- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
4 te 1 gitti kaldı 4 te 3
tatlım benim sağolasınopuyorumnanaktan
belki e gelme der bilemiyorum ki.. ama bana dr hiç vitamin vermiyor endişeleniyorum:umursamaz:
daha çok yolumuz varr maleseff bu korkuda bizde yol sonuna kadar gidicekayy evet ilk çeyrek bitmek üzere
zaten 95 di şimdi 100 belkide daha frazla olmuştur herhalde valla sütyenlerim patlayacak, en yakın zamanda gidip yenilerini almam lazım 9 ayın sonunda nolcek halim bilmiyorum
hele ben 10 senedir burdayım 1 kere gıtmedımbilmiyorumkismile
geçen senede gitmiştim ilk baharda çok güzel oluyo oraları çiçek kokuları mis gibii yazı gelsede ısınsak biraz denizi özledim ama bu sene girebilirmiyim oda şüpheli
nalan bende bazen şaşırıyorum nasıl bu kadar kocaman oldular diye inş. biraz normale dönerler yoksa yazın incecik kıyafetleri nasıl giyecezsempatiksalakcinni
bende kaçıorum kızlar oğluşum uyandı kahvaltı yapıp annemlere gidicez
yazın burda değilim zaten okullar kapansın annemlerle yazlığa gidiyorum okullar açılana kadar kocişte hafta sonları geliyo ama silivride oranın denizide tam temiz değill geçen sene yazın akçaya gitmiştik yazlıktan doğru oranın denizi süperdi bol bol girdim orda artık bu senede örle girerim burda girmek içime sinmez mikrop kapabilirim gerçi doktoruma bi sorarım genedegirersin niye giremiyesin benim görümcen geçen sene yazın 3-4 aylık hamişken antalyaya gitti güneşe çıkarken yüksek koruma faktörü kullanmış ve girmiş yüzmüş ama genelde gölgede oturdum dedi cildi leke olmasın die
merhabalar 2010 kasım anneleri uzun süredir takip ediyorum sizleri bende hamileğim kalp atışlarını duymsadan listeye girmek istemedim dün allahıma şükür kalp atışlarını duyduk sat 18 şubat hamile kaldığım kilo 61 bundan üç ay önce 3,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kürtaj oldum doktor yaşdan ötürü korunmayın dedi bizde korunmadık üçüncü adetimde kaldım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma buraki herkez için dua ediyorum hepimiz bebeişerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza hayd i kızlar ekleyin benide listeye :)
105 olursunn nadide sultanım benimm
sarkıyolar malesef süt çekilince havası kaçmış balon gibi oluyolar ama bi süre sonra toparlanıyo tabi eski hali gibi olmuyolar hiç bir zamanvalla 110 bile olurum hiç belli olmaz benim göğüslerim zaten büyümeye müsait ben kilo alınca büyüyorlar ama zayıflayınca küçülmüyorlar aynı kalıyolar çok ilginçler yani
herhalde bu gidişle doğumdan sonra göğüs ameliyatı olucam bunlar kesin karnıma kadar sarkar benim emzirme döneminden sonra
benim 90 dı şimdi 95 içiboşlardan kullanıyorum mafoldumben
doktormu verdi omega 3slm kızlar aranızda omega3 kullanan varmı 2 gündür içiyorum kusmalar çok arttı hiç bişey yiyemiyorum ondanmı acaba
merhabalar 2010 kasım anneleri uzun süredir takip ediyorum sizleri bende hamileğim kalp atışlarını duymsadan listeye girmek istemedim dün allahıma şükür kalp atışlarını duyduk sat 18 şubat hamile kaldığım kilo 61 bundan üç ay önce 3,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kürtaj oldum doktor yaşdan ötürü korunmayın dedi bizde korunmadık üçüncü adetimde kaldım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma buraki herkez için dua ediyorum hepimiz bebeişerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza hayd i kızlar ekleyin benide listeye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?