2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah kızına..
20 ekımden snr bi sürü doğum var okuyamadıysan gecmısı, gun alıo herkes bırer bırer :)

sağol canım..
20 ekim mi? :bbo: ay ne kadar az kalmış.... sezeryan olacaklarınki erken tabi...
bakalım bizim ne olacak? en hoşuma gitmeyen şey dikiş ama her iki durumda da olcak malesef.. neyse sağlıklı olsunlar/olalım da...

bu arada çoook eskiden isveç pasta vardı sade meyveli ve ince.. hala öyle mi satılıyor bilmem ama canım fresh birseyler istedi galiba :S

öfff boğaz konuları açıldı agzım sulanmaya başladı ben gıdıp temızlıgıme dvm edeyım :S 12de gıtcektım 7 dk gecıktım bılem :) gorusuruz kızlar snr..

merhaba linden, masaallah kizina kaç haftaliksin suan?
bilmemki olabilir aslinda netten tarifi varsa bi bakim bari :)

sağol canım 32+1 deyim şuanda

merhaba canım. ben de linden nerlerde diyordum. geçmiş olsun kızına da maşallah

merhaba burcucum :) hastaydım 20 günü geçti yeni düzeliyorum 2 kutu antibiyotikten sonra...
çok sağol senin oğlun nasıl? adı yok mu hala? :)

linden maşallah kızına : ))

çok sağol fınfıkcım, hepimizinkine maşallah :)

öfff boğaz konuları açıldı agzım sulanmaya başladı ben gıdıp temızlıgıme dvm edeyım :S 12de gıtcektım 7 dk gecıktım bılem :) gorusuruz kızlar snr..

sen yaptın sen açtın konuyu şimdide kaçıyorsun :umursamaz:

ben akşama galiba alman pastası yapacam sempatiksalakcinni

bu arada Turkcell'den gelen msj

Hamileliğinizin 35. haftasındasınız.
Bebeğiniz artık doğum kanalına girmeye başladı.
Sesleri ve konuşmaları da çok net bir şekilde ayırt edebiliyor.opuyorumnanaktan

güzel isim :) hem de çok az var...

anlamından dolayı çok istedik. bi de az var dediğin gibi. benim ismim dönemin favori ismiydi heralde adım başı karşıma bi burcu çıkıyo:)

misafirim gelmek üzeredir. ben kaçtım. görüşürüz kızlar.

kesinlikle haklısın burcu baksana topicde bile 3 tane var burcu ismi bizim ünide 5 kişiydik aynı sınıfta düşün yani :S
bizimde işallah bugün odamız geliyor:) kordon kanı için kitimiz de bugün geliyor artık hastane çantamızı hazırlayabilirim :) bugün doktorumuzada gidicez oğlumuzu görücez ayy amma çok şey varmış bugün olucak olan

selam kızlar..gece yatmaz sabah kalkmaz bi tip oldum iice 11 de uyandım yine öyle uyuz uyuz oturuyorum evde canım hiçbişey yapmak istemioo çok sıkıcı bi gün...

Selam kızlar nasıl herkes?Bugün herkesin işi gücü var kimse pek konuşmamış.=)

maşallah canım kızına çabuk büyüyorlar artık dimi

selam kızlar..gece yatmaz sabah kalkmaz bi tip oldum iice 11 de uyandım yine öyle uyuz uyuz oturuyorum evde canım hiçbişey yapmak istemioo çok sıkıcı bi gün...

selam canım ben de akşam yatmaz ama sabah mecburen kalkar bi tipim :)) sanırım 1-2 haftaya bırakırım işi artık bacak ve bel ağrılarım çekilmez oldu çünkü

selam kızlar!
bebişlerini görenlere maşallah.
sabah otobüsler yüzünden mide bulantılarım yeniden başladı. tıklım tıkış cama yapışık vaziyette, ayakta geliyorum işe.
midem ayağa kalkıyor, her sabah maden suyu içiyorum.
maden suyu da olmasa mafoldum.

Allah yardımcın olsun Aslıcım ayrıl canım sende artık ağırlaştık iyice ağrıların ondan artmıştır ayrılınca rahatlarsın insan kendine geliyor bi kaç günde sonra evin içinde yapacak bi iş buluyor mutlaka

gerçekten etraf öküz kaynıyor artık karnın burnunda nasıl yer vermiyolar anlamıyorum okullar falan da açıldı iice dolar artık otobüsler canım darısı seninde izne ayrılmana

yemek molasııııııııı.. kurt gıbı acıktım... cok yoruldummmm... bu velet bı dogsun sokaga cıkıp kosacam valla adam gıbı hareket edebılmeyı cooooookkkk ozledım

ay melodı ben de anlamadım :S bana kadınlar bıle yer verıo bır kere bıle ayakta kalmadım, kı oturdugum semt oyle bılınclı gorgulu bı semt de degıl ona ragmen boyleler.. sızın ordakıler ınsan dııl heralde ne dıım..

sağol canım evde iş dolu zaten yapacak halim kalmıyor ki hiç

bu aşağıdakı propp kım ya :S hey arkadaşım buraların propu benim, de get başka topiğe.. klava:

şaşırdım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…