bu aşağıdakı propp kım ya :S hey arkadaşım buraların propu benim, de get başka topiğe..klava:
bu aşağıdakı propp kım ya :S hey arkadaşım buraların propu benim, de get başka topiğe..klava:
:)))daha önce bi gördüm sen sana herkes propp diyo die değiştirdin sandım...
doktordan geldık kızlar
kızım tam 2888 gr olmus artık heran dogaılır dedı bası asagıda ama suyu yeterlıymıs yola gırmıs dedı
haftalık kont var artık salı gunu tekrar gorucem
ve ılk kez yuzunu goreıldım hem de renkliiiii o kadar mutlu oldum kı cok tonbiş yuzu vardıopuyorumnanaktan
merhaba kıslarrrr
benden haber almışsınız ama ben ugrayıpta kendimden bahsedemedim
evet bebeklerim 6,5 aylıkken yani 28+2 de dunyaya geldiler biri 5 gun diğeri 7 gun yasadı yasadıkalrımı sizlere anlatıpta sizleri ve bebişlerinizi üzmeyeceğim dogum hikayemi anlatmak istedim ama bir türlü fırsatım olmadı
hastaneye sabah gidip akşam dönüyorum tüm gunumu hastanede kızımla geçiriyorum diğer iki kızım zeynep kamilde ölünce bu kızımı 8. gunu acıbademe aldık ve şükrüler olsunki en küçük olan yani en küçük dogan bebeğim 990 grama kadar düşmüştü zeynep kamilde suan 1610 gram ve yakında evimize gelicek kısmetse ben iyiyim sezeryan oldum ama anlayamadım cunku bebeklerimin peşinde koşmaktan bir gun bile yatmadım ama iyiyim şükürler olsun anne olmak çok güzel bişeymiş sizlerde kucaklarınıza alınca görüceksiniz. kızlarımın acısı her gecen gun büyüsede içimdeki yangın gittikçe artsada hergun guzel kızımı gördükçe içimdeki sevgide büyüyor .onu hergun kucaklamak minicik parmaklarını öpmek o kadar güzelki anlatsamda anlatılmaz yüzüne her baktıgımda benden bi parça olduguna inanamamak sanırım anne olmak bu.inşallah hayırlı dogumlar yaparsınız zamanında gelsin hepinizin bebekleri öpüyorum
Maşallah bafocum kızına.Allah hayırlı doğumlar versin...
Biz de akşam gittik doktora...Hazırlıklar tamam mı dedi doktor,hazırlıklı olmalıymışız...Doğru tabi,sadece hastane çantasını hazırlamak vardı,eve gelir gelmez kocam hazırlayıverdizemuszemus,ben gösterdim koyulacakları ,o koydu..Tabi eklenecekler de var çorap,atlet gibi ama kabaca hazır hastane çantamız....Yarın eksiklikleri tamamlıycaz...
Kuzularım iyiymiş çok şükür,kızım 2300gr, oğlum da 2500 gr olmuşYerim ben onları yerim
Kaşıntı safra ile ilgiliymiş,test sonucunu öğrenmek uzun zaman alıyormuş,şimdilik celestone iğne yazdı doktorum,geçmezse ilaç yazarım dedi
yasemın ben de 4000i açmaya calısmıstım ama hazal acmıstı kısmet bu işler
selam kizlar bugün cok yogun bir gündü benim icin daha yeni eve geldim doktordan sonra alisverise gittik ordanda eltim cagirdi oraya gittik evi uzak oldugu icin anca gelebildim
oglusuma gelince nihayetinde alti haftanin sonunda gördüm oglusumu babasiyla birlikte oglum tam 2400gr olmus masallah ben daha az bekliyordum ama kilosu iyi cikti cok sükür boyu 43cm olmus sadece bas ve karin ölcümleri 32+4cikti normalde bugün 34 haftaligiz doktorum normal oldugunu söyledi cogu kiside böyle oluyormus birde oglum ayni babasina benziyor helede burnu esimin kücük ve yassi burnu var doktor bir bebege bakti bir esime güldü burunlari ayni diye cok sükür hersey yolundaymis birde nstye girdim yarim saat kaldim okadar hareketliydiki kalp atislari kapim kapali oldugu halde disardan hemsiler bile duyuyordu 180gösteriyordu makina hemsirede gelip gelip bakti bugün cok heyacanli bu bebek diye ben 72 kilo olmusum toplamda 13 kilo almisim simdilik bukadar biraz gecmise bakayim
aslı ben evde oturuom ona ragmen iş yapcak halim, enerjım olmuyo bazen.. belım sırtım kolum basım fln derken butun gun ertelıorum .. bak 2 haftadır adam gıbı temızlık yapmamıstım bugun artık yapıorum mecburıyetten.. yoksa evde iş hiç bıtmez.. sen yeterınce yoruluosun dısarda bosver evı de yapmayıver
hediyesi eline ulaşan arkadaşlar koysanıza resimlerii unuttunuz bakıyorum
Sağol canımii geceler kizlar...
ozlem, yasadiklarin cok zordu.. elhamdulillah mercan iyi.. allah onu size bagislasin.
dilemma ikiz olmalarina ragmen kilolari cok cok iyi.. masallah
zeyn senin tosuna da masalah.. acaba benim oglum da 2 kiloyu gecti mi..
Canım valla şakası yok,dinlen artık,madem ki izin de aldın..Dayanabildiğin kadar dayanmalısın,oğluşuna babaannesi baksın,dışarı çıkarsın arada gezdirsin falan,enerjisini atar o da....ERKEN DOĞUM TEHDİDİM ARRTI KIZLAR
Günaydın kızlar haftasonu başıma neler geldi neler.pazar saat sabaha karşı bi sancıyla uyandım.karnımın bütün içi ağrıyor sürekli tuvalete gitme istaği var.ama sancı geçmiyor.eşimi uyanıdırdım sanırım doğumun başladı dedim.ama sancım geçmesse gidelim dedim.neyseki sancım kesildi uyumuşum.sabah ilk iş doktoruma gitmek oldu.bebek artık iyice inmiş baskı yapıyor doğum için tehdit ediyor dedi.suyum da azalmış buda doğum habercisiymiş.alttan muayene etti açılma varmı diye çok az bi açılma varmış.doktorum erken gelecek belli ama yarın bugün gözükmüyor dedi.bi hafta on gün daha kalsa çok iyi olur dedi.bugün 34+5 günlüğüm.kalkmadan yat dedi.ben tabii çok üzüldüm.sezeryanı bile 39 haftadan önce düşünmüyordum.sonra başka bi doktora gittim.NST de şuan sancı yok dedi.suda azlma var ama hemen doğum başlayacak derecede değil değil.oda alttan muayene etti.rahim ağzında yumuşama ve bi parmak kadar açılma olmuş sancı çekmişsin ama çok şiddetli olmamaış dedi.şimdilki doğum gözükmüyor bi hafta sonra gel bakalım dedi.iznimi aldım evdeyim.dinlenmeye yatmaya çalışıyorum.kayınvalidem yanımda oğluma o bakıyor ama bakalım yatmama izin verecekmi canavarım.kızlar dua edin çok korkuyorum.erken gelsin istemiyorum
Senin kıza da maşallah annesiherkese merhaba :)
ben de gördüm kızımı 2kilo olmuş boyu da 44 cm.
annesinin hastalıkları bitmedi ama tospişim bakmış kendine maşallah
4-5 gün önce acaip bir sancı/ağrı/yanma/iğne batması her ne ise anlayamadığım birsey oldu 2 gün boyunca dr baktı birşey bulamadı, neyseki geçti...
10 hafta 20 hafta derken nasıl geçti o kadar zaman, nasıl da az kalmış...
Ben çok severim uygar ismin,anlamı da ortada zaten..sanırım uygar olucak son anda değişmezse
Aynen ama uyuz gibi kaşınmaktan uyuyamıyorum ben,gece azıyor da kaşıntısempatiksalakcinniselam kızlar..gece yatmaz sabah kalkmaz bi tip oldum iice 11 de uyandım yine öyle uyuz uyuz oturuyorum evde canım hiçbişey yapmak istemioo çok sıkıcı bi gün...
gerçekten etraf öküz kaynıyor artık karnın burnunda nasıl yer vermiyolar anlamıyorum okullar falan da açıldı iice dolar artık otobüsler canım darısı seninde izne ayrılmana
ay melodı ben de anlamadım :S bana kadınlar bıle yer verıo bır kere bıle ayakta kalmadım, kı oturdugum semt oyle bılınclı gorgulu bı semt de degıl ona ragmen boyleler.. sızın ordakıler ınsan dııl heralde ne dıım..
melodii valla şaştım o otobüsteki öküzlere gerçi onlara öküz demek öküze hakaret olur ama hayvanlar bile daha duyarlıdır buna eminimm 9 aylık hamile kadına yer vermemek ne demek otobüste her zaman yazar bu koltuklar hamilelere harp madurlarına gazilere diye bu yazıyıdamı okumıyolar
sağol aslıcım, gece hep aynı pozisyonda yatmaktan benim de bacaklarımda garip ağrılar oluyor, neyse az kaldı dayanıcaz artıkmaşallah canım kızına çabuk büyüyorlar artık dimi
selam canım ben de akşam yatmaz ama sabah mecburen kalkar bi tipim :)) sanırım 1-2 haftaya bırakırım işi artık bacak ve bel ağrılarım çekilmez oldu çünkü
selam kızlar!
bebişlerini görenlere maşallah.
sabah otobüsler yüzünden mide bulantılarım yeniden başladı. tıklım tıkış cama yapışık vaziyette, ayakta geliyorum işe.
midem ayağa kalkıyor, her sabah maden suyu içiyorum.
maden suyu da olmasa mafoldum.
bu arada bebegin dogum boyuyla buyudukten sonraki boyu arasinda bi alaka olmuyo cocgunlukla..
ben proptan bilem uzun dogmusum 53 cm ama su an 165 boyum var yani :)
erkek kuzenim 52 cm dogmus ama 173 boyu var..
kuzenimin oglu 55 dogmus ama uzun bi cocuk gibi gorunmuyo, bakalim buyuyunce nolcak..
dedigin gibi evde dogduysa kadinlar anca o kadar olcebildiler demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?