ne guzel yaa dusunmene gerek yok senin..
keske benim de annem yanimda olsa.. hicbiseyi dusunmem. kardeslerim var benden baya kucuk ben de bezlemeyi giydirmeyi yikamayi falan yapabilirim tabi ama yaninda tecrubeli biri olmasi daha iyi. kvalidem iidir ama pek elinden gelmez. o giydirene kadar 3 kere giydiririm ben heralde =)
zaten annam olmayacagina gore sadece kocami istiyorm ben baskasini istemiyorum.
ay sen rahat uyuyabiliyormusun hala ne guzel akannehir
nalanım gününü almışsın hayırlı olsun okudum ama yazamadım heycan varmı nan 18 gün kalmış şaka gibi :asigim:
Kızlar akşam eve gittim kızım hasta olmuş ateşi yükselmişti offf çok üzüldüm
Zaten şu hastalıkları olmasa var ya çocuk bakmak çok rahat ama hasta oldular mı
hiç keyif kalmıyor bugünde okul yok İstanbul'un kurtuluşu nedeni ile. Akşam ateşini düşürdüm
ilaçlarla sabah yine yükselmişti. Şu anda aklım hep kızımda akşam olsada eve gitsem bir an önce
Günaydın kızlar nasılsınız...
amin canım.. teşekkür ederizzz çok çok.. dr.uma çok güveniyorum evet..Bijocuğum öyle güzel yazmışsın ki canım benim toprak bebeğe kocaman MAŞALLAH
Çok duygulandım ben nedense gerçekten doktorun çok iyi ve kafa dengiymiş süper bişey bu
Hayırlısı ile artık hepimizin az kaldı Allah yardımcımız olsun
teşekkürler başakcım :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. doğuma giderken herkese dua edicem..günaydın hanımlar.nasılsınız.bijo maşallah oğluna.kasım anneleride ekimde doğuracak.inş sağ sağlim kavuşuruz pıtırcıklara..
sağolasınn prop ablası.. valla takip edin, dr hiç hoş olmayan bir örnek verdi çok tırtstım. beklemeyin koşun hemen hastaneye..Bijo maşallah oğluna nazar değmesin, günün de hayırlı ve de uğurlu olsun..
Bana kızıolardı hareketlerı azalınca hemen doktora gıttım deyi gordunuz mu kızlar, takip edin bebeleri bakayım..
evet 3 vakte kadar gelcem diyodu yaa :)evet senin içinde geri sayım başladı canım arkadaşımm toprağada maşallahh kocaman adam olmuşş oda sana kavuşmak için sabırsızlanıyodur
doğursam haberin olur heraldehayırlı olsun bijo valalhi dün doğuruyon sandım ulaşamayınca maşallah toprapa sezeryan günüde alınmış ayy çok heyacanlı az kalmış :) geliyorlar artık teker teker :)
çok fazlaymış yaa. benim dr minimum sürede tutuyorum ev her zaman daha hijyeniktir, evde daha çabuk iyileşir hastalar diyor..ya bisey dicem.. sezryanla dogum yaptiginda burda en az 5 gun hastanede kaliyorsun..
normal dogumda da oyle, 3 gun garanti kaliyorsun, 4 gun oluyo bu genelde.. bana tuhaf geliyo gercekten
evet geliyorlar bugünleri de gördük yaa :) teşekkür ederiz bu arada :)bijo maşallah oğluşuna. gününü de almışsın. hayırlı doğumlar olsun inşallah.
bebişlerimiz yavaş yavaş geliyor.
ben iş yerinde ayağımı altına tahta koydurmuştum buz gibi oluyor yer ayakları üşüyor insanın sende öyle bişiler iste yaptırsınlar ayaklarım üşüyor dee
yok melodi iste hastanede zaten hemsirelerle ogreniyorsun ya o yuzden isime geliyo hastanede kalmak..
burdaki insanlar hepsi kendi derdinde,..neyse ben bisey demiyim simdi..
gerci kuzenim gelir hafta sonlari oglu okula gitmese hafta ici de gelirdi ama iste..
Saol iloşcum, ya heycan yok şu anda nedense, ama günün belli olması güzel tabi, 3-5 gün kala başlar heycan kesin, şu an sanki daha çok varmış gibi geliyo bana...
Çoookkk geçmiş olsun cnm, umarım çabucak düzelir...
oglen oldu nalan =)
iiyiz cok sukur.. :CüvCüv: siskoyuz, uykusuzuz, hamileyiz falan..
Biju canım hayırlı olsun doğum tarihin belli olmuş, demek seninle aynı gün doğurcez ne kadan güzel, ama sen sabahtan doğurcan ben bir gibi, ben doğuma girmeden haberleşiriz seninle...
Bu arada tosuncuğada maşallah kilosu gayet ii, aman sende bol bol su iç de bir an evvel düzel tatlım, doğuma kadar bi şi kalmasın...
Ay çok az kaldı artık yauw, geriye sayım başladı...
kendim bulmam lazım. inca bir halı vat masamın altında ama ince geliyor. burda senin sağlık durumunu düşünmezler. kendi başının çaresine bakacaksın.
yurtdışında olmanın avantajları. orada insana daha çok değer veriyorlar.
uykusuz canım. sabah 6.30 da kalkıyorum. daha gün aydınlanmadan.
sağol nalancığım umarım düzelir derslerinden geri kalmasını istemiyorum Allah'tan bugün tatil okullar isabet oldu.
Günaydın Nalancım,
Ben iyiyimzemuszemus ayağım şiş sempatiksalakcinni
Sen nasılsın Duru nasıl bu arada biliyorsun kızımın adı da yüksek ihtimalle Duru olacak Dilemma nın kızınında adı Duru olacakmış : )))
canım irmik tatlısı istedi. burçak bisküvi yokmuş evde gidim alim de yapim bari -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?