2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazarkasa düşük değil kilosu bence şimdi daha hızlı kilo alır.

herkese merhaba anneler
Bijo ve Yasemin gözünüz aydın görmüşsünüz bebişlerinizi. Maşallah onlara kocaman olmuşlar şaka maka derken az kaldı baya kızlar yaa,ben ekim sonunda falan bekliyorum birilerinin doğurmasını kaydirigubbakcemile3 diğer topiklere bakıyorumda mesela eylülde beklenen bebek ağustos sonunda geliveriyor falan,bizdede olur diye tahmin ediyorum ben,herkes hazırlıklı olsun yani
benimki muhtemelen 15igibi doğacak doktorum öyle dedi ama o hafta bayram haftası,bayram bitişine ayarlatmaya çalışıcam bende bakalım
Yarın NSTye giricem o zaman konuşucam bi daha

Son düzenleme:

hergünmü sürücez bunu canım?

ben dua ediyorum erken gelmesin diye.
daha hazırlığım tam değil. bu ay tamamlanacak.

Figen bunun yerine lansinoh kullan, hem hazır hem aynı etkiyi gösterio, hatta alıp şimdiden kullanmaya başla ben öle yaptım, 1 aydır kullanıyorum, görümcemde öle yaptı, ne yara bere oldu nede çatladı hiç bi şi yok Allaha şükür...

kızzlar selam , joker bebede indirim var. 56 grlık kremi 18 liraya aldım haberiniz ollsun..nuk marka ürünlerde de %20 indirim var

normal canım,merak etme gayet normal.Bak buradan da bakabilirsin Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek

bende lansinoh aldım ama daha başlamadım kullanmaya o kadar pahallı ki kıyamıyorum :))
ay sonuna doğru başlıcam inş. bende sürmeye

Bence iki seçenek daha iyi olcak gibi ama bilemedim :S

arkadaşlarrr ben ay sonunda başlıycam sürmeğe verdiğim tarifi ayrıca bebeğin ağzında pamukçuk olmasınıda engelliyormuş
nalancım daha lansinoh almadım doğuma yakın alıcam ama bu karışımı veren kozmetikçi çok faydasını gördüklerini söyledi bunuda deniycemm

ben olsam tüle sarmazdım. kurdele ile bağlayıp kurdelenin ortasına nazar boncuğu yapıştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…