2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bu dizininde sonunu kaçırdım ya, prop noldu bitmeyen şarkının sonunda, yaman geldi en son kızın yanına, reklamda zapladık ve sonunu kaçırdım...

hızmetcı servete soyledı yaman bey sızın dugune gelen pavyon sarkıcısına asıkmıs senın kardesınle evlenmıcekmıs dedı servet göt gibi kalakaldı orda bıttı :)

hızmetcı servete soyledı yaman bey sızın dugune gelen pavyon sarkıcısına asıkmıs senın kardesınle evlenmıcekmıs dedı servet göt gibi kalakaldı orda bıttı :)

Aboooowwww, ii miş haftaya heycanlı bi bölüm olcak desene...

Bende bi yandan lale devrine bakıyom merak ettim nedense bu bölümü, ama keşke mustafa sandalın karısı yerine bi başkası olsaymış, biraz kart kaçmış bu adama...

iyi geceler tatlı rüyalar şişko piropsempatiksalakcinni

ben de çıkayım sandalye yordu . iyi geceleerrrr kızlarrr uyuyalım büyüyelim :)))....

nalanım gününü almışsın hayırlı olsun okudum ama yazamadım heycan varmı nan 18 gün kalmış şaka gibi :asigim:

kizlar ben iki saat koltukta uyumus kalmisim simdi nasil uyuycam offfffffff offffffffffffffffff gwene sabahi sabah edicem hepinize iyi geceler

Biju gördüm seni gördüm..Tosun toprak ne kadarcık! olmuş
bir ara girdim kocam açımmmmmmmmmmm diye bağırınca bişe yazamadan kalktım canım..

evet evet ben de mrk edıyorum ben de :))
yazıcam şimdi malesef bekletin kadar olmamış :roflol:

bi de kayınvaldem demez mi bazılarında 9. ayda mide bulantısı başlar diye, kalıcı olacak die ödüm koptu ama bugün Allahtan ii yim ama halsizlik var hala...
aa ne diyosun kız 10 gündür falan mide bulantısı + yanmasından bıktım geri geldi kabus demek :bbo:

Biju dr.a gidecekti neden gelip haber vermedi acaba, kocasıyla keyif yapıyodur tabi şimdi...
nalan bijonun kocası gececı dııl mı bu hafta keyıf yapamıolardır, işe fln gonderıodur en fazla..
kız ne keyfi ne işe yollamasııı.. eve geldim bi yemek hazırladım, dün çok yorulmuşum direk koltukta sızmışım. eşim de bilg başındaydı. kızlar aramışlar mesaj çekmişler, telin de sesi kısıktı duymamışım. kısacası pestilim çıkmış :bbo: yazık eşim kalktı gitti sonra, bi ben gidiyorum diyip, uğurlayamadım bile..

ben emınonune gıdıp ogluma battanıye almak ıstıyorum (
ben deee mafoldumben

sanırım hepimiz dizi saatini bekliyoruz nalancım nasılsın görüşemedik baya zeynebi bende merak ediyorum aradım açmadı teli uyudu mu nee uykucuu :)
he uyumuşummm -tatlicadiarzu-

bijoux ne yapti acaba bilen varmi?
yazıcam şimdi canım

He gececi onlar fink fink yapıyodur kocası gidene kadar ondan gelmemiştir..
günahımızı aldın kızzz :))

bijonun falan kaç ki karın ölçüsü???
hiç ölçmedim akçacım gerek duymadım şahsen :) ama dr bana dün bebeğinin kilolu olduğu karnından belli dedi o kadar diyim :)) bir ara da koyim göbek şova..

Son düzenleme:
günaydın herkeseee a.s.

oğlum 3,200 gr ve 49 cm

dr. direk ultrasona aldı önce. toprak eliyle bize 3 işareti yapıyodu. valla dedi dr.3 vakte kadar bişey olcak onu anlatıyo heralde :)) başı aşadaymıış. 35+2 de gittim, ultrason ölçümlerinde 39+0 ve 39+6 çıktı. ama dr. bunlar hiç önemli değil biliyosun ki ultrasonda önde çıkması erken doğcak demek değildir dedi. suyu iyiymiş, sen oğlunu normal doğuramazsın belli oldu artık dedi, dedim zaten normal önermediniz bana, olsun aklında kalmasın istesen de olmaz dedi :) 4 kiloyu biraz geçermiş..

sonra görüşmeye geçtik işte. sezeryan sonrası sporu sordum. 1 ay sonra tempolu yürüyüş, 3 ay sonra aerobik dedi. malum devlet hastanesi olmadığı için ameliyathaneye kimseyi almıyorlar foto falan için. ama hemşirem artık bu konuda çok deneyimli oldu ona fotoğraf makinesi verirseniz her anı çekiyor dedi. ama pili bitmesin lütfen sonra ben kendi cep telimle çekmek zorunda kalıyorum dedi :roflol: bir de sizin ameliyat önlüğüyle birlikte toprakla fotonuzu istiyorum dedim odası için. tabi tabi çok çektiriyorum öyle merak etmeyin dedi. neyse o da kafamdan çıkmış oldu. idrar tahlilinde hafif enfeksiyon çıkmış ama ilaç vermiyim şimdi bol su iç, bu saatten sonra antibiyotik kullanma dedi.

ameliyat günümü verdi 25 ekim pazartesi sabah 09,00. (eşimin izin durumları açısından 26 sı olamadı hayırlısı olsun) Nalancımla aynı gün doğurucaz kısmetse :) 10 gün sonra hem nst hem de ameliyat tahlillerim için hastaneye gidicem. 25 ekim sabahı hastaneye gelip yatışını yaptır ve bir gece önceden hiçbişey yeme dedi. ağrı eşiğim biraz düşük, bana uyanma odasında ağrı kesici vurdurur musunuz delirtirim sizi ve hemşireleri ben biliyorum kendimi dedim. merak etme ben onları ayarlarım dedi :) hastanede ne kadar kalırım dedim, dedi ki dün tam 11 sezeryan yaptım, bugün hepsi taburcu oldu. tek amacım hastanede minimum tutma süresi ve bebeği alabildiğim kadar geç alıp bebekte sorun olmamasını sağlamak dedi.

artık her an doğum olabilir dedi, bir karta anlamadığım bazı şeyler yazdı ve suyun gelir, kanaman olursa veya hareket hissedemezsen hemen bu kartla acile gidiceksin dedi. hareket çok önemliymiş kızlar..

işte böyle arkadaşlar ne var ne yok yazdım size :)

Son düzenleme:
Herkese günaydın......
Bijo maşallah bebişine, 3 vakit 3 hafta sonra doğacağına işaret ediyor sanırım:)
benim bebişim çok minik demekki 31+5'te 1800 civarı birşeydi, sezeryan gününü de almışın hadi hayırlısı olsun

günaydın güzel anneler,
Bijooo, ne güzel yazmışsın öyle.. doktorun da çok iyi bir doktora benziyor. Çok heyecanlı nalanla beraber aynı gün gelecek bebekleriniz maşallah. Eğer tabi bizim tosun toprak sabrederse. :)
Artık her an herkes doğurabilir demek ya. HAdi maşallah diyelim. Umarım benim bebek 4 kiloyu geçmez. Ben de 36 haftalık olunca gidicem.

Günaydın herkeseeee,
Bijocum maşallah maşallah nazar değmesin Toprağa:) Gelsin benim küçük paşam :)

biz de öyle yorumladık canım :) eli yüzündeydi bi de düşünüyo dedi heralde dr, dedim napıcam nedicem dünyada, burası rahattı :) onu düşünüyodur.. yok çok minik değil bence bebeğin normal işte, 2 kiloyu geçer doğana kadar daha ne.. sen bakma toprağın kilosuna canım..

hakatten dr.um çok iyi, çok şanslıyım bu konuda. o olmasaydı istanbulda doğum düşünüyorum, burdaki özel hastaneye bile gitmezdim. odayla aletlerle bitmiyor iş malesef..
evet nalancımla aynı gün doğurucaz eğer beklerlerse :) benimki sabah olcak onunki öğlen. gün almak hakatten heyecanlıymış yaa.. sen de 36 da gittiğinde anlarsın bak. hayırlısı olsun herrrkes için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…