2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amaan bazen basıretımız baglanıo verıverıoruz sacma sapan paraları bı suru yere.. bosver dusunme, aldım bıttı gıttı dıye dusun, gule gule gıymeye bak :)

gözün aydın canım bebeğini görmüşsün,ne güzel kilosu falanda çok iyi
sıkma canını,bekle bakalım 37.haftada herşey netleşir.sezeryan olursada olsun bebeğin sağlıklı olsunda,dert etme

Aman olmasın, böööggghhhhh mide bulantısı çok kötü ya, Allah 9 ay boyunca midesi bulananlara yardım etsin valla...

Babasına çekerse çok gür olur saçları, bana çekerse iki tel saçı olur garibimin....

dizide bahsedilen gül şurubu her ne ise acaip canım çekti :))))

amaan bazen basıretımız baglanıo verıverıoruz sacma sapan paraları bı suru yere.. bosver dusunme, aldım bıttı gıttı dıye dusun, gule gule gıymeye bak :)

valla güle güle giyemiycem,aksine her giydiğimde yaptığım aptallık aklıma gelicek ve kızıcam kendime neyse olan oldu artık

ne paralanması canım yaa,o parayı vermişken ben en az 10 yıl giyerim artık onukaydirigubbakcemile3

:roflol: Allah iyiliğini versin...:roflol:

Aman boşver sefan olsun, her zaman hamile kalıp da böle pahalı gecelikler alacak değiliz ya, tadını çıkaralım...

hangi dizi ne gül şurubu :S
off bu bıtmeyen sarkı ask ve cezadan once olsa keske sımdı kaca kdr surer bı de seyretmezsem de olmaz mrk ederım.. pöffff..

gözün aydın canım bebeğini görmüşsün,ne güzel kilosu falanda çok iyi
sıkma canını,bekle bakalım 37.haftada herşey netleşir.sezeryan olursada olsun bebeğin sağlıklı olsunda,dert etme

sağol canım

bakalım güya bu hafta netleşicekti ben böyle giderse nasıl doğurcamı doğurduğum anda öğrenicem

hangi dizi ne gül şurubu :S
off bu bıtmeyen sarkı ask ve cezadan once olsa keske sımdı kaca kdr surer bı de seyretmezsem de olmaz mrk ederım.. pöffff..

öyle bir geçer zaman ki dizisinde var gül şurubu :)
canım çekti yaaaa

:roflol: Allah iyiliğini versin...:roflol:

Aman boşver sefan olsun, her zaman hamile kalıp da böle pahalı gecelikler alacak değiliz ya, tadını çıkaralım...

ya canım haklısın da ahım şahım şeyler değil,ben artık aramaktan bıktığım için aldım,o koyuyo yani,normalde etse etse 80-90 lira olacak şeyler için o parayı bile bile vermek sinirimi bozdu

Son düzenleme:
sanırım hepimiz dizi saatini bekliyoruz nalancım nasılsın görüşemedik baya zeynebi bende merak ediyorum aradım açmadı teli uyudu mu nee uykucuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…