2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişimin hiçbir kıyafetini daha yıkayamadım malesef annem de battaniyeleri yıkama diyor bende olurmu öyle şey dedim dimi ama

nalan bijonun kocası gececı dııl mı bu hafta keyıf yapamıolardır, işe fln gonderıodur en fazla..

He gececi onlar fink fink yapıyodur kocası gidene kadar ondan gelmemiştir...

ya canım haklısın da ahım şahım şeyler değil,ben artık aramaktan bıktığım için aldım,o koyuyo yani,normalde etse etse 80-90 lira olacak şeyler için o parayı bile bile vermek sinirimi bozdu

Benimde çok içime sinmedi aldığım gecelik ve pijama takımı ama kendin ödemediğim için çokta sorun etmiyom, bide kırmızı almak zorunda kaldım düşün yani...

sanırım hepimiz dizi saatini bekliyoruz nalancım nasılsın görüşemedik baya zeynebi bende merak ediyorum aradım açmadı teli uyudu mu nee uykucuu :)

ayy evet bitmeğen şarkı aşk ve cezadan sonra olsun atv yazı yazalımm öne alın diğe prop :)

Kız zaten aşk ve cezadan sonra başliyo...İyiyim valla figen koşuşturuyorum her zamanki gibi sen neler yapıyon...

evlendı gerızekalı kız opustuler bıttı

Anam evlendiler mi, vay salak karı çok pişman olacak sonra ama neyse...

Boşver sen milleti sema sen hala milleti mi takıyosun, amaaannnn kime ne kardeşim, herkes kendi çocuğuyla ilgilensin başkasınınkine karışmasın, ne kadar meraklılar böle üstlerine vazife olmayan şeylere karışmaya ya...

Bu gün ilk defa ağdacıya gittim ve ilk defa ağda yapılmış oldu orama:kedi: çok acıdı ama üzerimden büyük bir yük kalktı çok rahatladım . en zoru ilkiymiş bakalım. kadın dayanıklısın iyisin valla dedi . büyük bir işi hallettim bügun ohhh beeeezemuszemus

önceden jiletmi kullanıyordun ben ağdaya cesaret edemedim o yüzden çok acır diye(

önceden jiletmi kullanıyordun ben ağdaya cesaret edemedim o yüzden çok acır diye(

evet öyle yapıyodum canım. çok acıdı ama bazı yerler cok acıyo heryer o kada çok değil. ama her önune gelene yaptırma tabi araştır öyle git . bana yapan çok iyiydi hamıle oldugumu gorunce de zaten anlayıs gosterdı daha fazla ılgılendı. çokkk şükür açılışı yaptım. darıs başına. düşünmektese harekete geçmek daha iyi başlayınca bi şekilde bitiyo valla.

geçmiş olsun süpersin

benim vajende varis doldu etleri okdar acıyoki ııh ıh dayanamam :1no2:

allah boyle kaynana vermesın kımseye valla katıl olurdum bu zahıde benım kaynanam olsa..
akça aferın milli olmuşsun, ilk defa bu kdr temız olmak nası bı duygu kaydirigubbakcemile3 3. seferden snr rahatlarsın

Oooohhhh misler gibi olmuşundur şimdi, insan kendini hafiflemiş hissediyo ağda işi bitince...

Ya özel olacak ama bu fınk fınk işlerine devam edenler var mı hala acaba:))
biz çoktan o işlerden emekli olduk yani:))

Bizde emekli olalı çok oldu maalesef, ama devam eden arkadaşlar var tabi...

ahahah çok guldum biz emekli olmadik hala devam DD kaydirigubbakcemile

Helal valla...:lepi:

aman Allah korusun valla biz hiç doktora falanda sormadik. biraz agrim oluyo ama sonra geçiyo :)

yok yok korkma onun 38. hafta civarıydı o ağrı normalmiş sanırım her ne kadar yaşamasamda o duyguyu bilmiyorumkismile geçen biyerde okudum normalmiş gelip geçen ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…