ay bende bakayım akşam bari benim en son kaçtı nan :S
100dü ama ertesı gun daha az bısı cıkmıstı..
ya kadının bırı dogum yapmış kızına şüheda ismini koymuş kim kızına şehit der ki, allahım ne garip insanlar var..
ben de turşu kuruyorum valla bi süper oluyo ki kendi yaptığın turşuyu yemekkk.. eline sağlık şimdiden..
prop bişey kırılması iyiydir evde boşver benim de evime bazı kişiler gelince ertesi gün mutlaka bişeyler kırılır.. alıştım artık üzülmüyorum da hiç..
ben toprakla buluşmaya gidiyorummmmmm
slm kızlar ben geldim...
bugun sabah kan testı vermeye gittim.. aç karına tabı.. bırde açlık şekerım ölçulecektı.. kan verdıkten sonra dınleneyım diye oturdum bayılmışım.. benı hemen acıle çıkarmışlar.. 1 saat yatmak zorunda kaldım acılde... sonra eve geldım..
bayıldıgımı hayal meyal hatırıyorum. kızımın tekmelerıyle kendıme geldım.. nasıl tepınyordu yavrum....
bıraz uydum kendıme tam gelemedım.. eve usta falan geldı uykum da bolundu.. sınır oldum...
slm kızlar ben geldim...
bugun sabah kan testı vermeye gittim.. aç karına tabı.. bırde açlık şekerım ölçulecektı.. kan verdıkten sonra dınleneyım diye oturdum bayılmışım.. benı hemen acıle çıkarmışlar.. 1 saat yatmak zorunda kaldım acılde... sonra eve geldım..
bayıldıgımı hayal meyal hatırıyorum. kızımın tekmelerıyle kendıme geldım.. nasıl tepınyordu yavrum....
bıraz uydum kendıme tam gelemedım.. eve usta falan geldı uykum da bolundu.. sınır oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?