2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldim ama ütü hala bitmedi, kumaş pantolonları halletcem daha biraz mola verdim yemeğimiz yedim, sizlerede bi bakim dedim...

eşime sipariş vereyim o zaman.
sütü içmeyi hiç sevmezdim kahvaltıda içiyordum.
arada 1-2 gün bırakıyorum.
meyveli süt içmedim hiç, sadece evde muzlu yapıyoruz.
cevize bile zor başladım.

arkadaşım çağırdı oraya gidicem canımda çok sıkılıyodu çok ii oldu.
4 aylık kızı var onu mıncıklayım biraz
görüşürüzzz

canım bir süre puding yap sütlü tatlı yap yoğurt ye böyle tüket bıktıysan. günde 1 litre süt içen ben hamile kaldıktan sonra içemez oldum :s böyle böyle tüketiyorum ben de. maşallah toprağa da yaramış demek ki bu şekilde tüketmek.
bisküviyi de dene derim ben çok severim kakaolu da olur burçak da.. damak tadına göre..

yarencim yaptım tatlımı, ölçtüm şekeri de :)
1 kg süt
8 kaşık irmik
9 kaşık şeker
2 kaşık katı yağ
arasına burçak koydum ben..

dolapta şimdi, soğusun foto da eklerim yamyamlara..

kızlar anne Rh(-) olduğundaki kan uyuşmazlığının dışında da ABO uyuşmazlığı diye birşey varmış.
"Diğer bir "kan uyuşmazlığı" sorunu da anne adayının kan grubunun O olması durumunda ortaya çıkabilir. Bu annenin bebeği A ya da B grubuna sahip olduğunda, bebekte yenidoğan sarılığı ortaya çıkma riski artar. ABO uyuşmazlığı olarak adlandırılan bu durum yenidoğan döneminde fototerapi gerektirebilmesine karşın, genellikle selim bir durum olarak kabul edilir."
çok önemli değilmiş ama bilmekte yarar olabilir...

Ellerine sağlık tatlım, bende hafta sonu deneyebilirim, daha yaptığım mozaik pasta ve muhallebili kadayıf bitmedi yauw, tatlı yeme kapasitemiz düşmüş herhalde...

benmde canım elma istedi gittim aldım geldim ekşi ekşi.. hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istemedi hep ekşi şeylerrr

melodicik süt içemiyorsan bijo arkadaşın dediği gibi yoğurt ye sütlü tatlılar yap bende meyvalı yoğurda takmıştım sürekli yiyordum :)

bende süt içemedim doğru düzgün hiç sevmediğim bişeydi zaten bol peynirle ve yoğurtla ayranla falan telafi etmeye çalıştım ama sanırım çok başarılı olamadım şimdiden dişağrısı çekmeye başladım çürümüş bi dişim

bende göbişimi ölçeyim balii benim çok kocaman oldu ve malesef naptıysam çatlamasına engel olamadım kızlar

birde size bir teyzenin yani kütahyada kozmetikçi göğüs uçlarımızın çatlamaması için tarif verdi deneyin göreceksiniz dedi sizinlede paylaşayimm

1 kahve fincanı zeytinyağı,kiprit kutusunun 1/4 kadar bal mumu,1 paket damla sakızı bunları bir tavada eritiyoruz sürüyoruz kızımada gelinimede yaptım hiç çatlamadı muhakkak deneyin dedi ananesinin tarifiymiş not alın kızlar

belkide önceden sıkıntılıydı dişin hamilekikle ilgisi yoktur

belkide önceden sıkıntılıydı dişin hamilekikle ilgisi yoktur

gerekli kalsiyumu almayınca diş sorununa sebep oluyomuş canım hamilelik çünkü bebek kalsiyumu her şekilde kullanıyor o kalsiyumsuz kalmıyor ama işte biz yeterince almazsak vücut bişekilde tepki veriyor tabi hamile kalmndan öncde süt içen yoğurt yiyen bi tip değildim onunda etkisi vardır

biz de ptesi gittik doktora oğluşum 15 gün önce 1708 gr dı ptesi 1775 gr çıktı ultrasonda. doktor haftasına göre normal dedi ultrasonun 200küsür gram yanılma payı var falan dedi ama üzüldüm ben 32.haftada 1775 gr normal mi yaa :S bende de şeker var ama bebek isir değil Allahtan ..

canım benim doktor normal demiş her bebek tosuncuk doğacak diye kural yok sıkma canını sağlığı yerindeyse tamam işte daha ne olsun arkadaşımın bebeği minicik doğdu sütü o kadar yaradıki şimdi tam bi tosuncuk oldu

15 günde 70 gr mı almış, az değilmiymiş peki...

selam kizlar nasilsiniz?
biju masallah topraga gunde belli olmus hayirli olsun
ay cok heyecanli valla gunler belli olmaya baslio hayirli dogumlar olur insallah

bu arda bebislerini goren kizlar sizin bebislerinizede masaallah

Son düzenleme:
kızlarr dikkatinizi çekmemiştir diğe tekrar paylaşıyorum göğüs uçlarının çatlamaması için

1 kahve fincanı zeytinyağ kibrit kutusunun 1/4 kadar balmumu,bir paket damla sakızı bir tavada eritin sürün göğüs çatlamasını önlüyormuşş not alın tarifi veren kadın göreceksin bak hiç çatlama olmayacak ben kızımdada gelinimdede yaptım hiç çatlamadı dediii tarifi veren kadında bu arada kozmetikçi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…