Bence iki seçenek daha iyi olcak gibi ama bilemedim :S
ben olsam tüle sarmazdım. kurdele ile bağlayıp kurdelenin ortasına nazar boncuğu yapıştır bence.
katılıyorum :)livece arkadaşıma
ay bana akıl verin nüfeeenn
bu kutuyu
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
içine çikileta koyup şöyle tülün içine koyupmu bağlasam
www.nikahmalzemeleri.com
yoksa
şöyle kurdelayla fiyonk yapıp fiyongada nazar boncuğu yapıştırıp kutunun üstünemi yapıştırsam
http://www.birmax.com/sarf/boncuk/nbs02.jpg
bu kutuyu
www.nikahmalzemeleri.com
yoksa
şöyle kurdelayla fiyonk yapıp fiyongada nazar boncuğu yapıştırıp kutunun üstünemi yapıştırsam
Yok hayatım cuma günü kontrolüm. Bugün NST'ye girdim geldim.Hareketler azaldı sandım ama çok şükür bir şeyi yokmuş benim cadalozun:)aso naptın doktora gitmicek miydin sen bugün nasıl geçti canım
Bencede tüle sarmasın ne tülü ay boşver tüle sarmayıKutuyu tüle koyma öyle güzel olmaz, kurdela ile fiyong yapsam üzerindeki resimi kapatmış olursun :S düz bir kutu olsa fiyong olurda bu kutuya ikiside olmaz gibi sanki :S
Yok hayatım cuma günü kontrolüm. Bugün NST'ye girdim geldim.Hareketler azaldı sandım ama çok şükür bir şeyi yokmuş benim cadalozun:)
Bencede tüle sarmasın ne tülü ay boşver tüle sarmayı
ay sorma cnm ya aynen öyleee valla. Neyse cuma gelsin de bir de göreyim bakayım ne kadar olmuş ne yapıyo ne ediyohıı anladım cnm aman iyi olsunda minik prenses hepimiz aynı endişeyi yaşıyoruz cnm
Yok hayatım cuma günü kontrolüm. Bugün NST'ye girdim geldim.Hareketler azaldı sandım ama çok şükür bir şeyi yokmuş benim cadalozun:)
Bencede tüle sarmasın ne tülü ay boşver tüle sarmayı
canım inşallah erken gelmez tabi ama öyle bi ihtimalde her zaman var sonuçta. Sen en iyisi bu ayın sonuna kalmadan hallet her bişeyini
Hadi ya korkma korkma.Aradım doktoru hareketleri çok azaldıdedim.Son zamanlarda hareketleri azalır çok normal dedi.Önemli olan hareket etmesi arada da olsa dedi.Bir şeyler ye sola yat bak nasıl hareket etcek dedi bir de:=) ama için rahat etmicekse gel nstye sokalım seni için rahat etsin madem dedi. Hakkaten de dediği gibi oldu.Çok şükür bişey yok.hareket için bişeyler ye sola yat.Cuma günü kontrolüm var bir an önce cuma olsa da görsem kızımı.Bugün boş olsaydı bugün muayne olcaktım ama çok yoğundu bir de ameliyata yetişecekti.ay ben takip edemedim bugün burayı ya :S sendemi nst'ye girdin :S bugün benim kızımda çok hareket etmiyor sanki aso :S
tavsiye ederimm :lepi:Ellerine sağlık tatlım, bende hafta sonu deneyebilirim, daha yaptığım mozaik pasta ve muhallebili kadayıf bitmedi yauw, tatlı yeme kapasitemiz düşmüş herhalde...
hayatım bebeğin kilosu çok düşük değil gibi ama 15 günde alması lazımdı biraz. dr un bu konuda bişey demedi mi sana?biz de ptesi gittik doktora oğluşum 15 gün önce 1708 gr dı ptesi 1775 gr çıktı ultrasonda. doktor haftasına göre normal dedi ultrasonun 200küsür gram yanılma payı var falan dedi ama üzüldüm ben 32.haftada 1775 gr normal mi yaa :S bende de şeker var ama bebek isir değil Allahtan ..
teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktanselam kizlar nasilsiniz?
biju masallahtopraga gunde belli olmus hayirli olsun
ay cok heyecanli valla gunler belli olmaya baslio hayirli dogumlar olur insallah
çok sağol canımm opuyorumnanaktanherkese merhaba anneler
Bijo ve Yasemin gözünüz aydın görmüşsünüz bebişlerinizi. Maşallah onlara kocaman olmuşlar
bence de vereliniortakiloş bence kurdelaya sar üstünede nazar bocuğu yapıştır öle daha hoş duracaktır bence...
baktım canım cevapladım da :)Bijo
özel mesajlarına bakabilirmisin canım.sana özelden mesaj gönderiyorum
aa olmaz akşam eşinle artık bi karar ver. hem de bahaneniz olsun bu ne ya isimsiz prenses kaldı adı :1closedeyes:Bebek şekerini hallettik adam aradı az önce hala isim için aramadınız diyeNe yapcaksam kaldı öyle yarın sabaha kdr bekleyin isim bulamazsam bişey yazmasın dedim
ööööff evet valla bu akşam son kararları verelim artık yeter ya ben de sıkıldım artık. bir de durmadan herkes soruyo kimse de inanmıyo süpriz isim mi diyolar
tavsiye ederimm :lepi:
hayatım bebeğin kilosu çok düşük değil gibi ama 15 günde alması lazımdı biraz. dr un bu konuda bişey demedi mi sana?
teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan
çok sağol canımm opuyorumnanaktan
bence de vereliniortak
baktım canım cevapladım da :)
aa olmaz akşam eşinle artık bi karar ver. hem de bahaneniz olsun bu ne ya isimsiz prenses kaldı adı :1closedeyes:
bu kutuyu
www.nikahmalzemeleri.com
yoksa
offfffff çalışırken zor oluyor valla.
kendime hiçbirşey almadım henüz, gecelik filan.
kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi var daha.
bu hafta sonu mobilya işimiz belli olacak umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?