Ya bu dizininde sonunu kaçırdım ya, prop noldu bitmeyen şarkının sonunda, yaman geldi en son kızın yanına, reklamda zapladık ve sonunu kaçırdım...
hızmetcı servete soyledı yaman bey sızın dugune gelen pavyon sarkıcısına asıkmıs senın kardesınle evlenmıcekmıs dedı servet göt gibi kalakaldı orda bıttı :)
ben yatıyorum kızlar.. ıyı geceler herkese..
bir ara girdim kocam açımmmmmmmmmmm diye bağırınca bişe yazamadan kalktım canım..Biju gördüm seni gördüm..Tosun toprak ne kadarcık! olmuş
yazıcam şimdi malesef bekletin kadar olmamış :roflol:evet evet ben de mrk edıyorum ben de :))
aa ne diyosun kız 10 gündür falan mide bulantısı + yanmasından bıktım geri geldi kabus demek :bbo:bi de kayınvaldem demez mi bazılarında 9. ayda mide bulantısı başlar diye, kalıcı olacak die ödüm koptu ama bugün Allahtan ii yim ama halsizlik var hala...
Biju dr.a gidecekti neden gelip haber vermedi acaba, kocasıyla keyif yapıyodur tabi şimdi...
kız ne keyfi ne işe yollamasııı.. eve geldim bi yemek hazırladım, dün çok yorulmuşum direk koltukta sızmışım. eşim de bilg başındaydı. kızlar aramışlar mesaj çekmişler, telin de sesi kısıktı duymamışım. kısacası pestilim çıkmış :bbo: yazık eşim kalktı gitti sonra, bi ben gidiyorum diyip, uğurlayamadım bile..nalan bijonun kocası gececı dııl mı bu hafta keyıf yapamıolardır, işe fln gonderıodur en fazla..
ben deee mafoldumbenben emınonune gıdıp ogluma battanıye almak ıstıyorum(
he uyumuşummm -tatlicadiarzu-sanırım hepimiz dizi saatini bekliyoruz nalancım nasılsın görüşemedik baya zeynebi bende merak ediyorum aradım açmadı teli uyudu mu nee uykucuu :)
yazıcam şimdi canımbijoux ne yapti acaba bilen varmi?
günahımızı aldın kızzz :))He gececi onlar fink fink yapıyodur kocası gidene kadar ondan gelmemiştir..
hiç ölçmedim akçacım gerek duymadım şahsen :) ama dr bana dün bebeğinin kilolu olduğu karnından belli dedi o kadar diyim :)) bir ara da koyim göbek şova..bijonun falan kaç ki karın ölçüsü???
biz de öyle yorumladık canım :) eli yüzündeydi bi de düşünüyo dedi heralde dr, dedim napıcam nedicem dünyada, burası rahattı :) onu düşünüyodur.. yok çok minik değil bence bebeğin normal işte, 2 kiloyu geçer doğana kadar daha ne.. sen bakma toprağın kilosuna canım..Bijo maşallah bebişine, 3 vakit 3 hafta sonra doğacağına işaret ediyor sanırım:)benim bebişim çok minik demekki 31+5'te 1800 civarı birşeydi, sezeryan gününü de almışın hadi hayırlısı olsun
hakatten dr.um çok iyi, çok şanslıyım bu konuda. o olmasaydı istanbulda doğum düşünüyorum, burdaki özel hastaneye bile gitmezdim. odayla aletlerle bitmiyor iş malesef..Bijooo, ne güzel yazmışsın öyle.. doktorun da çok iyi bir doktora benziyor. Çok heyecanlı nalanla beraber aynı gün gelecek bebekleriniz maşallah. Eğer tabi bizim tosun toprak sabrederse. :)
Artık her an herkes doğurabilir demek ya. HAdi maşallah diyelim. Umarım benim bebek 4 kiloyu geçmez. Ben de 36 haftalık olunca gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?