gögüs uçlarına gögüs pedi al koy o zaman belli olmaz hamileliktede işimize yarıycak bu pedlerbende mecburen onlardan kullanıyorum göğüs uçları belli olacak die de tedirginim ama
yazın burda değilim zaten okullar kapansın annemlerle yazlığa gidiyorum okullar açılana kadar kocişte hafta sonları geliyo ama silivride oranın denizide tam temiz değill geçen sene yazın akçaya gitmiştik yazlıktan doğru oranın denizi süperdi bol bol girdim orda artık bu senede örle girerim burda girmek içime sinmez mikrop kapabilirim gerçi doktoruma bi sorarım genede
doktormu verdi omega 3
evet bende girmem zaten deniz bi gün temiz oluyo bigün pis değişiyo maleseff ayaklarımı sokarım olmazsadeniz temiz değilse girme canı ne olur ne olmaz iltihap kapma sonra eğer akçaya gitme fırsatınız varsa oraya gidin bu senede hiç olmazsa bir kaç hafta girersin denize ama koruma faktörü mutlaka kullan cildin artık çok hassas hemen lekelenirsin yoksa
merhabalar 2010 kasım anneleri uzun süredir takip ediyorum sizleri bende hamileğim kalp atışlarını duymsadan listeye girmek istemedim dün allahıma şükür kalp atışlarını duyduk sat 18 şubat hamile kaldığım kilo 61 bundan üç ay önce 3,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kürtaj oldum doktor yaşdan ötürü korunmayın dedi bizde korunmadık üçüncü adetimde kaldım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma buraki herkez için dua ediyorum hepimiz bebeişerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza hayd i kızlar ekleyin benide listeye :)
ben kullanmadım ama onu içince başladıysa bulantın doktorunu ara sor belkim tavsiyede bulunur yada gece iç yatben sordum kullanabilirmiyim diye balık ceviz yiyemiyorum onun yerine geçsin diye oda yazdı 3 gündür içiyorum bulantı kusma hiç geçmedi
doktora kaçta gidicen bafohayırlı olsun hoşgeldinn:CüvCüv::teytey:
sarkıyolar malesef süt çekilince havası kaçmış balon gibi oluyolar ama bi süre sonra toparlanıyo tabi eski hali gibi olmuyolar hiç bir zaman
evet yumuşacık oluyolar eski sertliği kalmıyo malesefsarkıyolar dimi oooffff kesin ameliyat olmam gerekecek eninde sonunda yoksa kamburum çıkar bunlarla
ben kullanmadım ama onu içince başladıysa bulantın doktorunu ara sor belkim tavsiyede bulunur yada gece iç yat
aranızda 3 ay olamıycam yazın şimdiden onu düşünüyorum pc yi götürsem vın almam lazım kociş izin verirmi götürmeme onuda bilmiyorum bide orda hırsızlık olayları çok oluyo özelliklede yazlıkçılara çok giriyolar elimde görüp eve girerler valla gece ondanda korkuyorumm
bende kan hapı iştah açıyomuş gece içiyorum o sayede etkisini pek hissetmiyorum sende gece iç yat bulantın pek olmaz belki o zamansaol canım ben doktorumu arayım en iyisi
kızlar acil işim çıktı gelirim yine birazdannn
evet çok merak ederim sizleri valla napıcam bilmiyorumm özlerimde alıştım hepinize ama döndüğümdede doğuma az kalmış olucakk ne güzellboşver o zaman madem hırsızlık olayı var yaz tatili dönüşü sana baya okuyacak malzeme birikir
ama bi yandan insan okumadanda 3 ay merak eder dimi işin zor valla
slm kızlar aranızda omega3 kullanan varmı 2 gündür içiyorum kusmalar çok arttı hiç bişey yiyemiyorum ondanmı acaba
gögüs uçlarına gögüs pedi al koy o zaman belli olmaz hamileliktede işimize yarıycak bu pedler
hımm olmadımı bende hamileyken almıştım en son süt akıyodu o zaman kullanıyodummaldım ama hiç ii olmadı göğüs uçları sertleşince ped de belli oldu yuvarlak şekilde çok komik durdu bende kardeşime verdim
ben kullanmıyorum sen nie kullanıyosun dr. un mu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?