2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar..dün bütün gece sanci çektim bugünde devam etti ama şimdi daha iyiyim
çok berbatti..

geçmiş olsun ağrıları ciddiye almak lazım benim kaburgalarımdaydı ağrı bebek büyüyor ondandır diye önemsemedim bir gittim erken doğum riskin var dedi şimdide yatmaktanm sırtım ağrıyorsenağlama

dün şok oldum teyzemin eltisi doğum yapmış kız bekliyorlardı oğlu olmuş dedim doktora gitmiyormuydu sürekli gitmiş ama kız beklerken oğlan olmuş şaka gibi ya eşime dedim ya bizimde öyle olursa inanmam ki diyor hastanede karıştırdınız derim:teytey: ay kadın birde herşeyini pembe hazırlamış bir sürü kız elbisesi almış yazık valla korktum bende

ayyyy odasi bile taşli süslü kizimin ya erkek gelirse..çok büyük bi sürpriz bu

kızlar bende dün doktora gittim oğluşum 34+1 deydi ultrasonda da öle çıktı .kilosu 2327 ay şu çocuk 3 kilo doğsa rahatlıcam kafası 1 hafta önde onada yapacak bişi yok koca kafalı olacak heralde oğlum:S
asıl bombayı sölüyorum size biz oda takımını katalogdan beğenip almıştık kendini görmemiştik;bugün odamız geldi ve üstünde şerit şeklinde swaroski taş var inanabiliyormusunuz erkek odasında bide ben tabi ağla ağla neyse ki şerit halinde de kocam onları söküp artık yerine başka bişi düşünücez.zor geldi izmire gidip bakmak ilk defa böle bişi yaptık onda da bu başımıza geldi ki benim evimin hiç bir yerin de taş yok çok sade bi insanımdır oğlumun odasında taş !!!! kocamda dalga geçio ortaya da şöle taşlı bi avize alırız diyor ya kızlar işte durumlar böle bende...

maşallah oğluna canım

odayi iade etme-değştirme şansiniz yok mu?

yok malesef canım ya işte küçük şehirde yaşamanın sıkıntıları neyse artık sökücez bi şekilde bişiler yapıcaz.düz sade beyaz bir takım die aldık biz onu birde ve varya internet sitesindeki katalogda da teknik özelliklerde de yazmıyor hiç bir şekilde satan adam da sölemedi fotolarda da belli olmuyor. işallal sökülünce güzel olurda nazar boncuğu deriz artık :)))

ya bız kendı gozumuzle en az 10 kere gorduk pıpısını, tam 3 ayrı doktor da erkek dedı, artık kız dogsa derım kı ıcerde mutasyona ugradı sempatiksalakcinni

ay ben don alamıorum ınternetten gormeden senınkı ne cesaret koca odayı gormeden almak abooooo cok gecmıs olsun..

sökme bence ya..üstüne odayla ayni renkte şerit bulup geç.bikaç seneye kizin olursa o kullanir

ben de bugun dr a gittim kilosu 1850-1900 arası görünüyor dedi doktorum. ellerimdeki şişkinliğe de tansıyonun çok yüksek olmadığı sürece sorun yok dedi. bundan sonra 2 haftada 1 gelceksn dedı ama ben ancak 1 a sonra gelebılıcem doguma kadar da kalıcam artık burda . bi terslik yok çokkkk şükür:)))))

maşalah bebişine akca

haftaya çarşamba bende görücem..beklemek çok zor..

maşallah akca.. sen sımdı samsunda mısın ki niye gıdemedıgını anlamadım

sağol canım. samsundayım evet. eşimin rizede kursu çıktı benı de annemlere bıraktı. 1 hafta sonra evımıze döncez. ekim sonunda temelli gelcem işte:))) doğumdan 1 ay önce burda olmuş olcam. :)) eşim kal istersen diyo ama evimi özlüyorumm . bi gidip gelcem
yollarda doğurmazsam iyi D

yok yok dogurmazsın.. hadı hayırlısı olsun bakalım.. sen yıne her acıl durum ıcın kırsehırde de bı hastane ayarla kafanda en azından yanı.. allah korusun bısı olsa napcanızı sasırırsınız son anda..

ya sormayın işte insanın basireti bağlanıyor ya bazen öle oldu valla bende normalde netten bişey alamam neyse artık kısmet böleymiş :S

ben yatiim artik..iyi geceler kizlar..yarin görüşürüz kismetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…