2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım de gelıp gelıp gıdıo aynen regl agrısı gıbı ama butun gece dııl.. butun gece gelse kesın doktora kosarım yıne ( gece boyunca 3-4 kez oluo.. gun ıcınde de oluo daha az oluo ama.. galıba yatarken daha rahatsızlık verıcı bısı bu

geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz ben hiç rahat bir pozisyon bulamıyorum kendime zaten dönmedi bebeğim hala kafası kaburgamın altında batıp duruyo

annem sabret kizim olu ööle şiddetlenirse ara doktoru dedi..haftaya kontrolüm war zaten..çok kötü olsaydim aricaktim doktoru ama regl sancisi şiddetindeydi aramadim bende..

yemek söölemiştim geldi yaşasiiinnnn :))

bebek donmedı demısken..

kızlar bugun okudugum bıseyı paylasayım sızınle: bebegı hala ters duranlar, yanı bası yukarda olanlarda ozellıkle gerceklesme ıhtımalı daha yuksek, daha yuksek ama yuksek bı ıhtımal degıl gorulmesı :) cok az kısıde oluomuş yanı, kordon sarkması dıye bı olay işte, eger bacaklarınızın arasında bı doluluk hıssedersenız dıyo yanı tamamen dısarı cıkması gereklı degıl hıssedılebılır bısımıs, sakın hareket etmeye dvm etmeyın hemen yardım cagırın ve hastaneye gıdın dıo, kordon tekrar yerine yerlestırılıomus ya da gunu yakınsa doguma alınıomus fln, ama hareket edersek kordona baskı yaparmısız ve bebiklerımıze gıden oksıjen azalırmış.. oyle yanı...

Son düzenleme:

hahaha birisi cocuk buyuncede uzaya yerlesirsin senn kaydirigubbakcemile3

işte aynen benimde öyle regl ağrisi gibi..çok fena (

anaaa dogurcazmi la biz yoksa yani dogurcaz ama erkenmi dogurcaz yoksa yaaa :1shok: gece benimde kasik agrim oluo kafasi tam dogum kanalinami girdi acabaa CADIARZU

gün içinde banada oluo regl sancısı gibi özlellikle tuvalete söylemesi ayıp büyük tuvalette kendimi zorladıysam çok sancım oluyor sanıırm artık bu zamandan sonra normal bu sancılar

bu arada prop mantı olayını okudum bayramda benim adam yoğurup açtı mantı hamurunu o da bana kapak oldu yaparım ne var ki diyodu bende dalga geçiyodum kız erkek güücyle iki dakikada yoğuruverdi bi de bi güzel açtı oklavayla bölee 45 derecelik açıyla yapacaksın oklavayla diye diye açtı valla anneside vardı kadında şok oldu sakın yapamazsın falan diye iddaya falan gi,rme yani yapıyolar çünkü

iddiaya gırmedım ama nah acarsın dedim :) ayrıca sadece acmakla kalmaz ıcını de hazırlıcak, pısırcek de.. yoksa seramık hamuru da acılıo farkı ne.. mantı oldugunu anlayalım bakalım yapabılcek mı

ya önemli bişeydiyse lmaz: böyle şeyler ihmale gelmezki canım,keşke arasaydın doktorunu

yok içini biz hazırlayıp kapattık ama ben beceremiyorum yoğurmaısnı falan gücüm yetmiyo o kadarını bile yapmasına ihtimal vermiyodum açıkçası

afiyet olsun fairycimmm yarasınnn :))

saol tatlim yaradi walla acikmişim :)

ya önemli bişeydiyse lmaz: böyle şeyler ihmale gelmezki canım,keşke arasaydın doktorunu

saat 2 den beri bişeyim yok..duş aldim sicak sicak iyi geldi.
bu kasilmalar braxton-hicks kasilmalari rahim kendini doğuma hazirlio.çok sık we şiddetli olursa ararim tabi.
heyecanliyim çok :))

duzenlı aralıklarla olmaya baslayınca teleslanmak lazım.. sonradan gecıp gecmemesı onemlı degıl cunku bız farketmıoruz ama acılma olmus olabılır ve bebek enfeksıyon kapabılır.

iyi akşamlar kızlar bişey sorcam.. özellikle akşam yemek yedıkten sonra göbeğimde bi ağirlik hissediyorum nefes almakta zorlanıyorum sankı karnım patlıcakmiş gibi oluyo bu sizde de oluyo mu??

kocam kafayı okeyle bozdu :S kım bılır kac gece onla ugrasır sımdı.. tavlayla bozdugunda 10 gun nerdeyse 7X18 kod yazmıstı.. aboooooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…