2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet annenin olması şart. ben bezlerim ama giydiremem sanırım ilk günler. yıkamayı hayatta yapamam hele tek başına. zaten ilk yıkamaları büyükler yapıyor hep. komşun filan yok mu samimi olduğun. benim annemde abim doğduğunda yalnızmış. bir komşusu varmış 2 mahalle ötede. 2-3 günde bir gelir yıkamaya yardım edermiş. eski komşuluklar ne güzelmiş.

şimdi yine hafiften başladı ağrı. iyiki bugün elbise giymedim. içimde askılı tunik üzerimde triko hırka var.
tabi önümden bir düğme kapanıyor. bot almam lazım sporlar ince geliyor.

ben iş yerinde ayağımı altına tahta koydurmuştum buz gibi oluyor yer ayakları üşüyor insanın sende öyle bişiler iste yaptırsınlar ayaklarım üşüyor dee

nalanım gününü almışsın hayırlı olsun okudum ama yazamadım heycan varmı nan 18 gün kalmış şaka gibi :asigim:

Saol iloşcum, ya heycan yok şu anda nedense, ama günün belli olması güzel tabi, 3-5 gün kala başlar heycan kesin, şu an sanki daha çok varmış gibi geliyo bana...

Çoookkk geçmiş olsun cnm, umarım çabucak düzelir...

yok melodi iste hastanede zaten hemsirelerle ogreniyorsun ya o yuzden isime geliyo hastanede kalmak..
burdaki insanlar hepsi kendi derdinde,..neyse ben bisey demiyim simdi..
gerci kuzenim gelir hafta sonlari oglu okula gitmese hafta ici de gelirdi ama iste..

amin canım.. teşekkür ederizzz çok çok.. dr.uma çok güveniyorum evet..

günaydın hanımlar.nasılsınız.bijo maşallah oğluna.kasım anneleride ekimde doğuracak.inş sağ sağlim kavuşuruz pıtırcıklara..
teşekkürler başakcım :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. doğuma giderken herkese dua edicem..

Bijo maşallah oğluna nazar değmesin, günün de hayırlı ve de uğurlu olsun..
Bana kızıolardı hareketlerı azalınca hemen doktora gıttım deyi gordunuz mu kızlar, takip edin bebeleri bakayım..
sağolasınn prop ablası.. valla takip edin, dr hiç hoş olmayan bir örnek verdi çok tırtstım. beklemeyin koşun hemen hastaneye..

evet senin içinde geri sayım başladı canım arkadaşımm toprağada maşallahh kocaman adam olmuşş oda sana kavuşmak için sabırsızlanıyodur
evet 3 vakte kadar gelcem diyodu yaa :)

hayırlı olsun bijo valalhi dün doğuruyon sandım ulaşamayınca maşallah toprapa sezeryan günüde alınmış ayy çok heyacanlı az kalmış :) geliyorlar artık teker teker :)
doğursam haberin olur heralde evet az kaldı beklerse o da :))

ya bisey dicem.. sezryanla dogum yaptiginda burda en az 5 gun hastanede kaliyorsun..
normal dogumda da oyle, 3 gun garanti kaliyorsun, 4 gun oluyo bu genelde.. bana tuhaf geliyo gercekten
çok fazlaymış yaa. benim dr minimum sürede tutuyorum ev her zaman daha hijyeniktir, evde daha çabuk iyileşir hastalar diyor..

bijo maşallah oğluşuna. gününü de almışsın. hayırlı doğumlar olsun inşallah.
bebişlerimiz yavaş yavaş geliyor.
evet geliyorlar bugünleri de gördük yaa :) teşekkür ederiz bu arada :)

Biju canım hayırlı olsun doğum tarihin belli olmuş, demek seninle aynı gün doğurcez ne kadan güzel, ama sen sabahtan doğurcan ben bir gibi, ben doğuma girmeden haberleşiriz seninle...

Bu arada tosuncuğada maşallah kilosu gayet ii, aman sende bol bol su iç de bir an evvel düzel tatlım, doğuma kadar bi şi kalmasın...

Ay çok az kaldı artık yauw, geriye sayım başladı...

ben iş yerinde ayağımı altına tahta koydurmuştum buz gibi oluyor yer ayakları üşüyor insanın sende öyle bişiler iste yaptırsınlar ayaklarım üşüyor dee

kendim bulmam lazım. inca bir halı vat masamın altında ama ince geliyor. burda senin sağlık durumunu düşünmezler. kendi başının çaresine bakacaksın.

yurtdışında olmanın avantajları. orada insana daha çok değer veriyorlar.

Günaydın kızlar nasılsınız...

uykusuz canım. sabah 6.30 da kalkıyorum. daha gün aydınlanmadan.

kızlar dün akşam eşim tv de kanal değiştirirken bir kanalda kol bastı yapıyorlardı.
canım nasıl oynamak istedi.
eşime dedim kapat şunu ya dayanamıyorumoynak şeylere.
bebişim doğsun kendimi toparlayım hoplayıp zıplayacağım. koşmak istiyorum artık.

sağol nalancığım umarım düzelir derslerinden geri kalmasını istemiyorum Allah'tan bugün tatil okullar isabet oldu.

oglen oldu nalan =)
iiyiz cok sukur.. :CüvCüv: siskoyuz, uykusuzuz, hamileyiz falan..

Bende şişkoyum olsun, en şişko benim...:lepi:

Biliom öğlen olduğunu, sabahtan yıkandım, bi güzel kahvaltımı yaptım, mutfağımı topladım bulaşıklarımı yıkadım kaldırdım ve birazdan da ütülere başlicam ama önce sizlere bi bakim dedim, ben sabahın köründe kalkıyom valla ama hemen girmiyom topiğe, önce iş sonra topic...

canım irmik tatlısı istedi. burçak bisküvi yokmuş evde gidim alim de yapim bari -tatlicadiarzu-

teşekkür ederiz nalan teyzesiii opuyorumnanaktan evett günümüz belli oldu. ben sabah, sen öğlenn :) benim de aklıma geldi nalanla konuşurum ameliyattan sonra o girmeden dedim, inşallah nasip olur.

içiyorum bol bol su sağolasın hayatım.. hakatten az kaldı :bbo:

merhabaa:hulya:
bugun 11 e kadar uyumuşum çok ii oldu valla. kaç gündür uyuyamıyordum :=)

Bende çok erken kalkıyorum karga pokunu yemeden desem yeridir, ne zorum varsa..

sağol nalancığım umarım düzelir derslerinden geri kalmasını istemiyorum Allah'tan bugün tatil okullar isabet oldu.

Valla isabet olmuş gerçekten, inşallah yarına kadar biraz toparlarda derslerinden geri kalmaz...

Günaydın tatlım, valla Allah yardımcın olsun o ayakla bi de ne zamandır çalışıyosun, çok zor gerçekten...

Aman olsun nolcek duru koy olsun bitsin adaş olurlar ne güzel, benim ismimden de bir sürü var, koy gitsin boşver, duru çok güzel bi isim bence, ismi gibi olsun kızlarımız...

Bütün 2010 lular DURU olsun, yerim ben onları...Cem Yılmaz diyo ya bütün 74 lüler ebru diye, hakkat öle benim kuzende 74 lü ve adı ebru....:roflol:

canım irmik tatlısı istedi. burçak bisküvi yokmuş evde gidim alim de yapim bari -tatlicadiarzu-

nasıl yapıyosun cnm . benımde cnm dün akşam tatlı bişiler istedi.
bayadır kendim yapmıyorum . -tatlicadiarzu-
bnde yalancı krem karamel yapayım diyodum bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…