sorma,eve gelince aklım başıma geldi ve çok pişman olum,öyle çok çok güzel de değiller,normal yani.Salaklığım tuttu, okadar gezmem kazığı yemek istememdenmiş demek. Geride veremem almazlar,bebeğime bi dünya şey alırdım bunun yerine ,çok aptalım ben çok alsanaalsanasmile
selam kızlar
kızımı gördüm geldim cimcime 2350 gr olmuş dr 2500-3000 arası doğar dedi sancı kesen ilaca devam 10 gün daha içicem dr 37 hafta bitene kadar doğum riskli dedi doğum şeklimide söylemedi büyük ihtimal sezeryan olabilir 39-40 haftada dedi 37 den sonra kendiliğinden doğum gelişirse doğurturuz dedi gelmezse 25 ekim 5 kasım arası sezeryanla alırız dedi
bir dünya tahlil verdi ferman gibi oku oku bitmiyo verirken napıcam bilmem anestezi testi içinmiş dosyam hazırlanıcakmış son dakkada sezeryan olursam herşey hazır olmalıymış
yani kızlar ben son dakka doğumu yapıcam doğurana kadarda belirsizlikle yaşıycam sinir bi durum
daha siniri 3 haftada 3 kilo almışım toplamda 11 kilo oldu dr bana gene istirahat dedi 37 haftan bitene kadar bende e ama hareketsizlikten kilo aldım dedim bişey olmaz doğurunca gezersin bol bol dedi
öyle işte kafam karışık gittim kafam arapsaçı geldim artık saldım çayıra yapıcam ve 37 haftayı doldurunca kiloyla hurma yiycem
hahahahh ay allah korusun kaydirigubbakcemile3
senin kızın sacları cıkıodur cnm saclı dogcak demek kı, bebegın saclarını uzatan hormonlar annede cok fecı mıde bulantısı yapıomuş, bıkac gun dvm edebılır cıdden ama kalıcı olcagını zannetmıorum
amaan bazen basıretımız baglanıo verıverıoruz sacma sapan paraları bı suru yere.. bosver dusunme, aldım bıttı gıttı dıye dusun, gule gule gıymeye bak :)
Oy baya pahalıymış gerçekten, neyse sağlık olsun güle güle giy, sırtında paralansın...
ne paralanması canım yaa,o parayı vermişken ben en az 10 yıl giyerim artık onukaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım bebeğini görmüşsün,ne güzel kilosu falanda çok iyi
sıkma canını,bekle bakalım 37.haftada herşey netleşir.sezeryan olursada olsun bebeğin sağlıklı olsunda,dert etme
hangi dizi ne gül şurubu :S
off bu bıtmeyen sarkı ask ve cezadan once olsa keske sımdı kaca kdr surer bı de seyretmezsem de olmaz mrk ederım.. pöffff..
:roflol: Allah iyiliğini versin...:roflol:
Aman boşver sefan olsun, her zaman hamile kalıp da böle pahalı gecelikler alacak değiliz ya, tadını çıkaralım...
sağol canım
bakalım güya bu hafta netleşicekti ben böyle giderse nasıl doğurcamı doğurduğum anda öğrenicem
ben emınonune gıdıp ogluma battanıye almak ıstıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?