2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende ne zamandır evde tatlı yapmıyorum. kilo aldığım için ara verdim.
dün canım istedi. gidip ekmeğe reçel sürüp yedim.
çok acıktım yemeğe gidiyorum umarım güzeldir menü.

merhaba kızlar.
bijo oğluşun ve senin için çok sevindim. Az kalmış kavuşmanıza.
aslı, kızına geçmiş olsun.
melodi, sana da geçmiş olsun. gecelik giymeye devam edersen bebişini de üşütürsün dikkat et.

canım teşekkür ederim ben yemek yiyip geleyim 1 saat sonra filan buradayım inş.

gece göbüşler yarıştırılmış. ben de merak ettim, ölçtüm az önce. 100 cm olmuş benim göbek. tombiş kızıma göre iyi sayılır herhalde.

canımm gözünaydın maşallah toprağa ve sana25 ekim doğum günüm benim acaba benim sıpam süpriz yapar mı anasına o gün diye aklıma gelio bazen ama o gün çatı muayenem var benim bakalım artık hayırlısı...güzel güzel doğum hikayeni okuruz artık burada inş.hayırlısıyla...

bijo oğluşuna maşallah kocaman olmuş
gününde belli olmuş. ne heyecanlııı .. az kalmışşş
hadi hayırlısı bakalım . opuyorumnanaktan

Ben kaçar kızlar, ütülerime başlim artık, sonra gelirim tekrar...

Prop un elektrikler gelmedi herhalde daha...

nasıl yapıyosun cnm . benımde cnm dün akşam tatlı bişiler istedi.
bayadır kendim yapmıyorum . -tatlicadiarzu-
bnde yalancı krem karamel yapayım diyodum bugun.
çooook basit.. 1 kilo süte 8 kaşık irmik koyuyorsun. damak tadına göre de şeker koyuyorsun (ben göz kararı attığım için bilemiyorum canım miktarını, tada tada atabilirsin şekeri eğer yaparsan). 2 kaşık da katı yağ (ben atmıyorum) hepsini karıştırıyorsun. kaynayınca 5 dk kısık ateşte iice pişirdikten sonra yarısını bir borcama arasına burcak veya potibör hangisini istersen. sonra irmiğin kalan yarısını da üzerine. ceviz fındık falan işte süslemek için.. süper oluyor ben çok seviyorum..

merhaba kızlar.
bijo oğluşun ve senin için çok sevindim. Az kalmış kavuşmanıza.
evet az kaldı, teşekkür ederim hayatım

aa doğumgünün mü :) valla yapar yapar hiç belli olmaz annesi.
inşallah hepimiz burda güzel ve rahat doğum hikayelerimi paylaşırız. sağolasın canım..

bijo oğluşuna maşallah kocaman olmuş
gününde belli olmuş. ne heyecanlııı .. az kalmışşş
hadi hayırlısı bakalım . opuyorumnanaktan
evett az kaldı. teşekkür ederiz komşu teyzesi :)

Kilonu takma canım,nasılsa verilir,azimli olduktan sonra..Kızına da maşallah,kilosu az değil ki canım,hem doğduktan sonra öyle büyüyorlar ki,anne sütüyle...
Hayırlı olsun,aklanmışın paklanmışın...
Ben hala kendim yapıyom,ayna karşısında evet zor oluyor ama cık ben gidemem..Çok utangaçımdır da:kedi:
Geçmiş olsun Aslıcım.Evet çocukların hastalığı insanı üzüyor,ama Allah beterinden saklasın...Kızına acil şifalar canım.
Ay evet Duru olacak bizimkisi..kaydirigubbakcemile2Zaten ben hamiş kalmadan önce de hep severdim Duru ismini..Adı gibi Duru işte,dupduru anlamı var kızlar
canım irmik tatlısı istedi. burçak bisküvi yokmuş evde gidim alim de yapim bari -tatlicadiarzu-

Ohhh süper ,afiyet olsun...Yarasın Toprağa diycem ama herşey yarıyor kuzuna maşallah
Doğum tarihini almışsınız,nalan la aynı..Hadi hayırlısı canım,sağlıkla doğurun gelin..Ben sizden önce doğururum belkieyvahedigeldismile

selam kızlar gece uyuyamazsan böyle benim gibi 11 e kadar uyursun.

Dün doktordaydım kızım 3000 gr. olmus Allaha sükür herşey yolunda 29 kasım gibi düşünüyoruz doğumu ama doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyor. bende sezeryan yapmak durumundayım 10 gün sonra tekrar gidicem o zaman tam tarih belli olacak.

oradan dahiliye kontrolüne gittim 1 kutu antibiyotik daha verdi böylece toplamda 4 kutu antibiyotik içmiş olacağım. Ama doktor sezeryan olacağı için anestesi acısından cok önemli öksürük ve burun tıkanıklığımın olmamasının benim acımdan daha iyi olacağını söyledi. ameliyattan sonra öksürünce dikişler cok acıyormus.

Bu aksam kısmetse fotograf cektiriceğiz hamilelik hatırası olacak bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum.

kızlar pompa almamıs anneler için joker.comda acayip indirim var bir inceleyin isterseniz...

Şimdilik bu kadar görüşürüz güzel anneler

Biz de kaçıyoruz teyzoşlar..
Eşim bugün evde,okullar tatil malum İstanbul'un kurtuluşu...Birkaç işimiz var,halledelim bakalımopuyorumnanaktan

maşallah canım bebeğine biizm topiğin bebişleir tam ısırmalık geliyolar vallaevet canım bende duymuştum sezeryandan sonra öksürmek çok rahatsız ediciymiş doktor verdiğine göre güvenle kullanabilirsin antibiyotikleri geçer inş. bir an önce...

Allah yardimcin olsun canim, joker.com'a bende baktim ama ne lazim ne almam gerek kestiremiyorum. bu gogus pompalari sutu daha çok kesiyor diyorlar bilmiyorum.

-------------------------------------------------------------------------------------

bijoux, masaallah subhanallah bebegine. insaallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin toprak'i a.s.

29 kasım mı? ekim olmasın? maşallah demeyi unutmuşum. Allah nazardan saklasın

Son düzenleme:
saolun kızlar Allah hepimizi sağlıkla bebişlerine kavustursun ivit ivit ekim yanlış yazısım...
bu arada sabaha karsı kızımı rüyamda gördüm normal doğurmusun cok kolay gecmiş... cok tratlı bir kız ama ayakları vucuduna göre büyük aynı kocam aha dedim benziye benziye malesef ayakları benzemiş diyorum kıcım acık kalmıs kesin

canım bu aralar gördüğümüz rüyaların hiç ayarı yok inan neler neler görüyoru zhergün saçma sapan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…