2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
göbek deliğinden çevrelicem dimi
yarım kilo süt içtim az önce etkilermi =)

100 çıktı nan
hatta sıksam 98 bilem olursempatiksalakcinni

yok nan bianda büyüdü benim sonra durdu
görenlerde küçük diolar:CüvCüv:

fınfıkla aynı lan sızın :) senın o koca gobek nası 100 oluo abooooo.. benım cok mu buyudu acaba farketmeden sempatiksalakcinni

ben mezura bulamadım kendi evımde degılım ablamdayım. ama 95-100 arası bişeydi en son. topikte 1. sindir belki prop maşallahhhhhh

yok akca mumkun dııl o ya :S benımkının 2 katı gobekler vardı lan :S abooooooo..akannehir şişko mu oldum lan ben.. sempatiksalakcinni

oy bılmıom kı kımse olcmuyo şişkoyum ben , kocamın dedıgı kdr varım ayıyım ben ayı :) neyse oglum dogsun taş olcam yıne gorursunuz (

oy bılmıom kı kımse olcmuyo şişkoyum ben , kocamın dedıgı kdr varım ayıyım ben ayı :) neyse oglum dogsun taş olcam yıne gorursunuz (

:))) canım inan küçük olsa bu sefer niye buyumuyo karnım dersın bebek buyumuyo mu acaba dersın. kafan rahat bu açıdan boşverrr.

iyi geceler kizlar iyi sohbetler gobeenizimi olcuonuz ee kim onde gidioo?

nalan oh be benden buyuk bı gobek cıktı :))
ıı de akca benımkıne herkes cok kucuk dıo zaten 6 aylık gıbı dıyo :S boyum yuzunden mı oyle gorunuo anlamadım kı :S

ayy bnm kocemde çüçük öküz dii bana :umursamaz:

gööbeemm aşaa düşmüş bnm annemle arkadaşı öle dedi eyvahedigeldismile

nalan oh be benden buyuk bı gobek cıktı :))
ıı de akca benımkıne herkes cok kucuk dıo zaten 6 aylık gıbı dıyo :S boyum yuzunden mı oyle gorunuo anlamadım kı :S

Merak etme sadece göbek değil her açıdan benim her tarafım senden büyüktür zaten, için rahat olsun tatlım...Topiğin en şişkosu benim, konu kapanmıştır, kimse kendini boşuna üzmesin yani...laelaelaelaelae

amaaaaan şurda bı ay kaldı kuculmelerıne.. azcık sıkayım dişimi napayım.. rahim yaklaşık 40 gunde tamamen eskı boyutuna ınıomuş ama 10 gun ıcınde nerdeyse dısardan hıc bellı olmayacak hale gelırmıs.. yanı bu durumda toplam 40-45 gun snr gobus gıtmıs olcak :))

amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn...

Son düzenleme:
Ya bu dizininde sonunu kaçırdım ya, prop noldu bitmeyen şarkının sonunda, yaman geldi en son kızın yanına, reklamda zapladık ve sonunu kaçırdım...

ha evet cnm, hepimiz fitiz, manken gıbıyız, dalyan gibiyiz, sülün gibiyiz; bi sen şişkosun :roflol::roflol: töbeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…