2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

üstünde enerji varmış, atmıştın daha iyi :) bana çok olur öyle, bardak masanın üstünde yan devrilir tuz buz olur... aslında arada toprağa basmak lazım...

prop gözü olanlara elemtere fiş kem gözlere şiş diyorum.
canım evinde nazar boncuğun nazar duan var mı?
ne fesat insanlar var!

valla evde hıc dua ya da nazar boncugu yok.. bı tek anahtarlıgımda nazar boncugu takılı dısarda da cok bakıolar korkuom nazar degcek dıye :S valla ınsanımız bı garıp cıdden, sureklı allahım oglumu nazardan koru dıye dua edıyorum..

üstünde enerji varmış, atmıştın daha iyi :) bana çok olur öyle, bardak masanın üstünde yan devrilir tuz buz olur... aslında arada toprağa basmak lazım...

ben nazara ınanıyorum ama linden, o ustumuzdekı negatıf elektrıgı hep ınsanlardan topluyoruz..

[ben kıyafetlerini hallettim sayılır.
eldiven,patik ve battaniye alıcam. yatak konusu belirsiz. kaynanam alıp alamayacağını söylemedi henüz. eşim bu hafta sonu yanlarına gidip konuşacak. almıyoruz desler bizde ona göre birşeyler yaparız gıcık şeyler. annemde onları bekliyor. bende almazlarsa kendi yatağımızda yatırırım diye düşündüm. ilk zamanlar bizim yanımızda olması lazım. yatak odamda beşik koyacak yer yok. mobilya takımı olursa oturma odama koyacağım.
herşeyin son ana kalmasına gıcık oluyorum. şimdiye kadar herşey hazır olmalıydı.[/QUOTE]

biz de baştan karar veremedik ama oda takımı almayacağız çünkü taşınma durumumuz var sadece beşik alacağım onuda komidinleri kaldırınca yatağımın yanına sıkıştırıcam sen de öyle yapabilirsin beşiği de ikeadan ya da mothercareden alıcaz kendimiz kurabiliriz diye düşünüyorum

ben nazara ınanıyorum ama linden, o ustumuzdekı negatıf elektrıgı hep ınsanlardan topluyoruz..
ben de inanıyorum, işte bir şekilde atmak lazım o enerjiyi üstümüzden yoksa içimizde patlar mazallah...

hmmm evet bu kelebek dedikleri...
ben alırsam doğumdan sonra bunu alırım da inşallah gerek kalmaz
Avent Göğüs Kalkanı 2'Li - Anne ve Bebek - joker.com.tr

ayy evet biliyorum orayı bende izmir mezunuyumda.normal insan bile doğurcak gi,bi oluo orda seni hiç düşünemiyorum canım valla haklısın yani gerçi izmir insanı medenidir yer verir ama çok ilginç

proppp gözü kalanın gözü çıksın sempatiksalakcinni

linden nazarı toprağı basıp mı atacaz ilahi yani:roflol:

bu arada, göğüs kalkanı, koruyucusu, pedi, kremi vs kullanımıma gerek bile yokmuş, yaralar hep yanlış emzirmeden kaynaklanıyormuş, her emzirmeden sonra sütü göğüs ucuna sürünce iyi geliyormuş besliyormuş aslında...

neyse kızlar ben kaçtım, kendinize iyi bakın...

inanmıyorum sana hemen kocaman bir nazar boncuğu al ve as. benim kapımın karşısındaki duvarda asılı. nazar duasıda al bence. ihmal etmişsin. ben evime fazla insan sokmuyorum. zaten çalışıyorum, apartmandan da kimseyle görüşmüyorum. karşımızda bir teyze var karşılaşırsak konuşuyoruz. insanlar çok meraklı heşeyi soruyor.

biz de baştan karar veremedik ama oda takımı almayacağız çünkü taşınma durumumuz var sadece beşik alacağım onuda komidinleri kaldırınca yatağımın yanına sıkıştırıcam sen de öyle yapabilirsin beşiği de ikeadan ya da mothercareden alıcaz kendimiz kurabiliriz diye düşünüyorum[/QUOTE]

canım benim oturma gurubum yok salonda koltuklarım ve tek çekyatım var oturma odamda. mobilya olabilir diye düşündüm. benim yatak odam çok küçük. yatak dolap ve 2 komidin var. onları kaldırsamda yer genişlemiyor. beşik bile alsam odaya koymak zorundayım.

evet gözü olanın gözü çıksın :)
linden valla en ıyı yontem o olurdu kım oldugunu bılsek soyle bı guzel dovsek negatıf enerjı fln kalır mı hıc atarız hepsını :))

yalnış emzirme nedeniyle oluyor. arkadaşım almış çok rahat etmiş.

ayy evet biliyorum orayı bende izmir mezunuyumda.normal insan bile doğurcak gi,bi oluo orda seni hiç düşünemiyorum canım valla haklısın yani gerçi izmir insanı medenidir yer verir ama çok ilginç

allahtan anneme haftada bir gidiyorum. yoksa yolarda doğuracağım. yok güzelim medeniyet kalmadı buralarda o eskidendi. insanlar çok bencil. kafalarını cama çevirip öyle gidiyorlar.

propcum gözü olanın gözü çıksın demekten başka çare olmuyor ne yazıkki..
ama eğer nazar değdireni bulursan ve dövmek için yardım istersen koşa koşa gelirim..
stres atmaya çok ihtiyacım var..içim sıkılıyor nedense..

ohh kızlar evim mis oldu missss... bi tek balkon kaldı, belım koptu ama yrn yaparım dıye bırakınca yapmıorum.. 2 dk dınlenıyım hemen balkonumu da yıkayım ohh ..

evet gözü olanın gözü çıksın :)
linden valla en ıyı yontem o olurdu kım oldugunu bılsek soyle bı guzel dovsek negatıf enerjı fln kalır mı hıc atarız hepsını :))

ama en çok sevenin nazarı değermiş diye biliyorum ben kocalarımızı dövelim bence
:))

yanı tabı koltukların altı, dolapların en ustu fln ne alemde bılemıcem kaydirigubbakcemile3 olsun haftaya kadın alcam zaten haftaya kdr ıdare ederım boyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…