2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen senede gitmiştim ilk baharda çok güzel oluyo oraları çiçek kokuları mis gibii yazı gelsede ısınsak biraz denizi özledim ama bu sene girebilirmiyim oda şüpheli

girersin niye giremiyesin benim görümcen geçen sene yazın 3-4 aylık hamişken antalyaya gitti güneşe çıkarken yüksek koruma faktörü kullanmış ve girmiş yüzmüş ama genelde gölgede oturdum dedi cildi leke olmasın die

merhabalar 2010 kasım anneleri uzun süredir takip ediyorum sizleri bende hamileğim kalp atışlarını duymsadan listeye girmek istemedim dün allahıma şükür kalp atışlarını duyduk sat 18 şubat hamile kaldığım kilo 61 bundan üç ay önce 3,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda öldü kürtaj oldum doktor yaşdan ötürü korunmayın dedi bizde korunmadık üçüncü adetimde kaldım inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde alırım kucağıma buraki herkez için dua ediyorum hepimiz bebeişerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza hayd i kızlar ekleyin benide listeye :)

nalan bende bazen şaşırıyorum nasıl bu kadar kocaman oldular diye inş. biraz normale dönerler yoksa yazın incecik kıyafetleri nasıl giyecezsempatiksalakcinni

valla onu bende düşünüyorum ama bu yaz ince kıyafet biraz zor giyerim vücut hep ödem yapıyo sinir oldum valla şimdiden böle hava ısınınca nolcem ben bakalım

yazın burda değilim zaten okullar kapansın annemlerle yazlığa gidiyorum okullar açılana kadar kocişte hafta sonları geliyo ama silivride oranın denizide tam temiz değill geçen sene yazın akçaya gitmiştik yazlıktan doğru oranın denizi süperdi bol bol girdim orda artık bu senede örle girerim burda girmek içime sinmez mikrop kapabilirim gerçi doktoruma bi sorarım genede

HOŞGELDİN TATLIMMM
inş. hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririp sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.:Saruboceq::Saruboceq:

aranızda 3 ay olamıycam yazın şimdiden onu düşünüyorum pc yi götürsem vın almam lazım kociş izin verirmi götürmeme onuda bilmiyorum bide orda hırsızlık olayları çok oluyo özelliklede yazlıkçılara çok giriyolar elimde görüp eve girerler valla gece ondanda korkuyorumm

105 olursunn nadide sultanım benimm

valla 110 bile olurum hiç belli olmaz benim göğüslerim zaten büyümeye müsait ben kilo alınca büyüyorlar ama zayıflayınca küçülmüyorlar aynı kalıyolar çok ilginçler yani

herhalde bu gidişle doğumdan sonra göğüs ameliyatı olucam bunlar kesin karnıma kadar sarkar benim emzirme döneminden sonra

sarkıyolar malesef süt çekilince havası kaçmış balon gibi oluyolar ama bi süre sonra toparlanıyo tabi eski hali gibi olmuyolar hiç bir zaman

slm kızlar aranızda omega3 kullanan varmı 2 gündür içiyorum kusmalar çok arttı hiç bişey yiyemiyorum ondanmı acaba

Hoşgeldin aramıza canı hayırlı uğurlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…