Çok geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba açlıktan. aman dikkat et vallaslm kızlar ben geldim...
bugun sabah kan testı vermeye gittim.. aç karına tabı.. bırde açlık şekerım ölçulecektı.. kan verdıkten sonra dınleneyım diye oturdum bayılmışım.. benı hemen acıle çıkarmışlar.. 1 saat yatmak zorunda kaldım acılde... sonra eve geldım..
bayıldıgımı hayal meyal hatırıyorum. kızımın tekmelerıyle kendıme geldım.. nasıl tepınyordu yavrum....
bıraz uydum kendıme tam gelemedım.. eve usta falan geldı uykum da bolundu.. sınır oldum...
evde hangisi varsa kullanıyorum ben hayatım. mısırla da buğdayla da yaptım farketmedi hiç :) tadı nasıl peki beğendin mi önemli olan o :)
selam herkese
sabah eşim işten geldi o uyumadan onla nst ye gittim, kan ve idrar verdim. dr. a göstermedim yarın özeline gittiğimde gösterrim diye. nst ye baktım dümdüz sorunsuz gibi. ama az önce netten idrar tahlilime baktım pek iç açıcı değil :bbo:
ordan da birkaç eksik tamamladık eve geldik. o yattı uyudu anca ben de geldim geçmişi okudum amma kaynatmışsınız maşallahhhhhhhh
ben de gece hiç rahat değildim evde bi adam dolaştığını gördüm, saçmasapan şeyler gördüm sıkıldım çok :S neyse bu cumartesiye kadar idare ediyim de sonra gündüze geçicek, bir dahali gecede de hem annemler hem toprak olucak inşallahh
fınkfınkcım sanırım sen araba satıstasın hangi markanın benim esimde opel de Mar da satıs müdürü
Evet canım,haber veririm mutlaka,sen de ver unutma
Nalan nerde bu arada?
aman çizecek kadar uzamıyor ya hemde suyun içinde oldukları için yumuşacıktır tırnakları sertleşip çizmesi imkansız dışarı çıkınca jilet gibi oluyor ama kendilerine faça atıyorlar :roflol:
biz de opelciyiz valla.. annemın son 3 arabası da opeldı cok memnundur hep..
ha kaza yapmıs bugun bmwlı bı karı gelıp carpmıs arkadan :) auzuk göçük varmış .. kocası cok kızcak karıya dıyo annem heuehue
doktordan geldık kızlar
kızım tam 2888 gr olmus artık heran dogaılır dedı bası asagıda ama suyu yeterlıymıs yola gırmıs dedı
haftalık kont var artık salı gunu tekrar gorucem
ve ılk kez yuzunu goreıldım hem de renkliiiii o kadar mutlu oldum kı cok tonbiş yuzu vardıopuyorumnanaktan
Maşallah bafocum kızına.Allah hayırlı doğumlar versin...
Biz de akşam gittik doktora...Hazırlıklar tamam mı dedi doktor,hazırlıklı olmalıymışız...Doğru tabi,sadece hastane çantasını hazırlamak vardı,eve gelir gelmez kocam hazırlayıverdizemuszemus,ben gösterdim koyulacakları ,o koydu..Tabi eklenecekler de var çorap,atlet gibi ama kabaca hazır hastane çantamız....Yarın eksiklikleri tamamlıycaz...
Kuzularım iyiymiş çok şükür,kızım 2300gr, oğlum da 2500 gr olmuşYerim ben onları yerim
Kaşıntı safra ile ilgiliymiş,test sonucunu öğrenmek uzun zaman alıyormuş,şimdilik celestone iğne yazdı doktorum,geçmezse ilaç yazarım dedi
selam kizlar bugün cok yogun bir gündü benim icin daha yeni eve geldim doktordan sonra alisverise gittik ordanda eltim cagirdi oraya gittik evi uzak oldugu icin anca gelebildim
oglusuma gelince nihayetinde alti haftanin sonunda gördüm oglusumu babasiyla birlikte oglum tam 2400gr olmus masallah ben daha az bekliyordum ama kilosu iyi cikti cok sükür boyu 43cm olmus sadece bas ve karin ölcümleri 32+4cikti normalde bugün 34 haftaligiz doktorum normal oldugunu söyledi cogu kiside böyle oluyormus birde oglum ayni babasina benziyor helede burnu esimin kücük ve yassi burnu var doktor bir bebege bakti bir esime güldü burunlari ayni diye cok sükür hersey yolundaymis birde nstye girdim yarim saat kaldim okadar hareketliydiki kalp atislari kapim kapali oldugu halde disardan hemsiler bile duyuyordu 180gösteriyordu makina hemsirede gelip gelip bakti bugün cok heyacanli bu bebek diye ben 72 kilo olmusum toplamda 13 kilo almisim simdilik bukadar biraz gecmise bakayim
merhaba arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim epey geç kalmışım... bende kasım annesi oluam inşallah 1 yada 3 kasım inşallah...kızım geliyo, Ecrin.. annelerin listesini bulamadım... kaçıncı sayfada...
daha 1 ay var la
ama anama kalsa ekim 20 de tamamdır dio :S
38-42 arası tamamen normal kabul edılıo bılıosun cnm, yanı benım ekım 30dan snr beklenebılır mısal..senın de ekim 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?