2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız.. ben geldim... en geç uyanan benım gliba... epey yol almişsiniz..

ben istedim oda verdi balık yememiz gerekmiş bebekler için çok faydalıymış ama yiyemediğim için kullanayım dedim zaten bulantı kusma vardı ama 2 gündür bütün gün bulantı gece kusmadan uyumuyorum
ayy o bulantı zaten alt üst ediyo şimdiye kadar 2 kere kustum ama ömrümden 2 yıl gitti kusarken allah yardımcın olsun

evet yenı kalkabildim... sabaha dogru uyuyamıyorum.. sabah ancak uyumuşum... ancak kalkabildim.... en uykucu benım galiba...

evet çok merak ederim sizleri valla napıcam bilmiyorumm özlerimde alıştım hepinize ama döndüğümdede doğuma az kalmış olucakk ne güzell

yazın baya kişi tatilde olur herhalde yazışma trafiği azalır belki yada eşin gelirken getirsin giderken götürsün pc yi tekrar çok mu zahmetli olur acep

yazın baya kişi tatilde olur herhalde yazışma trafiği azalır belki yada eşin gelirken getirsin giderken götürsün pc yi tekrar çok mu zahmetli olur acep
artık ona söylerim arada öyle yapar ama vın almam lazım orda internet bağlantım yokk yaz gelsin bakarım bi çaresine

geçmiş sayfaları okudum da... tatlı yiyenın oglu oluyormuş.. ben hamile degilken bile tatlıyı yemezdım... şimdi bile canım hiç istemıyor... tuzlu ve ekşı yıyorum... yemek gerçekten farkediyormu ? bebegın cinsiyetinde..

ben istedim oda verdi balık yememiz gerekmiş bebekler için çok faydalıymış ama yiyemediğim için kullanayım dedim zaten bulantı kusma vardı ama 2 gündür bütün gün bulantı gece kusmadan uyumuyorum

pardon canım cevabını demin yukarıda okudum ben geriden geldiğim için sorunun önceden sorulduğunu sonra gördüm bencede dr. unu ara belki sana ağır gelmiştir onun için bu kadar bulantı yapmıştır belki sadece akşamları al diecek

öyle deniyo geçmişten gelen bişey aslında eski usül ama doğrumu 1 ay sonra anlarızz

önemli deil canım evet aradım şuan meşgul zaten günde 3 tane içiliyo ama bırakıcam galiba ağır geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…