çooook basit.. 1 kilo süte 8 kaşık irmik koyuyorsun. damak tadına göre de şeker koyuyorsun (ben göz kararı attığım için bilemiyorum canım miktarını, tada tada atabilirsin şekeri eğer yaparsan). 2 kaşık da katı yağ (ben atmıyorum) hepsini karıştırıyorsun. kaynayınca 5 dk kısık ateşte iice pişirdikten sonra yarısını bir borcama arasına burcak veya potibör hangisini istersen. sonra irmiğin kalan yarısını da üzerine. ceviz fındık falan işte süslemek için.. süper oluyor ben çok seviyorum..
aman sen dur bekle ne kadar tutsan iyidir canım..Ohhh süper ,afiyet olsun...Yarasın Toprağa diycem ama herşey yarıyor kuzuna maşallah
Doğum tarihini almışsınız,nalan la aynı..Hadi hayırlısı canım,sağlıkla doğurun gelin..Ben sizden önce doğururum belkieyvahedigeldismile
inşallah canım hepimiz alırız sağlıklabijoux, masaallah subhanallah bebegine. insaallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin toprak'i a.s.
ooh maşallahselam kızlar gece uyuyamazsan böyle benim gibi 11 e kadar uyursun.
Dün doktordaydım kızım 3000 gr. olmus Allaha sükür herşey yolunda 29 kasım gibi düşünüyoruz doğumu ama doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyor. bende sezeryan yapmak durumundayım 10 gün sonra tekrar gidicem o zaman tam tarih belli olacak.
oradan dahiliye kontrolüne gittim 1 kutu antibiyotik daha verdi böylece toplamda 4 kutu antibiyotik içmiş olacağım. Ama doktor sezeryan olacağı için anestesi acısından cok önemli öksürük ve burun tıkanıklığımın olmamasının benim acımdan daha iyi olacağını söyledi. ameliyattan sonra öksürünce dikişler cok acıyormus.
Bu aksam kısmetse fotograf cektiriceğiz hamilelik hatırası olacak bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum.
kızlar pompa almamıs anneler için joker.comda acayip indirim var bir inceleyin isterseniz...
Şimdilik bu kadar görüşürüz güzel anneler
burçakla değişik oluyor evet canım. şimdi yemek yiyorum az sonra kalkıp yapıcam ölçerim şekeri senin için yazarım sonra :)kolaymışşş. ama şeker nekadar koyuluyorki göz kararıda hiç yapamam ben .
burçakla yaparım bnde değişik olur.
sağol cnm . afiyet olsun . yarasın oğluna zemuszemus
burçakla değişik oluyor evet canım. şimdi yemek yiyorum az sonra kalkıp yapıcam ölçerim şekeri senin için yazarım sonra :)
maşallah kızına :) 29ekim demek istedin sanırım, benimki 29kasım görünüyor ve 50küsür günüm var çünkü... sağlıkla kavuş kızına inşallahDün doktordaydım kızım 3000 gr. olmus Allaha sükür herşey yolunda 29 kasım gibi düşünüyoruz doğumu ama doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyor. bende sezeryan yapmak durumundayım 10 gün sonra tekrar gidicem o zaman tam tarih belli olacak.
kızlar pompa almamıs anneler için joker.comda acayip indirim var bir inceleyin isterseniz...
oğlum 3,200 gr ve 49 cm
dr. direk ultrasona aldı önce. toprak eliyle bize 3 işareti yapıyodu. valla dedi dr.3 vakte kadar bişey olcak onu anlatıyo heralde :)) başı aşadaymıış. 35+2 de gittim, ultrason ölçümlerinde 39+0 ve 39+6 çıktı. ama dr. bunlar hiç önemli değil biliyosun ki ultrasonda önde çıkması erken doğcak demek değildir dedi. suyu iyiymiş, sen oğlunu normal doğuramazsın belli oldu artık dedi, dedim zaten normal önermediniz bana, olsun aklında kalmasın istesen de olmaz dedi :) 4 kiloyu biraz geçermiş..
yok canım ben kurmadım ama geçen senelerde kuruyodum dedim. uğraşamadım malesef bu sene:sm_cool: çok sevinirimmmm :1hug:
bişey daha sorcam canım ya turşu kurdum diye senmi yazmıştın ?
aso eşini bekliyodu nst ye gidiceklerdi yarım saat falan önce telefonda konuştum. eve dönünce hemen yazıcak canım..zeynep aso naptıı haberin varmı?
süper olmaz mı ama sen nasıl rahat ediceksen öyle olsun. hem dr unu da dinle derim ben en iyisini bilir.. normal diyosa normal, sezeryan diyosa da olcaksın napalım.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun daa :)zeynepcim doktor verdi o kararı bende seker olduğu için bebiş muhtemelen kilolu olucak birde adam tanıyor beni tırsakımdır biraz. aslında normal doğum yapabilsem süper olur
teşekkür ederiz teyzesi.. evet dökülmeye başlicaz yakında. buralara da gelemicez öyle kolay kolay :) son günlere kalanlar yalnız kalabilirler..bijo yasemin maşşallah tosuncuklarınıza
tarihler belli olmaya başladı patır patır dökülcez yakında ohaoldumsmile
ikinizlede aramızda 2 gün var bnm kuzucukum geçen hafta 2500 dü yarın görücem bakalım ne kadar olmuşopuyorumnanaktan
arıyımda randevumu alayım bari
evet iyi beslenmişşş tosunum. yok canım benim baştan belliydi zaten bel fıtığı ameliyatı oluğ belimdeki 2 disk alındığı için normalde çok zorlanırsın demişti dr.um. eh dün de 4 ü geçeceği belli olunca zaten istesen de olmazmış dedi :) ilk doğum 4 kilo üzeri zorlanır insan yaa..maşallah bijocum, oğluşun iyi beslenmiş senden :) bizim dr da iri bebek olcak dedi bize.
doktorun haftası önde diye mi sezeryan dedi? merak ettim de yani 4 kilo normal doğan da var biraz boyuyla da ilgili ya...
maşallah kızına :) 29ekim demek istedin sanırım, benimki 29kasım görünüyor ve 50küsür günüm var çünkü... sağlıkla kavuş kızına inşallah
jokerdeki indirimler süper benim pompa 225ten 168e düşmüş bilseydim beklerdim
maşallah bijocum, oğluşun iyi beslenmiş senden :) bizim dr da iri bebek olcak dedi bize.
doktorun haftası önde diye mi sezeryan dedi? merak ettim de yani 4 kilo normal doğan da var biraz boyuyla da ilgili ya...
yasemin maşallah kızına tosun kızın olcak heralde ne güssel tam ısırmalık olur
bijo yasemin maşşallah tosuncuklarınıza
tarihler belli olmaya başladı patır patır dökülcez yakında ohaoldumsmile
ikinizlede aramızda 2 gün var bnm kuzucukum geçen hafta 2500 dü yarın görücem bakalım ne kadar olmuşopuyorumnanaktan
arıyımda randevumu alayım bari
maşallah kızına :) 29ekim demek istedin sanırım, benimki 29kasım görünüyor ve 50küsür günüm var çünkü... sağlıkla kavuş kızına inşallah
jokerdeki indirimler süper benim pompa 225ten 168e düşmüş bilseydim beklerdim
maşallah bijocum, oğluşun iyi beslenmiş senden :) bizim dr da iri bebek olcak dedi bize.
yasemin maşşallah bebeğine.
bijo irmik tatlısna büsküvi koymayı denemedim hiç.
bende senin gibi yapayım.
kızlar ben sütten bıktım artık. 2 gündür içmeyi bıraktım midem bulanıyor.
akşamları nesquikle mi içsem? muzlu sütte yapabilirm ama içine nescage ıce atınca güzel oluyor.
nescafe sütün vitaminini etkiler mi acaba?
yasemincim masallah bebegine kocaman olmus
Kilonu takma canım,nasılsa verilir,azimli olduktan sonra..Kızına da maşallah,kilosu az değil ki canım,hem doğduktan sonra öyle büyüyorlar ki,anne sütüyle...
Hayırlı olsun,aklanmışın paklanmışın...
Ben hala kendim yapıyom,ayna karşısında evet zor oluyor ama cık ben gidemem..Çok utangaçımdır da:kedi:
Geçmiş olsun Aslıcım.Evet çocukların hastalığı insanı üzüyor,ama Allah beterinden saklasın...Kızına acil şifalar canım.
Ay evet Duru olacak bizimkisi..kaydirigubbakcemile2Zaten ben hamiş kalmadan önce de hep severdim Duru ismini..Adı gibi Duru işte,dupduru anlamı var kızlar
Ohhh süper ,afiyet olsun...Yarasın Toprağa diycem ama herşey yarıyor kuzuna maşallah
Doğum tarihini almışsınız,nalan la aynı..Hadi hayırlısı canım,sağlıkla doğurun gelin..Ben sizden önce doğururum belkieyvahedigeldismile
selam kızlar gece uyuyamazsan böyle benim gibi 11 e kadar uyursun.
Dün doktordaydım kızım 3000 gr. olmus Allaha sükür herşey yolunda 29 kasım gibi düşünüyoruz doğumu ama doktor ne kadar durursa o kadar iyi diyor. bende sezeryan yapmak durumundayım 10 gün sonra tekrar gidicem o zaman tam tarih belli olacak.
oradan dahiliye kontrolüne gittim 1 kutu antibiyotik daha verdi böylece toplamda 4 kutu antibiyotik içmiş olacağım. Ama doktor sezeryan olacağı için anestesi acısından cok önemli öksürük ve burun tıkanıklığımın olmamasının benim acımdan daha iyi olacağını söyledi. ameliyattan sonra öksürünce dikişler cok acıyormus.
Bu aksam kısmetse fotograf cektiriceğiz hamilelik hatırası olacak bakalım nasıl olacak merakla bekliyorum.
Şimdilik bu kadar görüşürüz güzel anneler
yasemin maşşallah bebeğine.
bijo irmik tatlısna büsküvi koymayı denemedim hiç.
bende senin gibi yapayım.
kızlar ben sütten bıktım artık. 2 gündür içmeyi bıraktım midem bulanıyor.
akşamları nesquikle mi içsem? muzlu sütte yapabilirm ama içine nescage ıce atınca güzel oluyor.
nescafe sütün vitaminini etkiler mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?