2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ordaki en iyi hastane doğum hastanesi devlet yanii. ordaki bi doktor aklımda bi kere gitmiştim bu gidişimde 1 kere daha ona gidicem. orda bişey olursa ona emanet edicez kendimizi .. hayırlısıı ....

ayy bu fılm cok boktan sakın seyretmeyın.. ejder kapanı.. zaten turk fılmı sevmeyız de cok da az seyrederız ama bı gaflette bulunduk ıste..

Bafo metropolıtan ın fıyatı dogum fıyatı ne tam olarak, ordan bı doktora gıtmek ıstesem yanı.. sgk gecmıo mu?

regl oluyormuşum gibi sancilarim oldu tüm gece.bugün 2 ye kadarda dewam etti..napicami bilemedim..
Ben de her gece geliyor.Dün doktora sordum günün yorgunluğu,stres,sıkıntı da sebep olabiliyormuş bu durumlara.Kahverengi leke,kan gelmediği sürece meraklanma dedi.Hatta benim geceleri ciddi kasılmalarım oluyor.

Günnaydınnnnnnnnnn,

Bir ay sonra bu zamanlar Allah nasip ederse kızımla size güüüünaydın diyeceğiz.

Şafak 28

Günaydın kızlar.. Gece hiç çişe kalkmadım :)) 2 defa uyandım ama tuttum kendımı cok uykum vardı, tabı sbh 7 de zor yetıstım artık :))

Hala dogum yapcagım hastane dusunuyorum saka gıbı dımı.. Dun bulustugum fotografcı kendı ornek fotolarıyla da gosterdı kendısı de adamın %100 normal dogumcu oldugunu kendı gozlerıyle gordugunu soyledı Avrupa Florence'da bi doktor Herman İşçi diye.. Bugun oranın fıyatlarını ogrenmeye calıscam.. Hastane cok dandırık gorunuo dısardan ama Hızmet Hastanesı de bok gıbı olduguna gore sansımı deneyım barı dedım..ayrıca fotolardan gordugume gore dogumhanesı gayet basarılı..ama dısardan cok dandini.. pof pofffffffffffffffffff.. cıdden sokaklarda dogurcam ben ya..

Son düzenleme:
ayyy son 2 muayeneme gore benım şafak da Isparta.. ay ayy ayyyyy... güllerin içinden caaağğğnnnııımmm..

ay hadi bul bi yer de bende gideyim : ((
c.tesi randevum var ona bile gitmek istemiyorum hizmete
Herman İşçiyi bende çoookk duydum da o hastanenin ücretleri biraz fazla diye biliyorum..

ay hadi bul bi yer de bende gideyim : ((
c.tesi randevum var ona bile gitmek istemiyorum hizmete
Herman İşçiyi bende çoookk duydum da o hastanenin ücretleri biraz fazla diye biliyorum..

ya KK da yazanlara baktım, 2009 yılında yazılmış ama 1200 fln dıyo normal dogum ıcın :S 1 sende zam gelmıstır de ne kdr gelmıstır kı :S offfff. dunku kadın cok övdü doktoru saatlerce normal dogurtturmak ıcın ınatla basında bekledıgıne bıle şahit oldum dedı, o kadın orda dogurmamıs yanı kendı doktoru fln degıl ama bayag övdü, öyle olunca arastırdım hep ıyı seyler yazılmıs, e yar doç bı de.. hastane 2500e kdrsa kocam kabul edebılır cunku hızmetı hıc sevmedıgımı farkettı o da ama bılmıorum kı bılmıorummmmm.. yanı hızmetın kendısı boktan, anestezı uzmanları ebeler nasıl bı fıkrımız yok, bı tek doktor ıyı, e ıs doktorda bıtmıo kı doktor son anda gelcek yanımıza :S hızmettekı randevumu ıptal etmeden burası uygunsa 2 gun onceye alıcam randevumu kesınlestırırsme ıptal ederım dıger tarafı.. ama cıdden ıstemıorum orda dogurmak ya devlet hastanesı gıbıydı o parayı verıosam daha ıyı bı yer ısterım..

1400yazıomuş pardon

Son düzenleme:

Sırf bu hastane doktor boku yüzünden sezeryan olmayı düşünüyorum kaç gündür:S
Normal doğurmak için bir tek Hakana güveniyordum ve Dora ya tabii şimdi ise bana o kadar uzak bir hastaneye normal doğum için gitmem imkansız :S
En sonunda gidecem Dorada sezeryan ile doğuracam valla sinir geldi..
Acayip stres yaptığım için kaç gündür kasılmalarım var ve karnımda ağrılar var ve sürekli ağlak bir haldeyim :S Yıprandım : (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…