offf kizlar belim agrio yaa adet sancisi gibi ya oglum dondukce cisim gelio sanki ama gelmioo ne oluo bole yaa
selam kizlar..dün bütün gece sanci çektim bugünde devam etti ama şimdi daha iyiyim
çok berbatti..
hayırdır noldu?? geçmiş olsun
yoksa doğuruyormusunuz ne sancısı ne ağrısı
benım de gelıp gelıp gıdıo aynen regl agrısı gıbı ama butun gece dııl.. butun gece gelse kesın doktora kosarım yıne( gece boyunca 3-4 kez oluo.. gun ıcınde de oluo daha az oluo ama.. galıba yatarken daha rahatsızlık verıcı bısı bu
regl oluyormuşum gibi sancilarim oldu tüm gece.bugün 2 ye kadarda dewam etti..napicami bilemedim..
bu son ay, benim için ilk ay gibi heyecanlı.. ilk ayda acaba hamile miyim diye meraktan ölüyordum zaman geçmek bilmiyordu hamile olduğunu öğrenince de bulutlardaydım. şimdi de ay acaba ne zaman doğacak diye meraktan ölüyorum. sanırım bebeğimi kucağıma alınca da bulutlarda olurum. yani inşallah. :teytey:
işte aynen benimde öyle regl ağrisi gibi..çok fena(
bu arada prop mantı olayını okudum bayramda benim adam yoğurup açtı mantı hamurunu o da bana kapak oldu yaparım ne var ki diyodu bende dalga geçiyodum kız erkek güücyle iki dakikada yoğuruverdi bi de bi güzel açtı oklavayla bölee 45 derecelik açıyla yapacaksın oklavayla diye diye açtı valla anneside vardı kadında şok oldu sakın yapamazsın falan diye iddaya falan gi,rme yani yapıyolar çünkü
annem sabret kizim olu ööle şiddetlenirse ara doktoru dedi..haftaya kontrolüm war zaten..çok kötü olsaydim aricaktim doktoru ama regl sancisi şiddetindeydi aramadim bende..
yemek söölemiştim geldi yaşasiiinnnn :))
iddiaya gırmedım ama nah acarsın dedim :) ayrıca sadece acmakla kalmaz ıcını de hazırlıcak, pısırcek de.. yoksa seramık hamuru da acılıo farkı ne.. mantı oldugunu anlayalım bakalım yapabılcek mı
afiyet olsun fairycimmm yarasınnn :))
ya önemli bişeydiyselmaz: böyle şeyler ihmale gelmezki canım,keşke arasaydın doktorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?