maşallah canım kızına..
e nolcak sezeryan dogumlar onceden belırlı oluyo sadece normaller hıcbırımız bılmıoz kı ne zmn dogurcamızı, allah bılır işte bosver bunun heyecanı da baska :))
al canım çok lazım oluyomuş,battaniye,benim 4 tane var yeter diyodum ama baksana herkes 6-7 tane almış
Aşk ve cezanın sonunu kaçırdım noldu sonunda ya izleyen varmıydı...
Maşallahkızına sema kilosu gayet güzel, neyse sende demek normal doğum heycanını yaşayacaksın son ana kadar, bununda ayrı bi gizemi oluyo işte öle düşün canım sıkma canını...
Oy baya pahalıymış gerçekten, neyse sağlık olsun güle güle giy, sırtında paralansın...
Slm anneler, geçmişi okumaktan ancak yazmaya fırsat bulabildim. Şu ucuz battaniyeci kürkçü handa mıydı? Bende almak istiyorum aslında hiç peluş battaniye almadım
evet evet ben de gıtcem oraya
yarin akşam cehennem 3d filmine gitmei düşünüyorum.
erken doğuma sebebiyet verirmi acabaaa
Ben de gitmek istiyorum inşallah bulurum. Birde battaniyeler nasıl yıkanacak acaba elde mi makinede mi
Brc80;
Canım kız Duru ,oğlan Arda son dakika değişmezse..Aslında erkek isimleri farklı alternatiflerim var da eşim pek yanaşmıyor.Gene de belli olmaz bize..
evlendı gerızekalı kız opustuler bıttı
benm aldığım yer 30-40 derecede makinada yıkayabilirsin dedi... ya bide deterjan olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz... bebek deterjanımı bide sabun tozumu ne varmış... herkes bişe diyo...
ben dalinin aldim sıvı deterjan.yumuşatıcıda aldim yine dalinin hatta kullandim bile.çok güzel kokuyolar bence.bebek kokuyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?