2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodii valla şaştım o otobüsteki öküzlere gerçi onlara öküz demek öküze hakaret olur ama hayvanlar bile daha duyarlıdır buna eminimm 9 aylık hamile kadına yer vermemek ne demek otobüste her zaman yazar bu koltuklar hamilelere harp madurlarına gazilere diye bu yazıyıdamı okumıyolar

aslı ben evde oturuom ona ragmen iş yapcak halim, enerjım olmuyo bazen.. belım sırtım kolum basım fln derken butun gun ertelıorum .. bak 2 haftadır adam gıbı temızlık yapmamıstım bugun artık yapıorum mecburıyetten.. yoksa evde iş hiç bıtmez.. sen yeterınce yoruluosun dısarda bosver evı de yapmayıver

yrn dogum fotografcısıyla buluscaz.. ay bayılıorum kadına, emzırme haftasında cok mesguldu sohbet fırsatım olmamıştı yrn 2 saat esir alırım artık işalla işi yoktur sonrasında :))

ben de aynen gece yatmaz sabah kalkmaz bi tip oldum.. bu kadar da uyunmaz ama neyse...
ruyamda da tuhaf tuhaf seyler gordum..
biz ikizler annem ve ben denize gitmisiz, sonra aniden kocaman dalgalar geliyo ve o kaca kumsali kapliyo git gide deniz buyuyo.. ben ikizlerin tekini alip sahilin en ucuna goturuyorum buna ragmen dalgalar bize kadar ulasiyo falan...
digeri annemle bi turlu cikamiyo suyun icinden.. cok korkmusum.. oyle de uyandim zaten..

cnm masaallah bebisine bana oyle gelioki sezeryan olacaklari saymazsak ilk doguran sen olucaksin bakalim cikcakmi tahminim CADIARZU

RABBIM kimseye evlat acisi yasatmasin mercanin saglikla buyur insaallah cnm

masaallah dilammacim bebislerine saglikla dogarlar insaallah :Saruboceq:

yasemın ben de 4000i açmaya calısmıstım ama hazal acmıstı kısmet bu işler

alkisalkisalkis yok len ben 3000. sayfayi acmistim 4000. zeyn acmisti 6000. sayfayida acmak nasip olur insaallah :lepi:

masaallah cnm ogluna

bu aşağıdakı propp kım ya :S hey arkadaşım buraların propu benim, de get başka topiğe.. klava:

valla bende merak etim baktim kimdie yeni uye olmus daha bu arada propheticin anlami neee?? kafamçokkarıştı

herkeseee selam kizlarrrr

benim gobeemin alt kismi catlamisss kafamçokkarıştı mafoldumben surekli kasinip duruodu zatii ama ben pek onemsemedim kasimistim hep o yuzden oldu yaa simdi yone yag suruyom umarim yukari dogru ilerlemezzz boshayallersmile

haklısın canım valla bıraktım ztn bende

hediyesi eline ulaşan arkadaşlar koysanıza resimlerii unuttunuz bakıyorum

sezene katılıyorum nerelerde hediyeleriniz

ii geceler kizlar...
ozlem, yasadiklarin cok zordu.. elhamdulillah mercan iyi.. allah onu size bagislasin.

dilemma ikiz olmalarina ragmen kilolari cok cok iyi.. masallah

zeyn senin tosuna da masalah.. acaba benim oglum da 2 kiloyu gecti mi..
Sağol canım
Canım valla şakası yok,dinlen artık,madem ki izin de aldın..Dayanabildiğin kadar dayanmalısın,oğluşuna babaannesi baksın,dışarı çıkarsın arada gezdirsin falan,enerjisini atar o da....
Senin kıza da maşallah annesi
sanırım uygar olucak son anda değişmezse
Ben çok severim uygar ismin,anlamı da ortada zaten..
selam kızlar..gece yatmaz sabah kalkmaz bi tip oldum iice 11 de uyandım yine öyle uyuz uyuz oturuyorum evde canım hiçbişey yapmak istemioo çok sıkıcı bi gün...
Aynen ama uyuz gibi kaşınmaktan uyuyamıyorum ben,gece azıyor da kaşıntısempatiksalakcinni

Meraba kızlara.s.

bu arada bebegin dogum boyuyla buyudukten sonraki boyu arasinda bi alaka olmuyo cocgunlukla..
ben proptan bilem uzun dogmusum 53 cm ama su an 165 boyum var yani :)
erkek kuzenim 52 cm dogmus ama 173 boyu var..
kuzenimin oglu 55 dogmus ama uzun bi cocuk gibi gorunmuyo, bakalim buyuyunce nolcak..

dedigin gibi evde dogduysa kadinlar anca o kadar olcebildiler demekki :)

gerçekten etraf öküz kaynıyor artık karnın burnunda nasıl yer vermiyolar anlamıyorum okullar falan da açıldı iice dolar artık otobüsler canım darısı seninde izne ayrılmana

miraclecim okullar açıldığından beri ayakta kalıyorum. benim bu haftayı saymazsam 4 haftam kaldı.

propcum benim semtim iyidir ama insanları umursamaz. gençler oturuyor ben öyle ayakta duruyorum bakmıyorlar bile. o kalabalıkta ayakta gitmek istemiiyorlar herhalde.

erencim istediğ. kadar yazı yazsın umurları değil. burda otobüslerde cep tel. ile konuşmak yasak ama uyan yok. sadece hamileye değil yaşlıya çocuklu olana da yer yok.
bazen yaşlılara yer verilmemesini anlıyorum. şöyle ki burda 60 yaş kartı var. yılda 1 kere para verip o kartla biniyorlar hep. sabahın köründe iş saati yaşlılarda binince yer olmuyor. hastaneye gidenler dışında hepsi gezmek için biniyor. öyle olunca kimse yer vermek istemiyor. bazen bana yaşlı amcalar yer veriyor.

Düşünmemlazım bu kabuslar herkesin derdi :S Baksan aben mıcheal douglas la sevgılıydım daha beter kabus mu olur kaydirigubbakcemile3

Hazal haa 3000 ha 4000.. benden once açtın ya o sayfayı hıc unutmam ben artık :))

sağol aslıcım, gece hep aynı pozisyonda yatmaktan benim de bacaklarımda garip ağrılar oluyor, neyse az kaldı dayanıcaz artık

yuh diyorum insanlara! hadi eskiden yer vermezlerdi artık göbekler iyice belli, ne düşüncesiz bencil insanlarımız var yaa... doğum iznin bir an önce gelsin de raht rahat dinlen inşallah...

Dilemma, teşekkür ederiz ikiz annesi :)

Son düzenleme:

belki büyüyünce beni geçersin canım :roflol::roflol:

zeyn sututgard diye okunan biryerdeler.. bi de nunbergde var birileri..
simdi kim nerde oturuyo tam bilmiyorum ama bildiklerim bunlar :)

helin hivdaya çok geçmiş olsun umarım erken doğum olmaz.
yüce rabbim korusun seni ve bebeğini.
güzel haberlerini alırız inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…