Düşünmemlazım bu kabuslar herkesin derdi :S Baksan aben mıcheal douglas la sevgılıydım daha beter kabus mu olur kaydirigubbakcemile3
Hazal haa 3000 ha 4000.. benden once açtın ya o sayfayı hıc unutmam ben artık :))
belki büyüyünce beni geçersin canım :roflol::roflol:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: evet sen ugrasiodun ben pat die daldim sayfaya :lepi:
sosumu kacirdin galibaa nickinin anlami ney? CADIARZU
Merhaba kızlar, ne zamandır giremiyordum yoğunlıktan ancak fırsat bulabildim. Yollarda ayakta kalmaktan bahsetmişiniz geçen gün ben de tramvayda ayakta kaldım millet boyun fıtığı geçirecekti kafasını çevirmekten o kadar rahatsız oldum ki, iyi ki işe arabayla gidiyorum dedim gerçi o da çok riskli ama
Merhaba kızlar, ne zamandır giremiyordum yoğunlıktan ancak fırsat bulabildim. Yollarda ayakta kalmaktan bahsetmişiniz geçen gün ben de tramvayda ayakta kaldım millet boyun fıtığı geçirecekti kafasını çevirmekten o kadar rahatsız oldum ki, iyi ki işe arabayla gidiyorum dedim gerçi o da çok riskli ama
slm :)
neden riskli dedin, ben de hala kullanıyorum... otobüsler çukur mukur dinlemiyor, dalıyor rastgele, frene asılıyorlar aniden falan...
ozlemcim allah sabırlar versın ve evladını sana agıslasın ınsallah cok uzulduk cokugrastım canım resmini koyucaktım olmadı neyse bir dahai sefer çok yorgunum hepinize iyi geceler öptümmm. inşallah iylerdir canım iyilerdirde ondan cevap vermiyordur
aminnnnnnn
tek mutlu oldugum sey bu zaten onlar benim ne olursa olsun bu dunyadada olsa diğer dunayadada olsa onlar benim ve onları görmek koklama şansım var ben biliyorum bekliycekler annelerini zaten birini öldükten sonra kucagıoma aldım kokladım öptüm minicik burnunu ama dieğr kızıma hiç dokunamadım ama dokunucam kokluycam biliyorum bekliycem hiç bitmiycek sabırla karşılaşıcagım gunu
ERKEN DOĞUM TEHDİDİM ARRTI KIZLAR
Günaydın kızlar haftasonu başıma neler geldi neler.pazar saat sabaha karşı bi sancıyla uyandım.karnımın bütün içi ağrıyor sürekli tuvalete gitme istaği var.ama sancı geçmiyor.eşimi uyanıdırdım sanırım doğumun başladı dedim.ama sancım geçmesse gidelim dedim.neyseki sancım kesildi uyumuşum.sabah ilk iş doktoruma gitmek oldu.bebek artık iyice inmiş baskı yapıyor doğum için tehdit ediyor dedi.suyum da azalmış buda doğum habercisiymiş.alttan muayene etti açılma varmı diye çok az bi açılma varmış.doktorum erken gelecek belli ama yarın bugün gözükmüyor dedi.bi hafta on gün daha kalsa çok iyi olur dedi.bugün 34+5 günlüğüm.kalkmadan yat dedi.ben tabii çok üzüldüm.sezeryanı bile 39 haftadan önce düşünmüyordum.sonra başka bi doktora gittim.NST de şuan sancı yok dedi.suda azlma var ama hemen doğum başlayacak derecede değil değil.oda alttan muayene etti.rahim ağzında yumuşama ve bi parmak kadar açılma olmuş sancı çekmişsin ama çok şiddetli olmamaış dedi.şimdilki doğum gözükmüyor bi hafta sonra gel bakalım dedi.iznimi aldım evdeyim.dinlenmeye yatmaya çalışıyorum.kayınvalidem yanımda oğluma o bakıyor ama bakalım yatmama izin verecekmi canavarım.kızlar dua edin çok korkuyorum.erken gelsin istemiyorum
kaydirigubbakcemile3aşağıdaki propp bize bi tane yetiyo ikinciyi bu topik kaldırmaz cnmm yolun açık olsunn:roflol:
kmınle gorusuyorsunuz ben hala karar veremedım pof:uhm:yrn dogum fotografcısıyla buluscaz.. ay bayılıorum kadına, emzırme haftasında cok mesguldu sohbet fırsatım olmamıştı yrn 2 saat esir alırım artık işalla işi yoktur sonrasında :))
Bu arada kaan kocatepe 32. haftada izne ayrılın diyor duydunuz mu?
Kendimi kötü hissettim onu duyunca
bu arada derse giriyormusun hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?