2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kutunun üstü yazılı resimli zaten kalabalık bide kurdela yaparsam curcuna olur gibi geldi ama karar veremedim boshayallersmile

puanlı ya da düz renk kurdelelerden yok mu, onlar daha hoş durabilir. zaten kutudan bebek için olduğu anlaşılıyor.

yasemin maşallah kuzuna danacık olmuş o da..
iloş bence tüle sarma, kötü görünür, kurdale daha iyi fikir..

aso senın sıpanın hareketlerı de mı azaldı.. oyyyyy.. bunlar toplu greve mı gıttıler acaba.. az hareket edınce dogurcam sanıp korkuyorum

Son düzenleme:
belim ağrıyor :S doğururmuyum acaba:S
propp ben bugün yoğun günümdeyim bi pok anlamadım valla akşam olmuş
asıl sen naptın doğum fotocunla bakim

belim ağrıyor :S doğururmuyum acaba:S
propp ben bugün yoğun günümdeyim bi pok anlamadım valla akşam olmuş
asıl sen naptın doğum fotocunla bakim

napalım oturduk sohbet ettık 2 saat :) çok tatlı kadın yaaa..
normal dogum olcagı ıcın kesınlestıremedık ama ne yazık kı, aradıgımda bı cekımde olursa gelememe durumu olurmus, sımdıye kdr 2 kere boyle bı durum olmus 2 sene ıcınde.. dusuk bı ıhtımal ama olabılıo dedı.. o olmazsa baskasını ıstemem, zaten sokamam yanıma da kımseyı, ya o ya hıc :)) valla ben de anlamadım ne zmn aksam oldu cok sürttüm yıne ondandır..

gece bı uyandım kocam benı cekıstırıyo uyku sersemı.. napıosun dedım.. bebegın ustune yatıosun rahatsız oldu dedı :S dedım manyak mısın nerden cıkardın bunu.. baksana bı gobegıne dedı :S oğlum garıbım tertop olmıus bı kosede tepınıp duruodu, bırazcık yuzustu-yan karışımı yatmışım, kocam da gece karnımı okşamaya kalkmıs ne gorsun karnım yamuk otesı, benı duzeltmeye calısıomus :) korktum ama gece gece bırı benı cekıstırınce :)

hımmm o zaman sezeryanlarda mantıklı bu foto işi :S peki genel anestezi ile olan sezeryana alıyorlarmı bu fotocuları ??

ayyyy ne şiriiin,çok tatlı oluyolar öyle bi köşeye tepindiklerindeŞeniz

allah senin iyiliğini versin niye o kadar pahalı aldın?
hastaneye pahalı almayacağım ama incecik dandik şeyler.
ev için pijama almam lazım.
mobilyaları beğendik canım sdece kaynanamın alıp almayacağı belli olacak hafta sonu.

Birazdan köfteleride atim fırına kızarmaya başlasınlar yavaştan...

Makarnanın yanına güzel gider...

Yarın yine yemek derdi var ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…