aynen katil olmak istemiyorum maalesef :)))) ya zaten çok kalmıcam ki en fazla 10 gün en fazla:)))) ya sezaryene göre plan yapıyorumnormal olursa zaten bayramda annemler burda olmak zorunda olcak o yüzden de gider miyim bilmem:)))))) cuma netleşcek benim normla ya da sezo mu diye:))))
Yasemin senin kuzunada maşallah canım bu arada, baya tosuncuk olmuş seninkide...
yasemin maşallah kuzuna danacık olmuş o da..
iloş bence tüle sarma, kötü görünür, kurdale daha iyi fikir..
bence çok da güvenmeyin bu duruma 38+2 de doğdu benim oğlum ve dayımın torunu kızını 41. haftada doğurdu :))
okuyunca cvp vermeden geçemedim :kedi:
biraz önce annemle konuşuyordum. abim de beklenenden erken doğmuş 10 gün falan.
ay bilmiyorum 10 gün önce ise 25 gün kaldı ........ oy oyoyoyoyoyo.
Yok ben korkmuyorum tabikide.Hangisi sağlıklı olcaksa o olsun.Cuma günü detaylı konuşcam doktorumla.Beni korkutan o kadar acı çekip de sezaryene alınmak vs. doktorla iyice konuşayım da tamamen bir karar vereyim artık. Sezaryen çocuk için en rahatı normal doğum anne için en rahatı bu durumda çelişkiler oluyor olmuyor değil.Kafam karışık yani anlayacağın yoksa eşim istiyor illa sezaryen ol diye değil. Cuma olsun da karar vereyim ne olcak ne bitcek bakalım görelim:)asocum herşey yolundayken sırf eşinin ısrarı yuzunden sezeryana karar vermezsın umarım.. senı cok ıyı anlıyorum cunku cok sacma sapan bır baskı da benım uzerımde var bızımkıler aynı cıns bılıosun ben de her gun sezeryan yaptıralım dıye nutuk dınlıyorum.. ama sen de daha cok gencsın ve bundan sonra da cocuk sahıbı olmak ıstersen turkıyede sezeryandna snr normal dogum yaptırcak doktoru cok zor bulursun.. kendın korkuosan fln bıle korkunu atmana yardım edelım.. saglık durumun elvermez derlerse o baska mesele tabı tansıyon problemın fln var ama lutfen kocanın baskıları yuzunden kabullenme.. ben senınkıyle benımkını bı guzel dovcem zatenklava:
Yok ben korkmuyorum tabikide.Hangisi sağlıklı olcaksa o olsun.Cuma günü detaylı konuşcam doktorumla.Beni korkutan o kadar acı çekip de sezaryene alınmak vs. doktorla iyice konuşayım da tamamen bir karar vereyim artık. Sezaryen çocuk için en rahatı normal doğum anne için en rahatı bu durumda çelişkiler oluyor olmuyor değil.Kafam karışık yani anlayacağın yoksa eşim istiyor illa sezaryen ol diye değil. Cuma olsun da karar vereyim ne olcak ne bitcek bakalım görelim:)
ayy sizi çok iyi anlıyorum ben de çok sabırsızlanıyodum her anne gibi
bi de belirti olacak diye beklemeyin
ne karnım inmişti benim, ne nişan gelmişti ne de suyum boshayallersmile
akşam normal bi şekilde yattım sabah 6 civarı sancıyla uyandım evde biraz çektim 9:30'da falan bi muayene ettiler 4 cm açılmış bile :kedi:
merhaba kızlar bu topiğe girince kendimi doğuma daha yakın hissediyorum çünkü aşağı yukarı benimle birlikte doğurabilecek olan bir çok kadın var diyorum aslında ne garip değil mi yani kendimi yalnız hissetmiyorum
çünkü bazen tek ben doğurucam sanıyorum heralde hamilelik psikolojısı yani tek ben acı çekicem gibi geliyor
fazla anlatamamış olabilirim ama anladınız siz onu
kız bılmedıgımden degıl dogru kıymayı tuturamıyorum bı turlu yagsız kara kuru bısı oluyo :)) salça koymyız da sarımsak koyarız bız de.. ama kıymada bıtıo ış, kayınvalıdem gelsın neler ogrencem ben ondan bak gorurusun somurcem kadını sureklı yemek yaptırcam :))
kocam da bu hafta sonu mantı açcakmış bana, inanmadıgım ıcın becerebıldıgıne ıspatlıcakmış oklava al dedı, allah sonumuzu hayır etsınşakkıdı
ben yagsız alınca cok kotu oluyo :S
azcık yaglı almak lazım ama ne kdr yaglı alacagımı tutturamıorum ben de akannehir
kocanı sevıo musun, aaa ne kdr ılgınc nalancım :) allah bozmasın..
Büyüdü valla teyzesi gerci diyabetten dolayı önde gidiyor ben cokta iri olsun istemiyorum ama doktor normal diyor senin bebiş gününde gidiyor değil mi sanırım sen sekeri benden daha iyi kontrol altına aldın ben hergün ölcüyom 130 un üstüne cıkmıyor ama bebiş neden önden gidiyor onu anlamadım.
saol canım tosun oldu kızım ısırmak icin sabırsızlanıyorum... 3 hafta sonra istediği zaman buyursun gelsin müsaitiz
bekleme derken heran olabilir demek istedim yani dediğim gibi hiç bi belirti yoktu bende
hepiniz eeenn hayırlı zamanda enn sağlıklı şekilde yaparsınız doğumunuzu inşallah
selam kizlar..dün bütün gece sanci çektim bugünde devam etti ama şimdi daha iyiyim
çok berbatti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?