Sağol canım benimayy dilemmanın ikizlerine maşallahnasıl güzel ki,loları ikiz olmalarına rağmen
bugun 37.haftaya girmişim kızlareyvahedigeldismile
kizlar burda 7. ay bittikten sonra kullanmak yasak. yasal olarak yasak. erken dogum riski olabiliyormus.
zaten 7 aydan sonra hastane cantalari da hazirlaniyo en ufak biseyu dogumu tetikleyebilirmis..
trafikte de basimiza ne gelecegi bilinmiyo
Sağol canım benim
Heyecan dorukta desene..Bana da doktorum;
doğum öyle bişeyki şimdi eve gidersin suyun gelir,sancın olur,vs dedi....
Tırstım vallaeyvahedigeldismile,eviniz yakın mı,herşey hazır mı falan dedi,benim koca da iyice panikledi..
eşi 36.haftada çok çalıştığı için doğurdu diye öyle söylüyor, aslında bence de ayrılmak lazım, vücudun dinlenmeye uykuya ihtiyacı var ama devlet hem 6 ayemzirin deyip hem 2 ay izin verince doğum öncesi çalışmaktan başka çare yok malesef...Bu arada kaan kocatepe 32. haftada izne ayrılın diyor duydunuz mu?
Kendimi kötü hissettim onu duyunca
doğru söylüyorsu, dikkatli olmak lazım ben kemerin altını arkadan üstünü önden geçiriyorum karnım sıkışmasın diye, zaten frene basınca kilitleniyor güvenli yani, ama yine de dikkatli olmak lazım...son aylarda riskli diye duydum ani frende karın direksiyona çarpabilir ve plasenta ayrılmasına neden olabilir diye ALLAH KORUSUN tabikide o yüzden koltuğu mümkün olduğu kadar direksiyondan uzaklaştırmak gerekiyor
riske atmamak lazım, ben de son 3 hafta kullanmayı hiç düşünmüyorum, bir arkadaş 42. haftada doğurdu 40 bitene kadar da kullandı :Sannem kullanıodu araba kardesıme hamıleyken, önünü zor goruodu 9. ayda ama ınatla son gune kdr kullandı :S bence bu kdrı da teklıkelı yanı.. sonuna kdr kullanmayın
darısı başımıza :)
ayça oğuş'u istedim ben başka arastırma yapmadım hıc.. blogunu takip ediyorum onun, bayılıom kendısıne, hatta kocam fotoların guzellıgınden dııl de sırf kadını sevdıgın ıcın gıttın onu sectın dıyo emmeee bence fotoları cok başarılı..
www.aycaogus.com | Facebook
Sağol canım benim
Heyecan dorukta desene..Bana da doktorum;
doğum öyle bişeyki şimdi eve gidersin suyun gelir,sancın olur,vs dedi....
Tırstım vallaeyvahedigeldismile,eviniz yakın mı,herşey hazır mı falan dedi,benim koca da iyice panikledi..
kullananlara ceza mı kesiyorlar acaba?
hem hala araba kullanıyorum hem de hastane çantam hazır değil. 2 ceza kesecekler
bana(
ayy ınsallah canm ınsallahayyy bafocum her an gelebilir di mi artık düşündükçe heyecanlanıyorum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin güzel kolay bi doğum hikayesi yazarsın bize inş.:Saruboceq:
32. haftada izne ayrılmak istiyordum ama bebişe az zaman kalacak diye vazgeçtim.
maalesef çalışmak zorundayım.
araba ile gidip gelmek iyi.
anneme gittiğim zaman dönüşte bindiğim otobüs deli gibi gidiyor ve varyant diye bir yer var orası asfalt değil taş döşeme. otobüs tangır tungur sallanıyor. karnımı tutuyorum birşey olmasın diye.
bir gün bağırıcam şoföre.klava:
kullananlara ceza mı kesiyorlar acaba?
hem hala araba kullanıyorum hem de hastane çantam hazır değil. 2 ceza kesecekler
bana(
kaydirigubbakcemile3 yani eger polisler kontrol yapiyorlarsa sen de denk geldiysen sorarlar sana uyarilirsin herhalde.. cezasini bilmem.. ama ben de lazim oldukca kullaniyorum. calismadigim icin her zaman degil tabii. gecen doktora giderken kullandim mesela.. bazen alisverise gidiyorum oyle.. ama iyi degil kullanmamaiz bu da bi gercek.
hastane cantani niye hazirlamadin ki?
Benim doktorun eşi de doğum fotoğrafçısı;Yeşim Mutludarısı başımıza :)
ayça oğuş'u istedim ben başka arastırma yapmadım hıc.. blogunu takip ediyorum onun, bayılıom kendısıne, hatta kocam fotoların guzellıgınden dııl de sırf kadını sevdıgın ıcın gıttın onu sectın dıyo emmeee bence fotoları cok başarılı..
www.aycaogus.com | Facebook
Allah yardımcın olsun canım,işin zor hakkaten32. haftada izne ayrılmak istiyordum ama bebişe az zaman kalacak diye vazgeçtim.
maalesef çalışmak zorundayım.
araba ile gidip gelmek iyi.
anneme gittiğim zaman dönüşte bindiğim otobüs deli gibi gidiyor ve varyant diye bir yer var orası asfalt değil taş döşeme. otobüs tangır tungur sallanıyor. karnımı tutuyorum birşey olmasın diye.
bir gün bağırıcam şoföre.klava:
SağolasınBu arada seni de tebrik ederim maşallah bebeklerin kocaman olmuş Allah tamamına erdirsin inşallah.
Ben de rüyamda ikiz kızlarım olmuş gördüm doktoruma o kadar kızıyordum ki bırak cinsiyetini sayısını bile bilememiş bu ne biçim doktor diyordum:))
fiyat soyleyemem yanlış olur :S 400-500 cıvarı bişiler... ne ıstedıgımı yrn bulusup konuscaz ıste ayrıntılı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?