ay bana akıl verin nüfeeenn
bu kutuyu
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
içine çikileta koyup şöyle tülün içine koyupmu bağlasam
www.nikahmalzemeleri.com
yoksa
şöyle kurdelayla fiyonk yapıp fiyongada nazar boncuğu yapıştırıp kutunun üstünemi yapıştırsam
bebek şekerleri - nikah şekeri - Magnet - buzdolabı süsü
http://www.birmax.com/sarf/boncuk/nbs02.jpg
E annem gelicek doğal olarak doğuma. ve doğumdan 10 gün sonra da ben gitcem mecburen annem kalamayacağı için. Nasıl gitmeyim ki?e asocum bunları ben de dusunuorum da gıtmeyıverırsınız yanı :S ben nısana kdr gıtmıorum hıc gecen sene bebek yokken bıle gıtmedım kımse de gelmedı..
E annem gelicek doğal olarak doğuma. ve doğumdan 10 gün sonra da ben gitcem mecburen annem kalamayacağı için. Nasıl gitmeyim ki?
E annem gelicek doğal olarak doğuma. ve doğumdan 10 gün sonra da ben gitcem mecburen annem kalamayacağı için. Nasıl gitmeyim ki?
nalan canım köfte istedipek de beceremıorum ben kofte işini ..
Annem kardeşimden dolayı kalamıyor maalesef. Hem de ben mecbur gitcem çünkü o tarihlerde eşim çok yoğun olcak fabrika taşıncak yurtdışına fln gidilcek vs vs. o yüzden aklım kalır bırakırım sizi dedi. Yoksa ben de evimde kalmak istiyorum ama şartlar işte:S aa bılmıodum kı.. annenın gelmesı dert degıl daha kar bıle yagmamıs olur da.. sen nıye gıdıosun ya annen nıye kalamıo ee esın gelemıcek ayrı gayrı mı olcak oyle :S abooo.. kadın fln tutun cnm ya, emeklı bı hemsıre fln.. senın o donemde annenden cok eşine ıhtıyacın olur bence ozlersın cok
Benimde canım istedi yapim dedim, bide koktu ki sorma gitsin, fırında kızarıyo şu anda, açlıktan ölücem valla...
Aman köfte yapımında bi şi yok kız, bayatlamış ekmeklerini robottan geçirip buzluğa at her zaman elinin altında hazır ekmek olsun yeter, kır yarım kilo kıymanın içine bir yumurta, rendele bir soğan, maydonoz koy, 2-3 yemek ka. ekmek ilave et robottan geçirdiğin, kimyon, karabiber, tuz, köfte baharatı koy bi güzel yoğur al sana mis gibi köfte, ben bazen yarım çorba ka. salça ya da sarımsak rendesi felanda ilave ediyorum lezzet katsın diye...
Sonra ister yağda kızart, ister benim gibi borcamı yağla fırına at kızart, ya da teflon tavada biraz yağlayıp kızart ve misler gibi ye...
Evet ankaranın kışı ağır olur ama evde olcaz ondan bişi olmaz.gitmek zor geliyo.Neyse bakalım hayırlısı diyelim.Zaten bayramda eşim gelir getirir bizi evimize.ankaranın kışıda fena olur haa,bebeklerimiz üşücek heralde bu kış,dikkatli olmak lazım
eyvaaahhh battı mutfak:)kız bılmedıgımden degıl dogru kıymayı tuturamıyorum bı turlu yagsız kara kuru bısı oluyo :)) salça koymyız da sarımsak koyarız bız de.. ama kıymada bıtıo ış, kayınvalıdem gelsın neler ogrencem ben ondan bak gorurusun somurcem kadını sureklı yemek yaptırcam :))
kocam da bu hafta sonu mantı açcakmış bana, inanmadıgım ıcın becerebıldıgıne ıspatlıcakmış oklava al dedı, allah sonumuzu hayır etsınşakkıdı
Annem kardeşimden dolayı kalamıyor maalesef. Hem de ben mecbur gitcem çünkü o tarihlerde eşim çok yoğun olcak fabrika taşıncak yurtdışına fln gidilcek vs vs. o yüzden aklım kalır bırakırım sizi dedi. Yoksa ben de evimde kalmak istiyorum ama şartlar işteBen gitmezsem kaynana fln gelir kalır ben bunalıma girerim iyice .Eşimin işleir yoğun olmasa hayatta gitmem ama elim mahkum :S
kız bılmedıgımden degıl dogru kıymayı tuturamıyorum bı turlu yagsız kara kuru bısı oluyo :)) salça koymyız da sarımsak koyarız bız de.. ama kıymada bıtıo ış, kayınvalıdem gelsın neler ogrencem ben ondan bak gorurusun somurcem kadını sureklı yemek yaptırcam :))
kocam da bu hafta sonu mantı açcakmış bana, inanmadıgım ıcın becerebıldıgıne ıspatlıcakmış oklava al dedı, allah sonumuzu hayır etsınşakkıdı
hangı bayramda :S kız zaten senın dogumun 10 kasım fln gıbı bısı bayram 16sında sen hangı bayramı dıosunkaydirigubbakcemile3Evet ankaranın kışı ağır olur ama evde olcaz ondan bişi olmaz.gitmek zor geliyo.Neyse bakalım hayırlısı diyelim.Zaten bayramda eşim gelir getirir bizi evimize.
eyvaaahhh battı mutfak:)
Ben yağsız dana kıyması kullanıyorum her daim....
ya kaynanan gelmesın kesın katil olursun sen lohusa psıkolojısıyle.. kac gun surcek pekı bu yogunluk, yenı yıldan once donersın heralde dımı? daha tam kar kış başlamamış olur mrk etme ne diyim.. kım ıster tabı duzenını bırakıp baska yere gıtmeyı ama şartlarrr şartlarrrakannehir benım annem de 2 gunlune gelcek mesela yanıma o kdrcık :) dogum anında yanımda olmayabılebılır...
aynen katil olmak istemiyorum maalesef :)))) ya zaten çok kalmıcam ki en fazla 10 gün en fazla:)))) ya sezaryene göre plan yapıyorumhangı bayramda :S kız zaten senın dogumun 10 kasım fln gıbı bısı bayram 16sında sen hangı bayramı dıosunkaydirigubbakcemile3
nıye oyle dıosun benım kocam becerırsempatiksalakcinni cok mrk edıorum mutfagımı becerıcek mantıyı mı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?