler yüzünden mide bulantılarım yeniden başladı. tıklım tıkış cama yapışık vaziyette, ayakta geliyorum işe.
midem ayağa kalkıyor, her sabah maden suyu içiyorum.
maden suyu da olmasa mafoldum.
Allah yardımcın olsun Aslıcım ayrıl canım sende artık ağırlaştık iyice ağrıların ondan artmıştır ayrılınca rahatlarsın insan kendine geliyor bi kaç günde sonra evin içinde yapacak bi iş buluyor mutlaka
bu aşağıdakı propp kım ya :S hey arkadaşım buraların propu benim, de get başka topiğe..klava:
bu aşağıdakı propp kım ya :S hey arkadaşım buraların propu benim, de get başka topiğe..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?