nalan bijonun kocası gececı dııl mı bu hafta keyıf yapamıolardır, işe fln gonderıodur en fazla..
ya canım haklısın da ahım şahım şeyler değil,ben artık aramaktan bıktığım için aldım,o koyuyo yani,normalde etse etse 80-90 lira olacak şeyler için o parayı bile bile vermek sinirimi bozdu
sanırım hepimiz dizi saatini bekliyoruz nalancım nasılsın görüşemedik baya zeynebi bende merak ediyorum aradım açmadı teli uyudu mu nee uykucuu :)
ayy evet bitmeğen şarkı aşk ve cezadan sonra olsun atv yazı yazalımm öne alın diğe prop :)
evlendı gerızekalı kız opustuler bıttı
sağol canım ne biliyimya millet aa niye öle küçük besliyemiyosun sen kilo almıyosunki o alsın dedikçe sinirim bozuldu e çüşş afedersin yani 3 haftada 3 kilo almışm daha ne yiyim bende zaten şişman bebek sevmem hep hayal ederdim cimcime bi bebişim olsun yani şimdiden bu kadar üzüldüysem doğunca artık
milletin çenesinden ne yaparım bilmem
He gececi onlar fink fink yapıyodur kocası gidene kadar ondan gelmemişti..
Bu gün ilk defa ağdacıya gittim ve ilk defa ağda yapılmış oldu orama:kedi: çok acıdı ama üzerimden büyük bir yük kalktı çok rahatladım . en zoru ilkiymiş bakalım. kadın dayanıklısın iyisin valla dedi . büyük bir işi hallettim bügun ohhh beeeezemuszemus
Ya özel olacak ama bu fınk fınk işlerine devam edenler var mı hala acaba:))
biz çoktan o işlerden emekli olduk yani:))
önceden jiletmi kullanıyordun ben ağdaya cesaret edemedim o yüzden çok acır diye(
Bu gün ilk defa ağdacıya gittim ve ilk defa ağda yapılmış oldu orama:kedi: çok acıdı ama üzerimden büyük bir yük kalktı çok rahatladım . en zoru ilkiymiş bakalım. kadın dayanıklısın iyisin valla dedi . büyük bir işi hallettim bügun ohhh beeeezemuszemus
ahahah çok guldumbiz emekli olmadik hala devam DD kaydirigubbakcemile
maşşşallah tam gaz hee :jeyyar:
benim arkadaşta doğumdan 1 gün önce yapmış 1 gün sonra suyu gelmiş
maşşşallah tam gaz hee :jeyyar:
benim arkadaşta doğumdan 1 gün önce yapmış 1 gün sonra suyu gelmiş
gerçi bende 37.haftaya kadar çalışır raporu aldım doktorumdan:))bana da doktor yapın 38den snr dedı de yok artık yaaa, hıc estetık degıll akannehir
Ya özel olacak ama bu fınk fınk işlerine devam edenler var mı hala acaba:))
biz çoktan o işlerden emekli olduk yani:))
ahahah çok guldumbiz emekli olmadik hala devam DD kaydirigubbakcemile
bana da doktor yapın 38den snr dedı de yok artık yaaa, hıc estetık degıll akannehir
gerçi bende 37.haftaya kadar çalışır raporu aldım doktorumdan:))
aman Allah korusunvalla biz hiç doktora falanda sormadik. biraz agrim oluyo ama sonra geçiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?