2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar joker mağazalarında %50 indirim varmış.
ben göğüs pompası almayı düşünüyordum. 25 tl ye inmiş.
10 ekime kadar devam edecek emzirme haftası nedeniyle.

bende ölçmedim merak ettim.
izm_35 merhaba sonunda bir izmirli buldum. yup piiiiiiiiiiiii

melodı kacmıs senın ızmırlı :)
jokerden alıncak bı eksıgım kalmadı sımdılık.. ama kendımı emınonune atıcam bu hafta battanıye alcam asenam almıs ucuz ucuz cok kıskandım :)

ya kadının bırı dogum yapmış kızına şüheda ismini koymuş kim kızına şehit der ki, allahım ne garip insanlar var..

ben de turşu kuruyorum valla bi süper oluyo ki kendi yaptığın turşuyu yemekkk.. eline sağlık şimdiden..

prop bişey kırılması iyiydir evde boşver benim de evime bazı kişiler gelince ertesi gün mutlaka bişeyler kırılır.. alıştım artık üzülmüyorum da hiç..

ben toprakla buluşmaya gidiyorummmmmm

merhabalar arkadaşlar !hastane çantalarını hazırlayanlar hurma ve zemzem de koyabilirler.Peygamber Efendimiz bebeklerin damaklarına hurma ezip değdirirmiş.Ve tabi zemzem damlatırmış.

hadi güzel haberlerle gel cnmm bende haftaya sonn muaynemi olucam artık nst yede girerim çook sıkıcı kapalı bir ortamda kalmak 20 dakika bide sırtüstü yatmak nefesim kesiliyoduu acaba benim dana kaç kilo oldu 10 günde yarım kilo almıştı bugün 9 gün oldu görmeyeli 3500 e yaklaşmıştır heraldeee yarmagülümm

slm kızlar ben geldim...

bugun sabah kan testı vermeye gittim.. aç karına tabı.. bırde açlık şekerım ölçulecektı.. kan verdıkten sonra dınleneyım diye oturdum bayılmışım.. benı hemen acıle çıkarmışlar.. 1 saat yatmak zorunda kaldım acılde... sonra eve geldım..
bayıldıgımı hayal meyal hatırıyorum. kızımın tekmelerıyle kendıme geldım.. nasıl tepınyordu yavrum....

bıraz uydum kendıme tam gelemedım.. eve usta falan geldı uykum da bolundu.. sınır oldum...

suheda cok guzel bir isim, insallah kizi sehadet gibi ustun bir mertebeye ulasir.. allah bagislasin

patlicam sIKINTIDAN..
dusunuyoirum da dogum insallah dogum yapinca turkiyeye sedece gidis bileti ile mi gitsem..
donus almasam

geçmiş olsun asenamm dikkat et kendineolumunekankayizsmile

gecmis olsun.. acliktan mi oldu, gece yeyip yatsaydin keske

teşekurler kızlar.. açlıktan oldu... benım babamda şeker oldugu arada bır ölçturuyoruz şekerimi.

asena gecmis olsun
linden seninde bebisine masallah kocaman olmus
hazalcim sagol tatlim
bijocum senin tosuncuk nekadar oldu bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…