2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım kocamın bana nazarı degmez :S ayı dıo bana, boyle nazar deger mı :))

pek kibar bizim kocalarımız canım benimkide dana dio bana:))dün işten geldiğinde kapıda karşılamadım ocakta yemek vardı arkam dönüktü arkadan bakınca ne güzel incecik dedim önüne dönünce aman benim danam işte dedim diyo bana Allahım şu an aynı kilodayız kocamla iğrençç bi duygu...

benim kocişte futbol topu yutmuşsun gibi diyor.
çok yiyincede gebe çakal seni diye dalga geçiyor. :roflol:

pazardan geldim çok yoruldum
turşu yapıcam ilk defaa.. turşuluk aldım ama tuz almayı unutmuşum tekrar gidicem . :s
çok heveslendim turşu yapmaya inşallah güzel olur hihoyyyt

Ben çok severim uygar ismin,anlamı da ortada zaten..

sağol canım. senin oğlunun ismi belli oldu mu?

evet evet karışla ölçmüştür onlar. 2 küsur karış gelince yuvarlak hesap 3 demişlerdir. sempatiksalakcinni

ya korkmayın kızlar artık erken dogumdan.. gebelık.org dakı kagan amcanın oglu bılem 35+2de dogmus yazıo orda :))

iyi ama ben daha 33 üm. eyvahedigeldismile

slm :)
neden riskli dedin, ben de hala kullanıyorum... otobüsler çukur mukur dinlemiyor, dalıyor rastgele, frene asılıyorlar aniden falan...

ben de kullanıyorum araba. çok kalabalığa girmemeye çalışıyorum ama. göbeğim direksiyona deyene kadar kullanıcam. daha çok var.

Pişik krami kullanılabilir bence..Ama kış bebeği olacak bizimkiler,pişik olmaz büyük olsılıkla
Bepanten krem de çok iyi bu arada kızlar,altını alırken kullanmak için

benim yeğenimin doktoru hep bepanten kullandırdı. pişik için özellikle.

pazardan geldim çok yoruldum
turşu yapıcam ilk defaa.. turşuluk aldım ama tuz almayı unutmuşum tekrar gidicem . :s
çok heveslendim turşu yapmaya inşallah güzel olur hihoyyyt

ay ne guzell
valla pazara gıtmek ıyı cesaretmsı

şuan yapacağım, yapmak isteyeceğim en son şey turşudur herhalde sempatiksalakcinni zaten hiç yapmadım hazır alır yerim sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3
bende hiç yapmadım ya çok güzel olacak ya çok kötüü . inşallah güzel olur.
benımde canım çok istedi. geçen gün hazır aldım hiç güzel değildi . kendi yaptığın gibi olmuyor tabii. o yuzden yapmaya karar verdim bakalım nasıl olacak

kızımda coştu. turşu yapcğmı anladı galıba )
çıkayımda başlayım bari sonrada tuz almaya giderim.
görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…