aynen canım her akşam bende 1 bardak içiyorum eşimin zoruyla :sinifsinif:.
kendi getiriyor bide öyle olunca hoşuma gidiyor :)))
nesguikle iç canım . bende sade içemiyorum . nesguik koyuyorum ozaman ii oluyor gene.
bide meyveli sütlerden içiyorum ben arada. bardağa koyuyorum pipetle öle daha güzel oluyor -tatlicadiarzu- tabi muz falan da koyabilirsin daha ii olur .
canım bir süre puding yap sütlü tatlı yap yoğurt ye böyle tüket bıktıysan. günde 1 litre süt içen ben hamile kaldıktan sonra içemez oldum :s böyle böyle tüketiyorum ben de. maşallah toprağa da yaramış demek ki bu şekilde tüketmek.yasemin maşşallah bebeğine.
bijo irmik tatlısna büsküvi koymayı denemedim hiç.
bende senin gibi yapayım.
kızlar ben sütten bıktım artık. 2 gündür içmeyi bıraktım midem bulanıyor.
akşamları nesquikle mi içsem? muzlu sütte yapabilirm ama içine nescage ıce atınca güzel oluyor.
nescafe sütün vitaminini etkiler mi acaba?
canım bir süre puding yap sütlü tatlı yap yoğurt ye böyle tüket bıktıysan. günde 1 litre süt içen ben hamile kaldıktan sonra içemez oldum :s böyle böyle tüketiyorum ben de. maşallah toprağa da yaramış demek ki bu şekilde tüketmek.
bisküviyi de dene derim ben çok severim kakaolu da olur burçak da.. damak tadına göre..
yarencim yaptım tatlımı, ölçtüm şekeri de :)
1 kg süt
8 kaşık irmik
9 kaşık şeker
2 kaşık katı yağ
arasına burçak koydum ben..
dolapta şimdi, soğusun foto da eklerim yamyamlara..
bende göbeğimi ölçtüm. 110 cm benim göbek çevrem
bende süt içemedim doğru düzgün hiç sevmediğim bişeydi zaten bol peynirle ve yoğurtla ayranla falan telafi etmeye çalıştım ama sanırım çok başarılı olamadım şimdiden dişağrısı çekmeye başladım çürümüş bi dişim
belkide önceden sıkıntılıydı dişin hamilekikle ilgisi yoktur
biz de ptesi gittik doktora oğluşum 15 gün önce 1708 gr dı ptesi 1775 gr çıktı ultrasonda. doktor haftasına göre normal dedi ultrasonun 200küsür gram yanılma payı var falan dedi ama üzüldüm ben 32.haftada 1775 gr normal mi yaa :S bende de şeker var ama bebek isir değil Allahtan ..
biz de ptesi gittik doktora oğluşum 15 gün önce 1708 gr dı ptesi 1775 gr çıktı ultrasonda. doktor haftasına göre normal dedi ultrasonun 200küsür gram yanılma payı var falan dedi ama üzüldüm ben 32.haftada 1775 gr normal mi yaa :S bende de şeker var ama bebek isir değil Allahtan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?