2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun süpersin

benim vajende varis doldu etleri okdar acıyoki ııh ıh dayanamam :1no2:

sağol canımm:))))))

allah boyle kaynana vermesın kımseye valla katıl olurdum bu zahıde benım kaynanam olsa..
akça aferın milli olmuşsun, ilk defa bu kdr temız olmak nası bı duygu kaydirigubbakcemile3 3. seferden snr rahatlarsın

valla güzel bir duygu ama daha kendıne gelemedı oram neye uğradığını şaşırdı vallaDD ama kanama olayı falan olmadı şükürr:))) çok rahatladım çokkkk.. takmıştım kafaya bu işi. hallettim mutluyumopuyorumnanaktan

Oooohhhh misler gibi olmuşundur şimdi, insan kendini hafiflemiş hissediyo ağda işi bitince...
evet canım ya aynen öyle büyükk bi rahatlama oldu beden de :)

sen o çalışır raporunu yanlış yorumladın herhalll

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de yarın doktora gıdıp ıznımı baslatıcam bi nevi çalışamaz raporu alıcamkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yemişim estetiğini 20 kilo almadımki kaydirigubbakcemile3
parise vize çıktımı hiç itiraz etmem valla sempatiksalakcinni:CüvCüv:

[QUOTE valla güzel bir duygu ama daha kendıne gelemedı oram neye uğradığını şaşırdı vallaDD ama kanama olayı falan olmadı şükürr:))) çok rahatladım çokkkk.. takmıştım kafaya bu işi. hallettim mutluyumopuyorumnanaktan[/QUOTE]

ben cerrahpaşadaki bir arkadaşımdan duymuştum kız acile gelmiş ağda yüzünden çekerken derisi ayrılmış onu duydyktan sonra birkaç girişimim oldu ama cesaret edemedim çekmeye sıcak suyla yıkadım

iloş kac kılo aldıgının ne onemı var gıt koca gobegını bı olc de gel bakalım :) benımkı 111 cm senınkı?

ben cerrahpaşadaki bir arkadaşımdan duymuştum kız acile gelmiş ağda yüzünden çekerken derisi ayrılmış onu duydyktan sonra birkaç girişimim oldu ama cesaret edemedim çekmeye sıcak suyla yıkadım

canım ben de netten bayılanları falan okudum ama düşük ihtimaller bnlar. bi deneyeyım dedim. insanın kendıne yapması cok daha zor bence. ..

du ölçüçem anama söledim getircek şimdi =)
hem koca göbeem olsada ben halen çok siportifim
nihahahahahah

Kızlar herkese iyi geceler, malum çalışır raporumuz var sabah işgüç beni bekler(...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…