ayy o bulantı zaten alt üst ediyo şimdiye kadar 2 kere kustum ama ömrümden 2 yıl gitti kusarken allah yardımcın olsunben istedim oda verdi balık yememiz gerekmiş bebekler için çok faydalıymış ama yiyemediğim için kullanayım dedim zaten bulantı kusma vardı ama 2 gündür bütün gün bulantı gece kusmadan uyumuyorum
hoşgeldin yenimi kalktınslm kızlar nasılsınız.. ben geldim... en geç uyanan benım gliba... epey yol almişsiniz..
ayy o bulantı zaten alt üst ediyo şimdiye kadar 2 kere kustum ama ömrümden 2 yıl gitti kusarken allah yardımcın olsun
evet biz hep erkenciyiz burdaevet yenı kalkabildim... sabaha dogru uyuyamıyorum.. sabah ancak uyumuşum... ancak kalkabildim.... en uykucu benım galiba...
evet çok merak ederim sizleri valla napıcam bilmiyorumm özlerimde alıştım hepinize ama döndüğümdede doğuma az kalmış olucakk ne güzell
artık ona söylerim arada öyle yapar ama vın almam lazım orda internet bağlantım yokk yaz gelsin bakarım bi çaresineyazın baya kişi tatilde olur herhalde yazışma trafiği azalır belki yada eşin gelirken getirsin giderken götürsün pc yi tekrar çok mu zahmetli olur acep
hımm olmadımı bende hamileyken almıştım en son süt akıyodu o zaman kullanıyodumm
artık ona söylerim arada öyle yapar ama vın almam lazım orda internet bağlantım yokk yaz gelsin bakarım bi çaresine
ben istedim oda verdi balık yememiz gerekmiş bebekler için çok faydalıymış ama yiyemediğim için kullanayım dedim zaten bulantı kusma vardı ama 2 gündür bütün gün bulantı gece kusmadan uyumuyorum
slm kızlar nasılsınız.. ben geldim... en geç uyanan benım gliba... epey yol almişsiniz..
öyle deniyo geçmişten gelen bişey aslında eski usül ama doğrumu 1 ay sonra anlarızzgeçmiş sayfaları okudum da... tatlı yiyenın oglu oluyormuş.. ben hamile degilken bile tatlıyı yemezdım... şimdi bile canım hiç istemıyor... tuzlu ve ekşı yıyorum... yemek gerçekten farkediyormu ? bebegın cinsiyetinde..
markası nuk tu galiba beyaz bişey ince çok kalın değil bide ona bak istersenbenim aldıklarım şeffaf renkti ve göğüse hemen yapışıyordu neden o kadar belli oldu annamadım acaba ben yannış bi şi mi aldım bilemedim ki
artık ona söylerim arada öyle yapar ama vın almam lazım orda internet bağlantım yokk yaz gelsin bakarım bi çaresine
pardon canım cevabını demin yukarıda okudum ben geriden geldiğim için sorunun önceden sorulduğunu sonra gördüm bencede dr. unu ara belki sana ağır gelmiştir onun için bu kadar bulantı yapmıştır belki sadece akşamları al diecek
günaydın uykucu seni...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?