kızlarr dikkatinizi çekmemiştir diğe tekrar paylaşıyorum göğüs uçlarının çatlamaması için
1 kahve fincanı zeytinyağ kibrit kutusunun 1/4 kadar balmumu,bir paket damla sakızı bir tavada eritin sürün göğüs çatlamasını önlüyormuşş not alın tarifi veren kadın göreceksin bak hiç çatlama olmayacak ben kızımdada gelinimdede yaptım hiç çatlamadı dediii tarifi veren kadında bu arada kozmetikçi :)
biz de ptesi gittik doktora oğluşum 15 gün önce 1708 gr dı ptesi 1775 gr çıktı ultrasonda. doktor haftasına göre normal dedi ultrasonun 200küsür gram yanılma payı var falan dedi ama üzüldüm ben 32.haftada 1775 gr normal mi yaa :S bende de şeker var ama bebek isir değil Allahtan ..
ben dua ediyorum erken gelmesin diye.
daha hazırlığım tam değil. bu ay tamamlanacak.
Figen bunun yerine lansinoh kullan, hem hazır hem aynı etkiyi gösterio, hatta alıp şimdiden kullanmaya başla ben öle yaptım, 1 aydır kullanıyorum, görümcemde öle yaptı, ne yara bere oldu nede çatladı hiç bi şi yok Allaha şükür...
Bence iki seçenek daha iyi olcak gibi ama bilemedim :Say bana akıl verin nüfeeenn
bu kutuyu
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
içine çikileta koyup şöyle tülün içine koyupmu bağlasam
www.nikahmalzemeleri.com
yoksa
şöyle kurdelayla fiyonk yapıp fiyongada nazar boncuğu yapıştırıp kutunun üstünemi yapıştırsam
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
http://www.birmax.com/sarf/boncuk/nbs02.jpg
figencim not ettim ben ne zaman sürmeye başlıyoruz?
ben olsam tüle sarmazdım. kurdele ile bağlayıp kurdelenin ortasına nazar boncuğu yapıştır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?