2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kolaymışşş. ama şeker nekadar koyuluyorki göz kararıda hiç yapamam ben .
burçakla yaparım bnde değişik olur.
sağol cnm . afiyet olsun . yarasın oğluna zemuszemus

yasemin maşallah kızına tosun kızın olcak heralde ne güssel tam ısırmalık olur

aman sen dur bekle ne kadar tutsan iyidir canım..
yarıyo evet teyzesi ama seninkilere de yarıyo maşallah ikiz olmalarına rağmen çok çok iyilerr

bijoux, masaallah subhanallah bebegine. insaallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin toprak'i a.s.
inşallah canım hepimiz alırız sağlıkla

ooh maşallah kızına demek ki toprak tek değil tosunlukta
neden sezeryan olcaksın sen mi istedin kilosundan dolayı mı?

kolaymışşş. ama şeker nekadar koyuluyorki göz kararıda hiç yapamam ben .
burçakla yaparım bnde değişik olur.
sağol cnm . afiyet olsun . yarasın oğluna zemuszemus
burçakla değişik oluyor evet canım. şimdi yemek yiyorum az sonra kalkıp yapıcam ölçerim şekeri senin için yazarım sonra :)

burçakla değişik oluyor evet canım. şimdi yemek yiyorum az sonra kalkıp yapıcam ölçerim şekeri senin için yazarım sonra :)

:sm_cool: çok sevinirimmmm :1hug:

bişey daha sorcam canım ya turşu kurdum diye senmi yazmıştın ?

zeynepcim doktor verdi o kararı bende seker olduğu için bebiş muhtemelen kilolu olucak birde adam tanıyor beni tırsakımdır biraz. aslında normal doğum yapabilsem süper olur

bijo yasemin maşşallah tosuncuklarınıza
tarihler belli olmaya başladı patır patır dökülcez yakında ohaoldumsmile
ikinizlede aramızda 2 gün var bnm kuzucukum geçen hafta 2500 dü yarın görücem bakalım ne kadar olmuşopuyorumnanaktan
arıyımda randevumu alayım bari

maşallah kızına :) 29ekim demek istedin sanırım, benimki 29kasım görünüyor ve 50küsür günüm var çünkü... sağlıkla kavuş kızına inşallah

jokerdeki indirimler süper benim pompa 225ten 168e düşmüş bilseydim beklerdim

maşallah bijocum, oğluşun iyi beslenmiş senden :) bizim dr da iri bebek olcak dedi bize.
doktorun haftası önde diye mi sezeryan dedi? merak ettim de yani 4 kilo normal doğan da var biraz boyuyla da ilgili ya...

gene geldim.. yasemin kizina masallah da ben de herkes gibi "ekim demek istedin galiba" dicem sana simdi 3 kg ise kasim sonuna ne olur bilemedim.. =) masallah masllah...

:sm_cool: çok sevinirimmmm :1hug:

bişey daha sorcam canım ya turşu kurdum diye senmi yazmıştın ?
yok canım ben kurmadım ama geçen senelerde kuruyodum dedim. uğraşamadım malesef bu sene

zeynep aso naptıı haberin varmı?
aso eşini bekliyodu nst ye gidiceklerdi yarım saat falan önce telefonda konuştum. eve dönünce hemen yazıcak canım..

zeynepcim doktor verdi o kararı bende seker olduğu için bebiş muhtemelen kilolu olucak birde adam tanıyor beni tırsakımdır biraz. aslında normal doğum yapabilsem süper olur
süper olmaz mı ama sen nasıl rahat ediceksen öyle olsun. hem dr unu da dinle derim ben en iyisini bilir.. normal diyosa normal, sezeryan diyosa da olcaksın napalım.. hayırlısı olsun sağlıklı olsun daa :)

teşekkür ederiz teyzesi.. evet dökülmeye başlicaz yakında. buralara da gelemicez öyle kolay kolay :) son günlere kalanlar yalnız kalabilirler..

maşallah bijocum, oğluşun iyi beslenmiş senden :) bizim dr da iri bebek olcak dedi bize.
doktorun haftası önde diye mi sezeryan dedi? merak ettim de yani 4 kilo normal doğan da var biraz boyuyla da ilgili ya...
evet iyi beslenmişşş tosunum. yok canım benim baştan belliydi zaten bel fıtığı ameliyatı oluğ belimdeki 2 disk alındığı için normalde çok zorlanırsın demişti dr.um. eh dün de 4 ü geçeceği belli olunca zaten istesen de olmazmış dedi :) ilk doğum 4 kilo üzeri zorlanır insan yaa..

ben 4,5 kiloymuşum doğduğumda normal doğmuşum ama ben normal doğan 3.çocuktum daha önce 2abimde normal doğduğu için rahat doğmuşum tabi ama ilk doğum için 4kg.fazla bence çok yırtarlar çok dikiş olur alttan zor olur yani hiç gerek yok

yasemin maşallah kızına tosun kızın olcak heralde ne güssel tam ısırmalık olur

saolasın yarencim kızımın poposunu ısaracağım günleri dört gözle bekliyorum.

ilonacım senin bebişide masallah oda baya büyümüştür.

yasemin maşşallah bebeğine.
bijo irmik tatlısna büsküvi koymayı denemedim hiç.
bende senin gibi yapayım.

kızlar ben sütten bıktım artık. 2 gündür içmeyi bıraktım midem bulanıyor.
akşamları nesquikle mi içsem? muzlu sütte yapabilirm ama içine nescage ıce atınca güzel oluyor.
nescafe sütün vitaminini etkiler mi acaba?

Son düzenleme:

tesekkürler linden evet 29 ekim demek istedim.
ya sorma madela 99 lira saka gibi

saol melodicim hepimizin bebeklerine koca bir masallah

Dilemmacığım sağol az önce görüştüm bende biraz düşmüş ateşi. Bu mevsim geçişleri hep böyle hastalık mevsimi

yaseminciğim maşallah kızına seninde çok az kalmış 3 haftacık sadece ayy inanılır gibi değil hepimiz yolun sonuna geliyoruz artık hayırlısıyla

aynen canım her akşam bende 1 bardak içiyorum eşimin zoruyla :sinifsinif:.
kendi getiriyor bide öyle olunca hoşuma gidiyor :)))
nesguikle iç canım . bende sade içemiyorum . nesguik koyuyorum ozaman ii oluyor gene.
bide meyveli sütlerden içiyorum ben arada. bardağa koyuyorum pipetle öle daha güzel oluyor -tatlicadiarzu- tabi muz falan da koyabilirsin daha ii olur .

kızlar nasılsınız.benim sancılarım hala devam ediyor.bugün biraz azldı.
BAŞAK58
Biliyorum canım hediyenlerinin fotosu gecikti.inan yataktan kalkamıyorum.bebek artık çok zorluyor resmen bacaklarımın arasında.ama bu gün koyacağım fotoları.kusura bakma canım.hediyelerini çok beğendim.gönderdiğim hediyede hala ulaşmamış hatta alakasız bi şehirde gözüküyor.bugün eşimi göndereceğim ptt ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…