:lepi: ikizlerden kalmayacak fazlası :)
pek çok ürünü lansinoh aldım da şimdi sütü pompanın biberonuna sağ, ordan posete aktar, sonra kullanacağın zaman posetten biberona al... zahmetli geldi. uyumlu biberona sağıp saklamak çok mantıklı da pahalıya geliyor biberona ayrı, kapağına ayrı para...
pompan ne marka?
pompa kiralamak nasıl oluyor acaba onların sterilizasyonunu yapıyorlardır herhalde
Tabiki,bildiğin bir yerden alıcaksın zaten,geçende bir tanıdığım dedi de...Ama öylesine söyledim,belki alırım da ama benim pompaya ihtiyacım olmaz sanırım,iki bebeğe anca yeter süttüm aradaki 2 saatte göğüsler iyi doluyor
avent sandım da acaba lansinoh poşeti özellikle mi aldın diyecektim...chicco nunkini aldım ama tam modelini hatırlamıyorum
melodi, ben göğüs pedi, krem, göğüs ucu çıkarıcı falan onları hep lansinoh aldım ama pompa avent elektrikli aldım herkes onu tavsiye etti ama çantalı set (içinde saklama kabı/yedek biberon/yalıtımlı çanta vs olan) almadım pahalı diye. tek aldım. şimdi saklama kabı olarak kullanılabilen biberonlarından almak istiyorum ama tabi biraz tuzlu... o sebepten keşke lansinoh poşete pompadan direkt sağabilsem demiştim...lansinosta dediğin gibi var mı lindencim? yoksa o da ayrı ayrı mı?
almadan fikrim olsun.
bafocum hayırlı olsun. baya zamanın azalmış.
heyecan doruktadır.
sanırım çantasını hazırlamayan ve bebk eşyalarını yıkamayan bir ben kaldım.
ama hiç zamanım yok. cumartesi de çalışıyoum kaç haftadır.
pazarları yorgunluktan iş bile yapamıyorum. ev savaş alanı gibi.
geçen pazar çamaşır yıkadımi biraz ütü yaptım, birde yemek pilim bitti.
bulaşıkları kocam yıkadı sağolsun.
bugün ütü ve bulaşığım var halim olursa yaparım.
mola bıtmıstır temızlıge dvm.. bıtırıp geleyım su temızlıgımı hadı gorusuruz kızlar
bu arada bir şey soracaktım. sebamedin extra soft bebek kreminin üzerinde de bez bölgesinin günlük bakımı içindir diyor. günlük bakım için pişik önleyiciyi mi yoksa bebek kremini mi kullanmalıyım?
bu arada bir şey soracaktım. sebamedin extra soft bebek kreminin üzerinde de bez bölgesinin günlük bakımı içindir diyor. günlük bakım için pişik önleyiciyi mi yoksa bebek kremini mi kullanmalıyım?
lindencim elektirkli olan çok pahalı ve burda bebeği olsan arkadaşlarım elektrikli alma dedi. çok az süt geliyormuş sağarkan. onlarda önce elektrikli almış sonra lansinosh manuel pompa almış.
netten baktım. sağdığın şişede saklanabiliyormuş.
pahalı birşey almak istemiyorum.
lindencim elektirkli olan çok pahalı ve burda bebeği olsan arkadaşlarım elektrikli alma dedi. çok az süt geliyormuş sağarkan. onlarda önce elektrikli almış sonra lansinosh manuel pompa almış.
netten baktım. sağdığın şişede saklanabiliyormuş.
pahalı birşey almak istemiyorum.
aslıcım benimde 26 kasım doğum. 52 günüm var artık herşey hazır olsun istiyorum. bu cumartesi çalışırsam anneme vericem anahtarı ben gelene kadar halletsin.
başka zamanım kalmıyor. daha yatağımız bile yok. poffffffffff!
alt değiştirdikten sonra extra soft olan (baby cream-200ml), eğer pişik olursa pişik önleyici (baby healing cream-100 ml) kullanılıyor diye biliyorum ben...
anladım canım kullanacak olan sensin tabi.. ben de kime sorsam manuelde kolun ağrır sağmaktan demişti, aventte sağma hızı ayarı yapabiliyorsun demişlerdi... deneyip göreceğiz :)
melodi seninle gerçekten çok ortak noktamız var bizim de yatağımız yok hatta hastane çıkışını bile daha almadım bebek erken doğarsa battaniyesine sarıp kendi yatağımızda yatırmayı düşünüyorum:))
canım bende bilmiyorum 3 arkadaşım lansinosh manuel almış.
avente de bir bakayım. göğüs silikonu aldın mı?
ben kıyafetlerini hallettim sayılır.
eldiven,patik ve battaniye alıcam. yatak konusu belirsiz. kaynanam alıp alamayacağını söylemedi henüz. eşim bu hafta sonu yanlarına gidip konuşacak. almıyoruz desler bizde ona göre birşeyler yaparız gıcık şeyler. annemde onları bekliyor. bende almazlarsa kendi yatağımızda yatırırım diye düşündüm. ilk zamanlar bizim yanımızda olması lazım. yatak odamda beşik koyacak yer yok. mobilya takımı olursa oturma odama koyacağım.
bennur, alışveriş 1-2 günde hallolur da yıkaması ütülemesi zaman alıyor, bence geciktirme daha fazla. kadir has avm+ forum ist 1 günde çoğu bitmişti alışverişin, yatak vs diğerleri de eve getiriyorlar da dediğim gibi yıkama, ütüleme, havalandırma derken zaman alıyor hele çalışırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?