2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deniz temiz değilse girme canı ne olur ne olmaz iltihap kapma sonra eğer akçaya gitme fırsatınız varsa oraya gidin bu senede hiç olmazsa bir kaç hafta girersin denize ama koruma faktörü mutlaka kullan cildin artık çok hassas hemen lekelenirsin yoksa

evet bende girmem zaten deniz bi gün temiz oluyo bigün pis değişiyo maleseff ayaklarımı sokarım olmazsa

hayırlı olsun hoşgeldinn:CüvCüv::teytey:

ben sordum kullanabilirmiyim diye balık ceviz yiyemiyorum onun yerine geçsin diye oda yazdı 3 gündür içiyorum bulantı kusma hiç geçmedi
ben kullanmadım ama onu içince başladıysa bulantın doktorunu ara sor belkim tavsiyede bulunur yada gece iç yat

boşver o zaman madem hırsızlık olayı var yaz tatili dönüşü sana baya okuyacak malzeme birikir

ama bi yandan insan okumadanda 3 ay merak eder dimi işin zor valla

boşver o zaman madem hırsızlık olayı var yaz tatili dönüşü sana baya okuyacak malzeme birikir

ama bi yandan insan okumadanda 3 ay merak eder dimi işin zor valla
evet çok merak ederim sizleri valla napıcam bilmiyorumm özlerimde alıştım hepinize ama döndüğümdede doğuma az kalmış olucakk ne güzell

ben kullanmıyorum sen nie kullanıyosun dr. un mu verdi

ben istedim oda verdi balık yememiz gerekmiş bebekler için çok faydalıymış ama yiyemediğim için kullanayım dedim zaten bulantı kusma vardı ama 2 gündür bütün gün bulantı gece kusmadan uyumuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…