2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım kızına..
e nolcak sezeryan dogumlar onceden belırlı oluyo sadece normaller hıcbırımız bılmıoz kı ne zmn dogurcamızı, allah bılır işte bosver bunun heyecanı da baska :))

sağol canım

ne biliyim stres oldum belirsiz olunca işte :1no2:

sağol canım ne biliyimya millet aa niye öle küçük besliyemiyosun sen kilo almıyosunki o alsın dedikçe sinirim bozuldu e çüşş afedersin yani 3 haftada 3 kilo almışm daha ne yiyim bende zaten şişman bebek sevmem hep hayal ederdim cimcime bi bebişim olsun yani şimdiden bu kadar üzüldüysem doğunca artık milletin çenesinden ne yaparım bilmem

Slm anneler, geçmişi okumaktan ancak yazmaya fırsat bulabildim. Şu ucuz battaniyeci kürkçü handa mıydı? Bende almak istiyorum aslında hiç peluş battaniye almadım

yarin akşam cehennem 3d filmine gitmei düşünüyorum.
erken doğuma sebebiyet verirmi acabaaa

bende 6 tane aldım ilk zamanlar kusmaları falan çok oluyomuş epey ihtiyaç olur diyolar..

fragmanini izledim ama kararsiz kaldim cidden.
sinemada doğurmiim dimi :))

benm aldığım yer 30-40 derecede makinada yıkayabilirsin dedi... ya bide deterjan olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz... bebek deterjanımı bide sabun tozumu ne varmış... herkes bişe diyo...

benm aldığım yer 30-40 derecede makinada yıkayabilirsin dedi... ya bide deterjan olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz... bebek deterjanımı bide sabun tozumu ne varmış... herkes bişe diyo...

ben dalinin aldim sıvı deterjan.yumuşatıcıda aldim yine dalinin hatta kullandim bile.çok güzel kokuyolar bence.bebek kokuyo :))

ben dalinin aldim sıvı deterjan.yumuşatıcıda aldim yine dalinin hatta kullandim bile.çok güzel kokuyolar bence.bebek kokuyo :))

bende dalin sıvı deterjanla yıkadım herşeyi granülde aldım ama kullanmadım henüz fakat dalin ilk açtığında kapağı çok ağır kokuyo ama yıkanıp çıkınca bayıldım kokusuna yeni doğmuş bebek gibi geldi bana kokusu çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…