2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
38. hafta icin 3100 diyo. biz kucuk dogdu deriz oyle dogsa :umursamaz: halbuki gayet normal

canim onlar zaten yaklasik rakamlar herkeste ayni olmaz gerci ben simdiye kadar takip ettim genelde tutuyor mesala pazartesi gittigimde bpd8.4 ttd 8.4 fl 6.1 kilo 2400gr cikti hemen hemen tutuyorkaydirigubbakcemile5

insallah yakinda biz de anlariz onu :Saruboceq: boshayallersmile

İnşallah canım Allah isteyen herkese versin aratmadan inş.

Burcucuğum sağol canım. Ayy yazık kediye inş. bu seferkine bişeycik olmaz

canim onlar zaten yaklasik rakamlar herkeste ayni olmaz gerci ben simdiye kadar takip ettim genelde tutuyor mesala pazartesi gittigimde bpd8.4 ttd 8.4 fl 6.1 kilo 2400gr cikti hemen hemen tutuyorkaydirigubbakcemile5

masallah gayet iyi cikmis kilosu.. benimù en son 1700 du.. bakalim cuma gunu kac olmus..
ben de tombik bebekleri seviyorm ya biraz kilolu olsun beklentim oluyo ama benim oglum formunu koruyo :)

Al işte aynı benim kardeşim gitti aldı geldi kediyi 1 hafta baktı :S nerdeyse 8 aydır annem ve babam bakıyorlar herşeyiyle onlar ilgileniyorlar çoookk zor valla bence alışmadan versinler:S

evet senin içinde geri sayım başladı canım arkadaşımm toprağada maşallahh kocaman adam olmuşş oda sana kavuşmak için sabırsızlanıyodur

hayırlı olsun bijo valalhi dün doğuruyon sandım ulaşamayınca maşallah toprapa sezeryan günüde alınmış ayy çok heyacanlı az kalmış :) geliyorlar artık teker teker :)

ya bisey dicem.. sezryanla dogum yaptiginda burda en az 5 gun hastanede kaliyorsun..
normal dogumda da oyle, 3 gun garanti kaliyorsun, 4 gun oluyo bu genelde.. bana tuhaf geliyo gercekten

günaydın kızlar.
aslıcım geçmiş olsun kızına hemen iyileşir umarım.

bijo maşallah oğluşuna. gününü de almışsın. hayırlı doğumlar olsun inşallah.
bebişlerimiz yavaş yavaş geliyor.

benim oğluş akşam dizi seyrederken sessizdi. babası gelip konuşunca bir hareketlendi.
karnımın sağ tarfını yamultu, kıpırdandı durdu.
dedim hani uyuyordun. babası beni görünce sevindi dedi.
allahtan geceleri rahatsız etmiyor. gece tuvalete kalkınca kıpırdanıyor.
2 gecedir tuvalete zor uyanıyorum ve tuvaletimi yaptıktan sonra yumurtalıklarım ağrıyor.
çok tuttuğum için ya da üşütüyorum. dün geceliğimin altına çorap giydim.
pijama giyme zamanı geldi sanırım.

prop yahu niye balkona koymuşlar hemen bi veterinere götürsünler bi baksın. yazık hayvana ya. o zaten geldiğinde hastadır yoksa kardeşinin bakımından hasta olmaz kedi. kedi zaten kendi kendine bakıyor. bir şeye ihtiyacı yok. benim kedim 12 yaşında.

ya bisey dicem.. sezryanla dogum yaptiginda burda en az 5 gun hastanede kaliyorsun..
normal dogumda da oyle, 3 gun garanti kaliyorsun, 4 gun oluyo bu genelde.. bana tuhaf geliyo gercekten

aslında 1-2 gün hastanede kalmak daha iyi bence.
sezaryanda uzun kalmak daha iyi. başında dr. hemşire olunca rahat olursun.
bakalım benim normal doğumda 1 gece kalınıyor.

aslında 1-2 gün hastanede kalmak daha iyi bence.
sezaryanda uzun kalmak daha iyi. başında dr. hemşire olunca rahat olursun.
bakalım benim normal doğumda 1 gece kalınıyor.

bence de hem iyi hem kotu. hele ilk bebeginse, hastanede herseyini sana hemsireler ogretiyorlar. nasil yikayacagini falan, herseyini.. orda onlarin gozetiminde ilkgileniyorsun ikinci gun. sonra sen yanliz yapiyorsun.. bebegin sariligini, saglik durumunu herseyini gozetim altinda tutuyorlar. eger hicbir problem yoksa 3 gunde cikabiliyorsun.. benim burda annem olmadigi icin hastanede kalmak biraz da isime geliyo.. hele sezeryan olucaksam malum biraz daha agir olabilir dogum sonrasi..

prop umarım hemen gelir elektriğin. duş alamamak feci oluyor.
elektrik kesilince kalakalıyorsun.

gecmis olsun melodi, ben de senin gibi cabuk usutuyorum. iyi bak kendine

aslıcım geçmiş olsun melodicim havalar soğudu artık valahi burası çok serin ben çorapsız yatmıyorum tuvaletten sonra benimde yumurtalıklarımın altı resmen acıyor neden acaba dediğin gibi üşütüyoruz heralde

evet doğru söylüyorsun. bebeğin herşeyini kontrol edip çıkmak daha iyi. annem benim yanımda olacak ama tecrübeli bile olsa insan el alışkanlığını unutuyor. biz yeğenimi büyüttük ama 17 yıl oldu. inşalah ele gelen bebek olur. ben korkarım giydirirken.
napcam diye korku başladı bende. diyorum kendime son rahat uykuların. uyumayı çok severim.

sağol canım
bu arada benimde özellikle sol tarafımda ağrılar oluyor farketmeden üşütüyoruz

ne guzel yaa dusunmene gerek yok senin..
keske benim de annem yanimda olsa.. hicbiseyi dusunmem. kardeslerim var benden baya kucuk ben de bezlemeyi giydirmeyi yikamayi falan yapabilirim tabi ama yaninda tecrubeli biri olmasi daha iyi. kvalidem iidir ama pek elinden gelmez. o giydirene kadar 3 kere giydiririm ben heralde =)
zaten annam olmayacagina gore sadece kocami istiyorm ben baskasini istemiyorum.

ay sen rahat uyuyabiliyormusun hala ne guzel akannehir

gecmis olsun melodi, ben de senin gibi cabuk usutuyorum. iyi bak kendine

sağolun kızlar. havalar baya serinledi. kalın pike örtüyorum ama polar battaniyemi çıkarayım bu gece. kendime alışveriş yapmam lazım ama zamanım yok. bu akşam yürüyüş yapıcam yol üzerindeki dükkanlara bakayım pijama filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…