2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

asocum herşey yolundayken sırf eşinin ısrarı yuzunden sezeryana karar vermezsın umarım.. senı cok ıyı anlıyorum cunku cok sacma sapan bır baskı da benım uzerımde var bızımkıler aynı cıns bılıosun ben de her gun sezeryan yaptıralım dıye nutuk dınlıyorum.. ama sen de daha cok gencsın ve bundan sonra da cocuk sahıbı olmak ıstersen turkıyede sezeryandna snr normal dogum yaptırcak doktoru cok zor bulursun.. kendın korkuosan fln bıle korkunu atmana yardım edelım.. saglık durumun elvermez derlerse o baska mesele tabı tansıyon problemın fln var ama lutfen kocanın baskıları yuzunden kabullenme.. ben senınkıyle benımkını bı guzel dovcem zatenklava:

Yasemin senin kuzunada maşallah canım bu arada, baya tosuncuk olmuş seninkide...

Büyüdü valla teyzesi gerci diyabetten dolayı önde gidiyor ben cokta iri olsun istemiyorum ama doktor normal diyor senin bebiş gününde gidiyor değil mi sanırım sen sekeri benden daha iyi kontrol altına aldın ben hergün ölcüyom 130 un üstüne cıkmıyor ama bebiş neden önden gidiyor onu anlamadım.

yasemin maşallah kuzuna danacık olmuş o da..
iloş bence tüle sarma, kötü görünür, kurdale daha iyi fikir..

saol canım tosun oldu kızım ısırmak icin sabırsızlanıyorum... 3 hafta sonra istediği zaman buyursun gelsin müsaitiz

bence çok da güvenmeyin bu duruma 38+2 de doğdu benim oğlum ve dayımın torunu kızını 41. haftada doğurdu :))
okuyunca cvp vermeden geçemedim :kedi:

ay işalla işalla.. zaten ne guvenmesı, uzuluorum boyle olcak dıye, gecıkcek kalcak ıcerde dıye :))

biraz önce annemle konuşuyordum. abim de beklenenden erken doğmuş 10 gün falan.
ay bilmiyorum 10 gün önce ise 25 gün kaldı ........ oy oyoyoyoyoyo.

biraz önce annemle konuşuyordum. abim de beklenenden erken doğmuş 10 gün falan.
ay bilmiyorum 10 gün önce ise 25 gün kaldı ........ oy oyoyoyoyoyo.

boyle guzel haberler duymak ne hoşşş :)) doktor duysa kızar heralde mnayak mısın nıye erken dogsun ıstıosun der, kı bence bu yapptıgım şey tamamen bencillik cunku erken dogmasının bebege en ufak bır faydası yok, ona ragmen 38. haftada dogsun ıstıyorum.. kotu bı anne mıyım acaba..boshayallersmile

Yok ben korkmuyorum tabikide.Hangisi sağlıklı olcaksa o olsun.Cuma günü detaylı konuşcam doktorumla.Beni korkutan o kadar acı çekip de sezaryene alınmak vs. doktorla iyice konuşayım da tamamen bir karar vereyim artık. Sezaryen çocuk için en rahatı normal doğum anne için en rahatı bu durumda çelişkiler oluyor olmuyor değil.Kafam karışık yani anlayacağın yoksa eşim istiyor illa sezaryen ol diye değil. Cuma olsun da karar vereyim ne olcak ne bitcek bakalım görelim:)

vay bencil vay sırf çatlamamak için istiyorsun di mi ? :roflol:
kızkardeşimde 4. olmasına rağmen 10 gün sonra doğmuş.. mosmor olmuştum şişmişti her yerim diyor annem. annemden havadisler böyle

off hangımız ısterız kı sancı cekıp cekıp sezeryana gırmeyı ( kabusssssssssmafoldumben
ama cuma nası karar vercen yafrum sen ona, çatına fln bakmak ıcın daha cok erken, sen kendını psıkolojık olarak cuma karar vercem dıye sartlamıssın ama doktorun bı yardımı olmıcak ne yazık kı bu kararında.. sen normal dogumu cok ıstıodun, bırden kafan karısınca eşin yuzunden karıstı dıye dusundum, kı emınım cok buyuk etkısı vardır onun.. azıcık daha destek cıksalar bu konuda nolurdu.. hatta ne dahası, bı gıdımcık destek cıksalar keske akannehir ayrıca asocum sezeryan cocuk ıcın en rahatı degıl bunu bılıosun, ıkısınınde farklı artıları var cocuk ıcın, sezeryanınkıler daha fazla tabı.. of offff, kafa karısıklıgı da zordur..

merhaba kızlar bu topiğe girince kendimi doğuma daha yakın hissediyorum çünkü aşağı yukarı benimle birlikte doğurabilecek olan bir çok kadın var diyorum aslında ne garip değil mi yani kendimi yalnız hissetmiyorum
çünkü bazen tek ben doğurucam sanıyorum heralde hamilelik psikolojısı yani tek ben acı çekicem gibi geliyor
fazla anlatamamış olabilirim ama anladınız siz onu

ne guzel kolay bı dogumun oldu heralde.. darısı basımıza.. ama bekleme demekle olmuo tahmın edersın kı, ufacık bı degısıklıgı doguma yormaya basladık :))

heee Birisi, tek derdım o, memnun oldum ben ebru şallı sempatiksalakcinni
bıran once kucaklayıp koklayıp yalayıp yutmak ıstıyorum napam.. sabırsızlık suçsa, ben en buyuk gunahkarım, cezam cehennem olsun :roflol:

Son düzenleme:

:)) bu topıge gırmesen de düşün ki dunyanın bınlerce noktasında, bınlerce kadın senınle aynı durumda, aynı zorlukları aynı endıselerı aynı duyguları taşıyo, her gun yuzlerce bebek dunyaya gelıyo.. ozel dıılsın yanı kaydirigubbakcemile3

Hey maşallah ne kocalar var ya, helal diyorum, beceremesede denemesi bile güzel..

ben yagsız alınca cok kotu oluyo :S
azcık yaglı almak lazım ama ne kdr yaglı alacagımı tutturamıorum ben de akannehir
kocanı sevıo musun, aaa ne kdr ılgınc nalancım :) allah bozmasın..

iviiiiitttttttttttt seviom ulen......:lepi:Şeniz

Yirim ben onun totosunu kız, olsun önde gitsin nolcek ya, benimki gününden 2 gün geride görünüyordu c.tesi gittiğimde canım, 2453 gr. dı galiba yanlış hatırlamıyorsam, ama bu benim şekeri kontrol altına almamla alakalı mı bilmiom, çünki son zamanlarda diyete çok fazla uymuyorum biliyosun...

bu son ay, benim için ilk ay gibi heyecanlı.. ilk ayda acaba hamile miyim diye meraktan ölüyordum zaman geçmek bilmiyordu hamile olduğunu öğrenince de bulutlardaydım. şimdi de ay acaba ne zaman doğacak diye meraktan ölüyorum. sanırım bebeğimi kucağıma alınca da bulutlarda olurum. yani inşallah. :teytey:

offf kizlar belim agrio yaa adet sancisi gibi ya oglum dondukce cisim gelio sanki ama gelmioo ne oluo bole yaa

selam kizlar..dün bütün gece sanci çektim bugünde devam etti ama şimdi daha iyiyim
çok berbatti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…