öfff kızlar bir nazar çıktı bir göz varmış üzerimde bu kdr olur :)) deve gibi kalın kültablası, daha once de dusurdum ıkı uc kez ucu bıle kırılmadıydı, paraparca oldu var ya tuz oldu tuzzzz.. oyle kocaman bı parcası bıle kalmadı.. akannehir
prop gözü olanlara elemtere fiş kem gözlere şiş diyorum.
canım evinde nazar boncuğun nazar duan var mı?
ne fesat insanlar var!
üstünde enerji varmış, atmıştın daha iyi :) bana çok olur öyle, bardak masanın üstünde yan devrilir tuz buz olur... aslında arada toprağa basmak lazım...
ben de inanıyorum, işte bir şekilde atmak lazım o enerjiyi üstümüzden yoksa içimizde patlar mazallah...ben nazara ınanıyorum ama linden, o ustumuzdekı negatıf elektrıgı hep ınsanlardan topluyoruz..
32. haftada izne ayrılmak istiyordum ama bebişe az zaman kalacak diye vazgeçtim.
maalesef çalışmak zorundayım.
araba ile gidip gelmek iyi.
anneme gittiğim zaman dönüşte bindiğim otobüs deli gibi gidiyor ve varyant diye bir yer var orası asfalt değil taş döşeme. otobüs tangır tungur sallanıyor. karnımı tutuyorum birşey olmasın diye.
bir gün bağırıcam şoföre.klava:
valla evde hıc dua ya da nazar boncugu yok.. bı tek anahtarlıgımda nazar boncugu takılı dısarda da cok bakıolar korkuom nazar degcek dıye :S valla ınsanımız bı garıp cıdden, sureklı allahım oglumu nazardan koru dıye dua edıyorum..
[ben kıyafetlerini hallettim sayılır.
eldiven,patik ve battaniye alıcam. yatak konusu belirsiz. kaynanam alıp alamayacağını söylemedi henüz. eşim bu hafta sonu yanlarına gidip konuşacak. almıyoruz desler bizde ona göre birşeyler yaparız gıcık şeyler. annemde onları bekliyor. bende almazlarsa kendi yatağımızda yatırırım diye düşündüm. ilk zamanlar bizim yanımızda olması lazım. yatak odamda beşik koyacak yer yok. mobilya takımı olursa oturma odama koyacağım.
herşeyin son ana kalmasına gıcık oluyorum. şimdiye kadar herşey hazır olmalıydı.
proppp gözü kalanın gözü çıksın sempatiksalakcinni
linden nazarı toprağı basıp mı atacaz ilahi yani:roflol:
ben de inanıyorum, işte bir şekilde atmak lazım o enerjiyi üstümüzden yoksa içimizde patlar mazallah...
hmmm evet bu kelebek dedikleri...
ben alırsam doğumdan sonra bunu alırım da inşallah gerek kalmaz
Avent Göğüs Kalkanı 2'Li - Anne ve Bebek - joker.com.tr
ayy evet biliyorum orayı bende izmir mezunuyumda.normal insan bile doğurcak gi,bi oluo orda seni hiç düşünemiyorum canım valla haklısın yani gerçi izmir insanı medenidir yer verir ama çok ilginç
Fınfık aynı şeyi yazmışızkaydirigubbakcemile5
evet gözü olanın gözü çıksın :)
linden valla en ıyı yontem o olurdu kım oldugunu bılsek soyle bı guzel dovsek negatıf enerjı fln kalır mı hıc atarız hepsını :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?