Tr.de bu çok ütopik birşey... keşke yasak olsa, keşke insan hayatı çok kıymetli olsa, keşke...kizlar burda 7. ay bittikten sonra kullanmak yasak. yasal olarak yasak. erken dogum riski olabiliyormus.
zaten 7 aydan sonra hastane cantalari da hazirlaniyo en ufak biseyu dogumu tetikleyebilirmis..
trafikte de basimiza ne gelecegi bilinmiyo
bugun 37.haftaya girmişim kızlareyvahedigeldismile
aynen katılıyorum...Fransada olsaydın belki ama turkıye de oldugundan impossible..
yalnız değilsin ben de çantamı hazırlamadım daha. Hatta geçen hafta aldığım eşyalarında hepsini salona serdim her yer dandini, açık hava müzesi gibi oldu.Arkadaşlarıma da dedim sergiye davetlisiniz diyebafocum hayırlı olsun. baya zamanın azalmış.
heyecan doruktadır.
sanırım çantasını hazırlamayan ve bebk eşyalarını yıkamayan bir ben kaldım.
ama hiç zamanım yok. cumartesi de çalışıyoum kaç haftadır.
pazarları yorgunluktan iş bile yapamıyorum. ev savaş alanı gibi.
geçen pazar çamaşır yıkadımi biraz ütü yaptım, birde yemek pilim bitti.
bulaşıkları kocam yıkadı sağolsun.
bugün ütü ve bulaşığım var halim olursa yaparım.
bafo ve dilemma sağolun kıslar.
havalar serinleri sabah buz gibi oluyor. ne giyeceğimi şaşırdım.
hava aniden serinlediği için kıyafetlerim hep yazlık.
kendime acil birşeyler almam lazım.
kızlar kilotlu çorap giyor musunuz?
kızlar avent pompa alan var mı? ben aldım da süt saklama kabı falan yine avent mi almalı, lansinoh vs poşetlere koymak için aktarma yapmak lazım dimi?
yalnız değilsin ben de çantamı hazırlamadım daha. Hatta geçen hafta aldığım eşyalarında hepsini salona serdim her yer dandini, açık hava müzesi gibi oldu.Arkadaşlarıma da dedim sergiye davetlisiniz diye
kızlar avent pompa alan var mı? ben aldım da süt saklama kabı falan yine avent mi almalı, lansinoh vs poşetlere koymak için aktarma yapmak lazım dimi?
yok canım çorap (hamile çorabı değilse) çok sıkar göbişi ama zayıfsan belki büyük bedenler rahattır...bafo ve dilemma sağolun kıslar.
havalar serinleri sabah buz gibi oluyor. ne giyeceğimi şaşırdım.
hava aniden serinlediği için kıyafetlerim hep yazlık.
kendime acil birşeyler almam lazım.
kızlar kilotlu çorap giyor musunuz?
ben çantalı set almadığım için sadece bir sağma biberonu var da... sanırım çantalı set alsaydım daha ucuza gelecekti. joker mağazasında inanılmaz indirime girmiş...linden benimkinde 2 tane kap bi de biberon basligi var. ayriyeten kap almayacagim icin hic bi fikrim yok...
Melodi ben giymiyorum,kışın da etek giyersem giyerim,öyle pantolonun içine falan giymem.
Ben evde olacağım için,ve iki bebek olacağı için pompa almıycam.Çok lazım olursa kiralarım
ben gobegimden asagida tutuyorum bel kismini. gobegimi sikmiyorum
ben giymezsem donarım.Melodi ben giymiyorum,kışın da etek giyersem giyerim,öyle pantolonun içine falan giymem.
Ben evde olacağım için,ve iki bebek olacağı için pompa almıycam.Çok lazım olursa kiralarım
yok canım çorap (hamile çorabı değilse) çok sıkar göbişi ama zayıfsan belki büyük bedenler rahattır...
.
ben çantalı set almadığım için sadece bir sağma biberonu var da... sanırım çantalı set alsaydım daha ucuza gelecekti. joker mağazasında inanılmaz indirime girmiş...
:lepi: ikizlerden kalmayacak fazlası :)Ben evde olacağım için,ve iki bebek olacağı için pompa almıycam.Çok lazım olursa kiralarım
pek çok ürünü lansinoh aldım da şimdi sütü pompanın biberonuna sağ, ordan posete aktar, sonra kullanacağın zaman posetten biberona al... zahmetli geldi. uyumlu biberona sağıp saklamak çok mantıklı da pahalıya geliyor biberona ayrı, kapağına ayrı para...ben lansinosh alayım diye düşünüyorum. herke onu öneriyor.
pompan ne marka?bende o dediğim chicco depodan göğüs pompası aldım başka bir yerden de lansinoh un süt saklama poşetini aldım süt saklama kabı almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?