2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba açlıktan. aman dikkat et valla

aso açlıktan oldu... 9 saat aç kalınca...

maşallah herkesın bebegı tosuncuk olmüş.. kızım benım zayıf ya..

evde hangisi varsa kullanıyorum ben hayatım. mısırla da buğdayla da yaptım farketmedi hiç :) tadı nasıl peki beğendin mi önemli olan o :)

Ben beğendim, yiyenlerde çok beğendi canım, ben içine ilave olarak damla sakızı da attım, değişik bi tatlı gerçekten, tarif için tekrardan saol...

Anaaaa noldu ki acaba, mantar felan mı var acaba...

fınkfınkcım sanırım sen araba satıstasın hangi markanın benim esimde opel de Mar da satıs müdürü

Bizde opelciyiz, almanyadan gelen biri olarak farklı bi marka düşünemem zati, çok güvenilir bi araç, biz kaza yaptık eski opelimizle, yandan tam gaz girdi adam bize, onun arabası yamuldu çekiciyle götürdüler, bizimkinin sadece hafif bi göçük oldu kapısında...aklinialirimsmile

Evet canım,haber veririm mutlaka,sen de ver unutma
Nalan nerde bu arada?

Burdayım...-tatlicadiarzu-

İllahi Fınfık çok güldüm, haklısın anca kendilerini deşiyolar valla...

Geçmiş olsun annene prop...:gitme:

Oy maşallah ona ya yerim ben onu...

Allah nazarlardan sakınsın dilemmacım, maşallah kuzularına, aman kendine dikkat et bi şi yapma çok az kaldı 1-2 hafta daha annelerinin karınlarında kalsınlar...

Vay aslan parçası kocaman olmuş be, maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş valla, kilosuda gayet ii...

Asenam geçmiş olsun...
Brc80;
Canım kız Duru ,oğlan Arda son dakika değişmezse..Aslında erkek isimleri farklı alternatiflerim var da eşim pek yanaşmıyor.Gene de belli olmaz bize..

Sağol nalancım,dünden beri yoksun merak ettim seni..
Biju gördüm seni gördüm..Tosun toprak ne kadarcık! olmuş

Nalancım saol cnm.. Bizim araba Opel oldugundan ufacık bı gocuk varmıs sadece heueheue :)) Can ve mal zaiyatımız yok çok şükür..

anneler kargom geldi güvenilir yermiş çokta güzel bu internet ne menem bişimiş yaa

sürtüyom nan zemuszemus
göyaa dinlenmek için izne çıktım kaydirigubbakcemile3
doğursam haberiniz olur
allam bugünlerde herkeşin ağzında doğurdun doğurcen
el birliğiylen doğurtçanız beni az kaldı sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar sayfayı yeni keşfettim epey geç kalmışım... bende kasım annesi oluam inşallah 1 yada 3 kasım inşallah...kızım geliyo, Ecrin.. annelerin listesini bulamadım... kaçıncı sayfada...

daha 1 ay var la
ama anama kalsa ekim 20 de tamamdır dio :S

en iyi akşamlar kızlar asenam geçmiş olsun canım artık tek çıkmamaya çalış canım dışarıı bafoo maşalah bebişine bütün doktora giden arkadaşların bebişlerine maşallahh

zeynep girmedimi kızlarr doktora gidecekti nerdesinn kıssss sezeryan günü belli oldu mu

propcum bugün dizi günün :)

38-42 arası tamamen normal kabul edılıo bılıosun cnm, yanı benım ekım 30dan snr beklenebılır mısal..senın de ekim 25

hee bilimde
benim anam 5 dene doğurmuş hepside erken :S
tebi ozamanlar hafta hesabı yok dediğine göre 8.ayım bitti 9 aydan gün almaya başladım 10-15 gün ken doğurmuş hepimizi
ee ablamda öle 37.haftasında doğurdu sezeryan tarihi verilmişti ama onun suyu erken geldi :S
şimdi benide tutturdular erken olcek die
hayırlısı bugün 36.haftaya girdik 1-2 hafta daha sıkarsak tamamdırsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…