geçmiş olsunsüpersin
benim vajende varis doldu etleri okdar acıyoki ııh ıh dayanamam :1no2:
allah boyle kaynana vermesın kımseye valla katıl olurdum bu zahıde benım kaynanam olsa..
akça aferın milli olmuşsun, ilk defa bu kdr temız olmak nası bı duygu kaydirigubbakcemile3 3. seferden snr rahatlarsın
evet canım ya aynen öyle büyükk bi rahatlama oldu beden de :)Oooohhhh misler gibi olmuşundur şimdi, insan kendini hafiflemiş hissediyo ağda işi bitince...
sen o çalışır raporunu yanlış yorumladın herhalll
sen o çalışır raporunu yanlış yorumladın herhalll
ya ben agdami kendim yapiyordum ama karnimdan asagiyi goremiyorum artik
iloş kac kılo aldıgının ne onemı var gıt koca gobegını bı olc de gel bakalım :) benımkı 111 cm senınkı?
ben cerrahpaşadaki bir arkadaşımdan duymuştum kız acile gelmiş ağda yüzünden çekerken derisi ayrılmış onu duydyktan sonra birkaç girişimim oldu ama cesaret edemedim çekmeye sıcak suyla yıkadım
iloş kac kılo aldıgının ne onemı var gıt koca gobegını bı olc de gel bakalım :) benımkı 111 cm senınkı?
yukardan asagimi olçuyorsunuz? gogsunuzun altindan baslayip asagi dogrumu? benim ozel doktorum oyle olçuyordu karnimi
ben geldimm.. suna bayildim Dragees coeur au chocolat avec son porte photo garcon | Dragees Bapteme original – Boite dragees pour bapteme pas cher | Faller
cook seker
hee bence de cok seker yaptırcan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?