markası nuk tu galiba beyaz bişey ince çok kalın değil bide ona bak istersen
bugün doktora giden zeynep arkadaşımız bide asena senmi gidicektinn
bakarım sizden çok ayrı kalmaya dayanamamtamam canım bakarım
ya aklıma ne geldi cep telefonun nete bağlanıyorsan her dakika ordan bağlanırsın nasılsa ordan internet var artık cep telefonlarıda bilgisayar gibi maaşallah artık bi de onu araştır istersen çekiyo çekmiyo derdi olmaz bari sahilde otururken bile bağlanırsın ama onuda araştır bi
taşınıyomusun hayırlısı yorma kendini pek nereye taşınıyosun yakınmı bahçelievlereevet bugun gidecektık ama eşim yarın gidelim dedi... normalde bugun gitmem gerekıyordu.. toplantısı varmış.. oda gırmek istiyor yanımda.. bende tamam dedim. .adam çok rahat... israr etsem sabah giderdık ama bir gunden zorlamayayım dedim...
bu arada bu hafta tanışınıyoruz... eve yarın eşya falan bakılacak.. ikisini aynı gun bitirelim dedi..
iyi dahada yakına geliyosun yaşama mı gidicen neye karar verdingidecegim hastaneye bulundugum yerden gitmek 1 saat.. yakında taksı ile 5 dk mesafede olacagım.. o zaman eşime gerek kalamyacak.. benı alıp birakmasında onu 4 saat falan etkileyektı.. oda yarına ertledı...(( üzgunum....
taşınıyomusun hayırlısı yorma kendini pek nereye taşınıyosun yakınmı bahçelievlere
önemli deil canım evet aradım şuan meşgul zaten günde 3 tane içiliyo ama bırakıcam galiba ağır geldi
bahçelievler çok güzell memnun kalırsın büyükçekmecede güzel ama yazın hareketli orası kışın sıkıcıevet canım bahçelievlere taşınıyorum... şu an buyukçekmecede oturuyorum... buraya geçiçi gelmiştik. eşimin işinden dolayı... zor bır yer.. çok sıkıldım zaten... bu hafta bahçelievlere taşınacagız inşallah. dun perde siparişi falan verdım... hızla biter inşallah...
selam kızlar bu sağlık ocağı muhabbeti nedir bilen varmı
biraz önce gelmişler eşim evde
sağlık ocağına uğrasın kart falan bişiler demişler ne alaka ki
iyi dahada yakına geliyosun yaşama mı gidicen neye karar verdin
kızlar bende dr gidiyorum aklp atışalrını duyarım inş. dualarınızı beklıyorum
bahçelievler çok güzell memnun kalırsın büyükçekmecede güzel ama yazın hareketli orası kışın sıkıcı
selam kızlar bu sağlık ocağı muhabbeti nedir bilen varmı
biraz önce gelmişler eşim evde
sağlık ocağına uğrasın kart falan bişiler demişler ne alaka ki
sağlık ocağı devlet tarafında hamilelerin takibi için yapılan bi uygulama aşı takibi kalp atışı tahliller yapıyolarsesimi duyan varmı
valla geçmiş olsun cnm peki bu pınarın fish finger balıkları var onlardan yesen olmuyormu onlar çok güzel mesala öle fazla balıkta kokmuyo hem ben fırında yapıyorum çok az yağ ile çıtır çıtır oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?