2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kızlarr dayanamadım ben çok soğuk ev dondum kombiyi yaktımm napim ellerim ayaklarım buz gibi zati öskürüyom

bence 2.seçenek nazar boncuğu ile beraber çok hoş görünecektir.

Kutuyu tüle koyma öyle güzel olmaz, kurdela ile fiyong yapsam üzerindeki resimi kapatmış olursun :S düz bir kutu olsa fiyong olurda bu kutuya ikiside olmaz gibi sanki :S

aso naptın doktora gitmicek miydin sen bugün nasıl geçti canım
Yok hayatım cuma günü kontrolüm. Bugün NST'ye girdim geldim.Hareketler azaldı sandım ama çok şükür bir şeyi yokmuş benim cadalozun:)
Kutuyu tüle koyma öyle güzel olmaz, kurdela ile fiyong yapsam üzerindeki resimi kapatmış olursun :S düz bir kutu olsa fiyong olurda bu kutuya ikiside olmaz gibi sanki :S
Bencede tüle sarmasın ne tülü ay boşver tüle sarmayı

Yok hayatım cuma günü kontrolüm. Bugün NST'ye girdim geldim.Hareketler azaldı sandım ama çok şükür bir şeyi yokmuş benim cadalozun:)

hıı anladım cnm aman iyi olsunda minik prenses hepimiz aynı endişeyi yaşıyoruz cnm

ay ben takip edemedim bugün burayı ya :S sendemi nst'ye girdin :S bugün benim kızımda çok hareket etmiyor sanki aso :S

Bebek şekerini hallettik adam aradı az önce hala isim için aramadınız diye Ne yapcaksam kaldı öyle yarın sabaha kdr bekleyin isim bulamazsam bişey yazmasın dedim

canım inşallah erken gelmez tabi ama öyle bi ihtimalde her zaman var sonuçta. Sen en iyisi bu ayın sonuna kalmadan hallet her bişeyini

offfffff çalışırken zor oluyor valla.
kendime hiçbirşey almadım henüz, gecelik filan.
kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi var daha.
bu hafta sonu mobilya işimiz belli olacak umarım.

ay ben takip edemedim bugün burayı ya :S sendemi nst'ye girdin :S bugün benim kızımda çok hareket etmiyor sanki aso :S
Hadi ya korkma korkma.Aradım doktoru hareketleri çok azaldıdedim.Son zamanlarda hareketleri azalır çok normal dedi.Önemli olan hareket etmesi arada da olsa dedi.Bir şeyler ye sola yat bak nasıl hareket etcek dedi bir de:=) ama için rahat etmicekse gel nstye sokalım seni için rahat etsin madem dedi. Hakkaten de dediği gibi oldu.Çok şükür bişey yok.hareket için bişeyler ye sola yat.Cuma günü kontrolüm var bir an önce cuma olsa da görsem kızımı.Bugün boş olsaydı bugün muayne olcaktım ama çok yoğundu bir de ameliyata yetişecekti.

Ellerine sağlık tatlım, bende hafta sonu deneyebilirim, daha yaptığım mozaik pasta ve muhallebili kadayıf bitmedi yauw, tatlı yeme kapasitemiz düşmüş herhalde...
tavsiye ederimm :lepi:

hayatım bebeğin kilosu çok düşük değil gibi ama 15 günde alması lazımdı biraz. dr un bu konuda bişey demedi mi sana?

selam kizlar nasilsiniz?
biju masallah topraga gunde belli olmus hayirli olsun
ay cok heyecanli valla gunler belli olmaya baslio hayirli dogumlar olur insallah
teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan

herkese merhaba anneler
Bijo ve Yasemin gözünüz aydın görmüşsünüz bebişlerinizi. Maşallah onlara kocaman olmuşlar
çok sağol canımm opuyorumnanaktan

iloş bence kurdelaya sar üstünede nazar bocuğu yapıştır öle daha hoş duracaktır bence...
bence de vereliniortak

Bijo
özel mesajlarına bakabilirmisin canım.sana özelden mesaj gönderiyorum
baktım canım cevapladım da :)

Bebek şekerini hallettik adam aradı az önce hala isim için aramadınız diye Ne yapcaksam kaldı öyle yarın sabaha kdr bekleyin isim bulamazsam bişey yazmasın dedim
aa olmaz akşam eşinle artık bi karar ver. hem de bahaneniz olsun bu ne ya isimsiz prenses kaldı adı :1closedeyes:

ööööff evet valla bu akşam son kararları verelim artık yeter ya ben de sıkıldım artık. bir de durmadan herkes soruyo kimse de inanmıyo süpriz isim mi diyolar ismin ne süprizi olcaksa

Bugün gergin huysuz çekilmez bir karıyım ne oliiiyyy bana havalardan mı neden neden :))))))))))))

bence fiyonk ve nazar boncuğu daha iyi fikir,kutu tülün içinde belki kaba kalabilir,ama kutunun üzerinde fiyonk daha sade ve şık durur bence

Son düzenleme:
offfffff çalışırken zor oluyor valla.
kendime hiçbirşey almadım henüz, gecelik filan.
kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi var daha.
bu hafta sonu mobilya işimiz belli olacak umarım.

aman canım dert etme ben aldımda noldu sanki,dün sinir harbi yaşadım resmen. Gecalik + pijamaya 185 lira verip topiğin enayisi oldumkaydirigubbakcemile3 hemde çok ahım şahım olmayan şeylere,yani tamam kaliteli ama bulunmaz hint kumaşı değildi yani.Hemde hastanede 1-2 gün giyicem sadece ve muhtemelen kan man leke olacak.
Sen sen ol çok pahalı bi şey alma hastane için,evde giymelik güzel iyi bişey olsun ama hastane için normal bişey al gitsin.
İnşallah mobilyayıda beğenebilirsin bu hafta sonu,dolaşmak çok yoruyo insanı

öff anca geldım eve.. sbh 12de cıkarken ben elektrıkler hala gelmemıstı, yanı duş alamadan cıktım :))) bitlencem yanı yakındır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…