2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar burda 7. ay bittikten sonra kullanmak yasak. yasal olarak yasak. erken dogum riski olabiliyormus.
zaten 7 aydan sonra hastane cantalari da hazirlaniyo en ufak biseyu dogumu tetikleyebilirmis..
trafikte de basimiza ne gelecegi bilinmiyo
Tr.de bu çok ütopik birşey... keşke yasak olsa, keşke insan hayatı çok kıymetli olsa, keşke...
bugun 37.haftaya girmişim kızlareyvahedigeldismile

Fransada olsaydın belki ama turkıye de oldugundan impossible..
aynen katılıyorum...

calisanlara allah kolaylik versin, ben evi supurmeye, bulasik kiyamaya useniyorum yaa,,,
hic koay degil valla

yalnız değilsin ben de çantamı hazırlamadım daha. Hatta geçen hafta aldığım eşyalarında hepsini salona serdim her yer dandini, açık hava müzesi gibi oldu.Arkadaşlarıma da dedim sergiye davetlisiniz diye

kızlar avent pompa alan var mı? ben aldım da süt saklama kabı falan yine avent mi almalı, lansinoh vs poşetlere koymak için aktarma yapmak lazım dimi?

turkiye avrupa birligi uyum surecine dolayisiyla bazi seylere basladi. yakinda orda da olur, bebeklere oto koltugu zorunlulugu getirldi mesela,, belki yakinda olur..

bafo ve dilemma sağolun kıslar.
havalar serinleri sabah buz gibi oluyor. ne giyeceğimi şaşırdım.
hava aniden serinlediği için kıyafetlerim hep yazlık.
kendime acil birşeyler almam lazım.
kızlar kilotlu çorap giyor musunuz?

linden benimkinde 2 tane kap bi de biberon basligi var. ayriyeten kap almayacagim icin hic bi fikrim yok...

ben gobegimden asagida tutuyorum bel kismini. gobegimi sikmiyorum

kızlar avent pompa alan var mı? ben aldım da süt saklama kabı falan yine avent mi almalı, lansinoh vs poşetlere koymak için aktarma yapmak lazım dimi?

bu arada chicco depo diye bir yer var tuzla da duydunuz mu bilmiyorum ürünler yarı fiyatına bana da arkadaşım geçen ay sonu dedi gidelim mi diye bende gittim fiyatlar ucuz ama çok kalabalıktı.

Melodi ben giymiyorum,kışın da etek giyersem giyerim,öyle pantolonun içine falan giymem.

Ben evde olacağım için,ve iki bebek olacağı için pompa almıycam.Çok lazım olursa kiralarım

benimkilerin hepsi dolabımda katlı bir şekilde duruyor ama hepsinin yıkanması lazım.
en iyisi annemi çağırayım bir gün yıkasın hepsini.

ben lansinosh alayım diye düşünüyorum. herke onu öneriyor.

bende o dediğim chicco depodan göğüs pompası aldım başka bir yerden de lansinoh un süt saklama poşetini aldım süt saklama kabı almadım

yok canım çorap (hamile çorabı değilse) çok sıkar göbişi ama zayıfsan belki büyük bedenler rahattır...
linden benimkinde 2 tane kap bi de biberon basligi var. ayriyeten kap almayacagim icin hic bi fikrim yok...
ben çantalı set almadığım için sadece bir sağma biberonu var da... sanırım çantalı set alsaydım daha ucuza gelecekti. joker mağazasında inanılmaz indirime girmiş...

Melodi ben giymiyorum,kışın da etek giyersem giyerim,öyle pantolonun içine falan giymem.

Ben evde olacağım için,ve iki bebek olacağı için pompa almıycam.Çok lazım olursa kiralarım

pompa kiralamak nasıl oluyor acaba onların sterilizasyonunu yapıyorlardır herhalde

ben gobegimden asagida tutuyorum bel kismini. gobegimi sikmiyorum

bende öyle düşündüm daha denemedim çoraplarımı.

ben giymezsem donarım.

yok canım zayıf değilim.
evdekileri deneyim olmazsa hamile çorabı yada büyük beden bakarım.
onlarında beli yüksek oluyor.

Son düzenleme:
:lepi: ikizlerden kalmayacak fazlası :)
ben lansinosh alayım diye düşünüyorum. herke onu öneriyor.
pek çok ürünü lansinoh aldım da şimdi sütü pompanın biberonuna sağ, ordan posete aktar, sonra kullanacağın zaman posetten biberona al... zahmetli geldi. uyumlu biberona sağıp saklamak çok mantıklı da pahalıya geliyor biberona ayrı, kapağına ayrı para...
bende o dediğim chicco depodan göğüs pompası aldım başka bir yerden de lansinoh un süt saklama poşetini aldım süt saklama kabı almadım
pompan ne marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…