kutunun üstü yazılı resimli zaten kalabalık bide kurdela yaparsam curcuna olur gibi geldi ama karar veremedim boshayallersmile
belim ağrıyor :S doğururmuyum acaba:S
propp ben bugün yoğun günümdeyim bi pok anlamadım valla akşam olmuş
asıl sen naptın doğum fotocunla bakim
napalım oturduk sohbet ettık 2 saat :) çok tatlı kadın yaaa..
normal dogum olcagı ıcın kesınlestıremedık ama ne yazık kı, aradıgımda bı cekımde olursa gelememe durumu olurmus, sımdıye kdr 2 kere boyle bı durum olmus 2 sene ıcınde.. dusuk bı ıhtımal ama olabılıo dedı.. o olmazsa baskasını ıstemem, zaten sokamam yanıma da kımseyı, ya o ya hıc :)) valla ben de anlamadım ne zmn aksam oldu cok sürttüm yıne ondandır..
gece bı uyandım kocam benı cekıstırıyo uyku sersemı.. napıosun dedım.. bebegın ustune yatıosun rahatsız oldu dedı :S dedım manyak mısın nerden cıkardın bunu.. baksana bı gobegıne dedı :S oğlum garıbım tertop olmıus bı kosede tepınıp duruodu, bırazcık yuzustu-yan karışımı yatmışım, kocam da gece karnımı okşamaya kalkmıs ne gorsun karnım yamuk otesı, benı duzeltmeye calısıomus :) korktum ama gece gece bırı benı cekıstırınce :)
hımmm o zaman sezeryanlarda mantıklı bu foto işi :S peki genel anestezi ile olan sezeryana alıyorlarmı bu fotocuları ??
ayyyy ne şiriiin,çok tatlı oluyolar öyle bi köşeye tepindiklerindeŞeniz
hee çok şirin..
sen gıt bı gecelıgını gıy gel hadı :)))
aman canım dert etme ben aldımda noldu sanki,dün sinir harbi yaşadım resmen. Gecalik + pijamaya 185 lira verip topiğin enayisi oldumkaydirigubbakcemile3 hemde çok ahım şahım olmayan şeylere,yani tamam kaliteli ama bulunmaz hint kumaşı değildi yani.Hemde hastanede 1-2 gün giyicem sadece ve muhtemelen kan man leke olacak.
Sen sen ol çok pahalı bi şey alma hastane için,evde giymelik güzel iyi bişey olsun ama hastane için normal bişey al gitsin.
İnşallah mobilyayıda beğenebilirsin bu hafta sonu,dolaşmak çok yoruyo insanı
ben çıkıyorum birazdan hepinize iyi akşamlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?