hee bilimde
benim anam 5 dene doğurmuş hepside erken :S
tebi ozamanlar hafta hesabı yok dediğine göre 8.ayım bitti 9 aydan gün almaya başladım 10-15 gün ken doğurmuş hepimizi
ee ablamda öle 37.haftasında doğurdu sezeryan tarihi verilmişti ama onun suyu erken geldi :S
şimdi benide tutturdular erken olcek die
hayırlısı bugün 36.haftaya girdik 1-2 hafta daha sıkarsak tamamdırsempatiksalakcinni
merhaba herkese,geçmişi okuyamadım çok yorgunum,umarım herkes iyidir.Bugün çarşıya gittim yine 4-5 saat dolaştık durduk artık ağırlaşmışım yürürken karnımın içleri acıyo. Neyse herşeyi tamamladık artık kalmadı bişey,zaten paranında dibini bulduk kaydirigubbakcemile3
ERKEN DOĞUM TEHDİDİM ARRTI KIZLAR
Günaydın kızlar haftasonu başıma neler geldi neler.pazar saat sabaha karşı bi sancıyla uyandım.karnımın bütün içi ağrıyor sürekli tuvalete gitme istaği var.ama sancı geçmiyor.eşimi uyanıdırdım sanırım doğumun başladı dedim.ama sancım geçmesse gidelim dedim.neyseki sancım kesildi uyumuşum.sabah ilk iş doktoruma gitmek oldu.bebek artık iyice inmiş baskı yapıyor doğum için tehdit ediyor dedi.suyum da azalmış buda doğum habercisiymiş.alttan muayene etti açılma varmı diye çok az bi açılma varmış.doktorum erken gelecek belli ama yarın bugün gözükmüyor dedi.bi hafta on gün daha kalsa çok iyi olur dedi.bugün 34+5 günlüğüm.kalkmadan yat dedi.ben tabii çok üzüldüm.sezeryanı bile 39 haftadan önce düşünmüyordum.sonra başka bi doktora gittim.NST de şuan sancı yok dedi.suda azlma var ama hemen doğum başlayacak derecede değil değil.oda alttan muayene etti.rahim ağzında yumuşama ve bi parmak kadar açılma olmuş sancı çekmişsin ama çok şiddetli olmamaış dedi.şimdilki doğum gözükmüyor bi hafta sonra gel bakalım dedi.iznimi aldım evdeyim.dinlenmeye yatmaya çalışıyorum.kayınvalidem yanımda oğluma o bakıyor ama bakalım yatmama izin verecekmi canavarım.kızlar dua edin çok korkuyorum.erken gelsin istemiyorum
herkese merhaba :)
ben de gördüm kızımı 2kilo olmuş boyu da 44 cm.
annesinin hastalıkları bitmedi ama tospişim bakmış kendine maşallah
4-5 gün önce acaip bir sancı/ağrı/yanma/iğne batması her ne ise anlayamadığım birsey oldu 2 gün boyunca dr baktı birşey bulamadı, neyseki geçti...
10 hafta 20 hafta derken nasıl geçti o kadar zaman, nasıl da az kalmış...
ben kendım evde yapmayı denıcem bakalım o sosunu tutturabılırsem, heralde salçalı kekikli bi sos oluyo dimi.. sen de deneyebılırsın bence, belkı becerırız :)
ben de alman pastası yemek ıstıyorum en son orta sonda yemıstım sempatiksalakcinni hala yapılıo mu onu bıle bılmıorum..
Sağol nalancım,dünden beri yoksun merak ettim seni..
Biju gördüm seni gördüm..Tosun toprak ne kadarcık! olmuş
evet evet ben de mrk edıyorum ben de :))
Nalancım saol cnm.. Bizim araba Opel oldugundan ufacık bı gocuk varmıs sadece heueheue :)) Can ve mal zaiyatımız yok çok şükür..
napionuz şişkolaaaarr :CüvCüv:
nalancim sagol tatlimopuyorumnanaktan
daha 1 ay var la
ama anama kalsa ekim 20 de tamamdır dio :S
tamtamlara yamyamlara sormak lazım o müziğikaydirigubbakcemile3
gözün aydın cnm.. sorma hepimiz o vazıyetteyız akannehir emınonune gıtcem kı ona bıle param yok su an :))) bu bebişler batırcak bızı batırcak
selam kızlar
kızımı gördüm geldim cimcime 2350 gr olmuş dr 2500-3000 arası doğar dedi sancı kesen ilaca devam 10 gün daha içicem dr 37 hafta bitene kadar doğum riskli dedi doğum şeklimide söylemedi büyük ihtimal sezeryan olabilir 39-40 haftada dedi 37 den sonra kendiliğinden doğum gelişirse doğurturuz dedi gelmezse 25 ekim 5 kasım arası sezeryanla alırız dedi
bir dünya tahlil verdi ferman gibi oku oku bitmiyo verirken napıcam bilmem anestezi testi içinmiş dosyam hazırlanıcakmış son dakkada sezeryan olursam herşey hazır olmalıymış
yani kızlar ben son dakka doğumu yapıcam doğurana kadarda belirsizlikle yaşıycam sinir bi durum
daha siniri 3 haftada 3 kilo almışım toplamda 11 kilo oldu dr bana gene istirahat dedi 37 haftan bitene kadar bende e ama hareketsizlikten kilo aldım dedim bişey olmaz doğurunca gezersin bol bol dedi
öyle işte kafam karışık gittim kafam arapsaçı geldim artık saldım çayıra yapıcam ve 37 haftayı doldurunca kiloyla hurma yiycem
sorma canım ya,daha doğmadanbatırdılar bizi,doğduktan sonra nolcak bilmem,banka falan soyarız artıkkaydirigubbakcemile3
Haftalardır gecelik pijama için dolaşıp duruyorum bulamadım bi türlü enson bugün gittim gözümü kapatıp aldım 1 pijma 1 gecelik,185 lirada para verdim 2si için,kazığı yedim oturdum yani üffff.
Nalan benım de bugun kotu mıdem.. öğlen bamya yemıstım hıc ıyı gelmedı cok fena gaz da yaptı, ekşidi durdu midem valla, butun gun temızlık yaptıgım ıcın hareket ettıkce beter oldu.. akşam bı gıdımcık zorlan yedım yogurt yedım bastırsın dıye sımdı bıraz ıyıyım cok sukur.. gecmıs olsun cnm sana da
Ay geçmiş olsun propcum, gaviscon yok mu evde, iki yudum soğuk sütte ii gelio acil durumlarda ama geçici çözüm oluyo genelde, sadece 2-3 yudum ama, sen evde gaviscon bulundur mutlaka en etkilisi o oluyo..
Çok kötü oluyo mide ağrısı ya da bulantısı, ben dün helak oldum, sabah yediklerimi bile hazmetmemişti midem o kadar kötü durumdaydım, saat 4 e kadar süründüm sonrada tuvalette süründüm saatlerce çok feciydi, bi de kayınvaldem demez mi bazılarında 9. ayda mide bulantısı başlar diye, kalıcı olacak die ödüm koptu ama bugün Allahtan ii yim ama halsizlik var hala...
çüşşş :)) ben 3 gecelık 2 sabahlığa 210 mu ne verdım hahahah sen kazık yemıssın anacım ben dıyım :)) benımkı bıle pahalı zaten bakma yanı..
selam kızlar
kızımı gördüm geldim cimcime 2350 gr olmuş dr 2500-3000 arası doğar dedi sancı kesen ilaca devam 10 gün daha içicem dr 37 hafta bitene kadar doğum riskli dedi doğum şeklimide söylemedi büyük ihtimal sezeryan olabilir 39-40 haftada dedi 37 den sonra kendiliğinden doğum gelişirse doğurturuz dedi gelmezse 25 ekim 5 kasım arası sezeryanla alırız dedi
bir dünya tahlil verdi ferman gibi oku oku bitmiyo verirken napıcam bilmem anestezi testi içinmiş dosyam hazırlanıcakmış son dakkada sezeryan olursam herşey hazır olmalıymış
yani kızlar ben son dakka doğumu yapıcam doğurana kadarda belirsizlikle yaşıycam sinir bi durum
daha siniri 3 haftada 3 kilo almışım toplamda 11 kilo oldu dr bana gene istirahat dedi 37 haftan bitene kadar bende e ama hareketsizlikten kilo aldım dedim bişey olmaz doğurunca gezersin bol bol dedi
öyle işte kafam karışık gittim kafam arapsaçı geldim artık saldım çayıra yapıcam ve 37 haftayı doldurunca kiloyla hurma yiycem
sorma canım ya,daha doğmadanbatırdılar bizi,doğduktan sonra nolcak bilmem,banka falan soyarız artıkkaydirigubbakcemile3
Haftalardır gecelik pijama için dolaşıp duruyorum bulamadım bi türlü enson bugün gittim gözümü kapatıp aldım 1 pijma 1 gecelik,185 lirada para verdim 2si için,kazığı yedim oturdum yani üffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?