2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın herkeseeee,
Bijocum maşallah maşallah nazar değmesin Toprağa:) Gelsin benim küçük paşam :)

ayy hayatım dün mesaj çekmişsin ama inan gece gördüm :bbo: kusura bakma hayatım pert bi haldeydim nedense.. tosun paşan büyümüş asoş teyzesiii derin düşüncelerdeydi :) hadi senin de az kaldı 2 güncük

bijocum masallah toprak bebege kocaman olmus dogum tari´hinde kesinlesmis hayirli olsun

gunaydin,,
biju masallah ben cok seviyom ele avuca gelen yeni dogmuslari, insan eline almaya korkmuyo =)
doktoruna da bayildim...

zeyn ben seni ruyamda gordum. gercekte gordugum biri olsan neyse.. neye dayanarak gordum bilmiyom :1rolleyes:

bijocum masallah toprak bebege kocaman olmus dogum tari´hinde kesinlesmis hayirli olsun
teşekkür ederiz zeynep teyzesi :)

biju masallah ben cok seviyom ele avuca gelen yeni dogmuslari, insan eline almaya korkmuyo =)
doktoruna da bayildim...
ben de tosun olmasını istiyodum allah gönlüme göre verdi :) küçük bebeği de tutarken korkmam ama böle etli falan olsun diyodum..
dr.um evet çok iyi hastası olmanızı isterdim :))

Son düzenleme:
gunaydin,,
doktoruna da bayildim...

zeyn ben seni ruyamda gordum. gercekte gordugum biri olsan neyse.. neye dayanarak gordum bilmiyom :1rolleyes:

allah allah hayirdir insallah nasil gördünki merak ettim simdifisfisfis

herkese günaydın

Bijocuğum öyle güzel yazmışsın ki canım benim toprak bebeğe kocaman MAŞALLAH
Çok duygulandım ben nedense gerçekten doktorun çok iyi ve kafa dengiymiş süper bişey bu
Hayırlısı ile artık hepimizin az kaldı Allah yardımcımız olsun

Kızlar akşam eve gittim kızım hasta olmuş ateşi yükselmişti offf çok üzüldüm
Zaten şu hastalıkları olmasa var ya çocuk bakmak çok rahat ama hasta oldular mı
hiç keyif kalmıyor bugünde okul yok İstanbul'un kurtuluşu nedeni ile. Akşam ateşini düşürdüm
ilaçlarla sabah yine yükselmişti. Şu anda aklım hep kızımda akşam olsada eve gitsem bir an önce

allah allah hayirdir insallah nasil gördünki merak ettim simdifisfisfis

:roflol: amaan salak sacma bisey iste.. ben senin evine gelmisim, ben senin sen oldugunu bilerek geldim, sense benim kim oldugumu bilmiyosun, baktin ben seni taniyorum iceri aldin.. =) oyle habersiz falan gelmisim zaten, ayip olmasin diye aldin iceri, halimi hatirimi sorudun falan ama cok saskinsin bu kim diye..
gece yatiya da kalmisim guya.. neyse sonra meger bizim ortak okudugumuz bir kitap varmis ve biz onu internetten tartisiyomusuz.. o kitabi elimde gorunce ben oldugumu anladin =)
ne guzel dmi film cektim uykumda kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun, allah sifa versin, kim ilgileniyo kizinla sen yokken

günaydın hanımlar.nasılsınız.bijo maşallah oğluna.kasım anneleride ekimde doğuracak.inş sağ sağlim kavuşuruz pıtırcıklara..

haklisin canim birbirimizi sahsen tanimasakta icli disli olduk artik hemen hemen birbirimizin herseyini biliyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olsun cnm anladım ben zaten:) Büyüsü büyüsün tontişim benm:)

Günaydın kızlar.. elektrik yok saatlerdir çıldırcam akannehir Duş fln almam lazım, malum bugun fotocuyla buluşcam ve dun temızlık sonrası dus bıle alamadım uzattım bacaklarımı yattım.. ıgrenc vazıyetteyım bıran once elektrıgın gelmesı lazım aciiillllllll..

Bijo maşallah oğluna nazar değmesin, günün de hayırlı ve de uğurlu olsun..
Bana kızıolardı hareketlerı azalınca hemen doktora gıttım deyi gordunuz mu kızlar, takip edin bebeleri bakayım..

Aslı kızın hastaymış gecmıs olsun...

Ben de annemlere cok sınırlendım.. Benım gerıkafalı kardesıme uyup 3. kez kedı aldılar gecen hafta, sıla kııııımmm kedı bakmak kımmmm... ishal olmuş kedı, dedı kı annem balkonda yatıyo :S dedım çüşşşşşşşşşşşş ankarada balkonda kedı ölür soguktan, ama cam kaplı ya dıo annem, sankı cok farkeder, kedı kolay sey mı bebek bakımı gıbı zor bakımı var ne bok yemeye alıp piç edıolar hayvanı cok uzuldum cokkk..

Gel elektrık gell gelll gellllllllll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…