2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya korkmayın kızlar artık erken dogumdan.. gebelık.org dakı kagan amcanın oglu bılem 35+2de dogmus yazıo orda :))

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: evet sen ugrasiodun ben pat die daldim sayfaya :lepi:

sorumu kacirdin galibaa nickinin anlami ney? CADIARZU

Son düzenleme:
belki büyüyünce beni geçersin canım :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 yok istemem canim ya.. biz su an kocacimla uyumlu bir ciftiz. o da cok uzun sayilmaz. klasik turk erkegi iste.. naniknanik
kardesim babam, dayilarim falan uzundur, annem benden daha uzun ama ben biraz bodur kalmisin nedense kaydirigubbakcemile3 ama ben halimden memnunum sengözlerimebaksanab

Merhaba kızlar, ne zamandır giremiyordum yoğunlıktan ancak fırsat bulabildim. Yollarda ayakta kalmaktan bahsetmişiniz geçen gün ben de tramvayda ayakta kaldım millet boyun fıtığı geçirecekti kafasını çevirmekten o kadar rahatsız oldum ki, iyi ki işe arabayla gidiyorum dedim gerçi o da çok riskli ama

evet ben de okudum kaan kocatepeyi..
artik baya buyuduler.. ama yinede vaktinde gelirler insallah

slm :)
neden riskli dedin, ben de hala kullanıyorum... otobüsler çukur mukur dinlemiyor, dalıyor rastgele, frene asılıyorlar aniden falan...

Bu arada kaan kocatepe 32. haftada izne ayrılın diyor duydunuz mu?
Kendimi kötü hissettim onu duyunca

bu arada derse giriyormusun hala?

slm :)
neden riskli dedin, ben de hala kullanıyorum... otobüsler çukur mukur dinlemiyor, dalıyor rastgele, frene asılıyorlar aniden falan...

son aylarda riskli diye duydum ani frende karın direksiyona çarpabilir ve plasenta ayrılmasına neden olabilir diye ALLAH KORUSUN tabikide o yüzden koltuğu mümkün olduğu kadar direksiyondan uzaklaştırmak gerekiyor

annem kullanıodu araba kardesıme hamıleyken, önünü zor goruodu 9. ayda ama ınatla son gune kdr kullandı :S bence bu kdrı da teklıkelı yanı.. sonuna kdr kullanmayın

ozlemcim allah sabırlar versın ve evladını sana agıslasın ınsallah cok uzulduk cok

aman helincim sende hayırlısı ıle braz daha bekleteilsen keske... allah yardımcın olsun
aşağıdaki propp bize bi tane yetiyo ikinciyi bu topik kaldırmaz cnmm yolun açık olsunn:roflol:
kaydirigubbakcemile3

yrn dogum fotografcısıyla buluscaz.. ay bayılıorum kadına, emzırme haftasında cok mesguldu sohbet fırsatım olmamıştı yrn 2 saat esir alırım artık işalla işi yoktur sonrasında :))
kmınle gorusuyorsunuz ben hala karar veremedım pof:uhm:

Bu arada kaan kocatepe 32. haftada izne ayrılın diyor duydunuz mu?
Kendimi kötü hissettim onu duyunca

SIKI takipcisiyim, duydum. onun gorusu oyle evet.. ama biz biraz duygusal bakiyoruz dogum sonrasi daha cok beraber kalmak istiyoruz..

sağol lindencim. bir an önce iznim gelsin diye bekliyorum.

bebeklerini gören arkadaşlara maşallah...
ne guzel deıl mı onları gormek of sımdıden ozledım ya yıne:çok üzgünüm:

kizlar burda 7. ay bittikten sonra kullanmak yasak. yasal olarak yasak. erken dogum riski olabiliyormus.
zaten 7 aydan sonra hastane cantalari da hazirlaniyo en ufak biseyu dogumu tetikleyebilirmis..
trafikte de basimiza ne gelecegi bilinmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…