2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay o da mı genetikmiş akannehir
hayırlısı olsun cnm..

merhaba herkese,geçmişi okuyamadım çok yorgunum,umarım herkes iyidir.Bugün çarşıya gittim yine 4-5 saat dolaştık durduk artık ağırlaşmışım yürürken karnımın içleri acıyo. Neyse herşeyi tamamladık artık kalmadı bişey,zaten paranında dibini bulduk kaydirigubbakcemile3

gözün aydın cnm.. sorma hepimiz o vazıyetteyız akannehir emınonune gıtcem kı ona bıle param yok su an :))) bu bebişler batırcak bızı batırcak

ya prop bu mücevher avı oyununun sonunda çalan müziği nereden bulabilirim biliyor musun?çok eğlenceli ya:)

Çok geçmiş olsun, bundan sonra bol bol dinlenmeye vakit ayır, küçük bi çocuk varken zor tabi ama az kaldı...

Geçmiş olsun, kızınada maşallah bu arada kocaman olmuş...

Ben sana alman pastasının tarifini verim evde yapıp afiyetle ye, çok basit bi pasta...

Sağol nalancım,dünden beri yoksun merak ettim seni..
Biju gördüm seni gördüm..Tosun toprak ne kadarcık! olmuş

evet evet ben de mrk edıyorum ben de :))

Aman dün bi mide bulantısı musallat oldu bana kızlar bütün gün yattım, ne yediysem anında çıkarttım, hafta sonu midemi üşüttüm herhalde, tabi dün bütün gün yatınca bütün işler bugüne kaldı, bamya ve taze fasulye konservelerimi bugün yaptım, menemenlerimide yaptım kavonozladım, ütülerde yarına kaldı artık, hızlı çalışamadığım için çok uzun sürüyo işlerim artık ya...

Nalancım saol cnm.. Bizim araba Opel oldugundan ufacık bı gocuk varmıs sadece heueheue :)) Can ve mal zaiyatımız yok çok şükür..

Opeli tek geçerim valla, bizde de opel var ve çok memnunuz, değiştirmeyide düşünmüyoruz, kayınpeder ve görümcemin eşinde de opel vardı ama onlar geçen sene toyota aldılar...

napionuz şişkolaaaarr :CüvCüv:

Vay iloş nabersin kız, izne çıktın özlettin kendini, nasıl gidio tatil...

nalancim sagol tatlimopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nalan benım de bugun kotu mıdem.. öğlen bamya yemıstım hıc ıyı gelmedı cok fena gaz da yaptı, ekşidi durdu midem valla, butun gun temızlık yaptıgım ıcın hareket ettıkce beter oldu.. akşam bı gıdımcık zorlan yedım yogurt yedım bastırsın dıye sımdı bıraz ıyıyım cok sukur.. gecmıs olsun cnm sana da

En çok da özlemin gelip haber vermesine sevindim, saolsun vakit ayırıp gelip yazmış bize, kızının ii olması ve yakında eve çıkacak olması da ayrıca sevindirici bi haber...

Allah kızına uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin, dualarım onlarla...

selam kızlar

kızımı gördüm geldim cimcime 2350 gr olmuş dr 2500-3000 arası doğar dedi sancı kesen ilaca devam 10 gün daha içicem dr 37 hafta bitene kadar doğum riskli dedi doğum şeklimide söylemedi büyük ihtimal sezeryan olabilir 39-40 haftada dedi 37 den sonra kendiliğinden doğum gelişirse doğurturuz dedi gelmezse 25 ekim 5 kasım arası sezeryanla alırız dedi

bir dünya tahlil verdi ferman gibi oku oku bitmiyo verirken napıcam bilmem anestezi testi içinmiş dosyam hazırlanıcakmış son dakkada sezeryan olursam herşey hazır olmalıymış

yani kızlar ben son dakka doğumu yapıcam doğurana kadarda belirsizlikle yaşıycam sinir bi durum

daha siniri 3 haftada 3 kilo almışım toplamda 11 kilo oldu dr bana gene istirahat dedi 37 haftan bitene kadar bende e ama hareketsizlikten kilo aldım dedim bişey olmaz doğurunca gezersin bol bol dedi

öyle işte kafam karışık gittim kafam arapsaçı geldim artık saldım çayıra yapıcam ve 37 haftayı doldurunca kiloyla hurma yiycem

gözün aydın cnm.. sorma hepimiz o vazıyetteyız akannehir emınonune gıtcem kı ona bıle param yok su an :))) bu bebişler batırcak bızı batırcak

sorma canım ya,daha doğmadanbatırdılar bizi,doğduktan sonra nolcak bilmem,banka falan soyarız artıkkaydirigubbakcemile3
Haftalardır gecelik pijama için dolaşıp duruyorum bulamadım bi türlü enson bugün gittim gözümü kapatıp aldım 1 pijma 1 gecelik,185 lirada para verdim 2si için,kazığı yedim oturdum yani üffff.

maşallah canım kızına..
e nolcak sezeryan dogumlar onceden belırlı oluyo sadece normaller hıcbırımız bılmıoz kı ne zmn dogurcamızı, allah bılır işte bosver bunun heyecanı da baska :))

çüşşş :)) ben 3 gecelık 2 sabahlığa 210 mu ne verdım hahahah sen kazık yemıssın anacım ben dıyım :)) benımkı bıle pahalı zaten bakma yanı..

Ay geçmiş olsun propcum, gaviscon yok mu evde, iki yudum soğuk sütte ii gelio acil durumlarda ama geçici çözüm oluyo genelde, sadece 2-3 yudum ama, sen evde gaviscon bulundur mutlaka en etkilisi o oluyo..

Çok kötü oluyo mide ağrısı ya da bulantısı, ben dün helak oldum, sabah yediklerimi bile hazmetmemişti midem o kadar kötü durumdaydım, saat 4 e kadar süründüm sonrada tuvalette süründüm saatlerce çok feciydi, bi de kayınvaldem demez mi bazılarında 9. ayda mide bulantısı başlar diye, kalıcı olacak die ödüm koptu ama bugün Allahtan ii yim ama halsizlik var hala...

hahahahh ay allah korusun kaydirigubbakcemile3
senin kızın sacları cıkıodur cnm saclı dogcak demek kı, bebegın saclarını uzatan hormonlar annede cok fecı mıde bulantısı yapıomuş, bıkac gun dvm edebılır cıdden ama kalıcı olcagını zannetmıorum

çüşşş :)) ben 3 gecelık 2 sabahlığa 210 mu ne verdım hahahah sen kazık yemıssın anacım ben dıyım :)) benımkı bıle pahalı zaten bakma yanı..

sorma,eve gelince aklım başıma geldi ve çok pişman olum,öyle çok çok güzel de değiller,normal yani.Salaklığım tuttu, okadar gezmem kazığı yemek istememdenmiş demek. Geride veremem almazlar,bebeğime bi dünya şey alırdım bunun yerine ,çok aptalım ben çok alsanaalsanasmile

Maşallah kızına sema kilosu gayet güzel, neyse sende demek normal doğum heycanını yaşayacaksın son ana kadar, bununda ayrı bi gizemi oluyo işte öle düşün canım sıkma canını...

Oy baya pahalıymış gerçekten, neyse sağlık olsun güle güle giy, sırtında paralansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…