2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şu kocamı işe gönderiyim de öyle geliyim..
işialla çok kazık dııldır fıyatlar da barı gıdıp bı gorusme şansım olur cok pahalıysa zaten gıtmem.. neyse neyse.. dusunmıcem artık.. tarlada bıle doguruluosa ne kdr kotu olsa da bı hastanede kesın dogurulur :))) hadı gorusuruz fınfıkcım

günaydın zeyn gacısı

sanada kiz heralde sen benden önce doguracan benim oglan ultrasona göre 10 gün kücük cikiyor buarada ben hastaneden randevumu aldim carsamba gidiyorum gidenler cok memnun doktorumda tavsiye etti biz para ödemiyoruz arkadaslar türkiyede niye öyleki benim ödeyecegim para sadece yatak parasi oda günlügü 10euro cok düsük bir rakam ben sizin rakamlari okuyunca sasiriyorum parasi olmayanlarin allah yardimcisi olsun:Saruboceq:

zeyn günaydın

Biz Türkiyede 5 yıldızlı otelde doğuruyoruz bilmiyormusun sempatiksalakcinni

Ay canım çok sıkmamaya çalış kendini kasılmalara sebep olan oymuş dün doktor dedi bana.Off çok zor bir durum hakkaten resmen ortada kalınmış gibi oldu.:S İnşalah bulursunuz bi hastane adam gibi valla billa ya:S Ethica incirli hastanesi size uzak mı? Benim eşimin kuzeni orda doğum yapcak.Kağan yapcak doğumunu.Temiz rahat bir hastane evime uzak ama napayım dedi.

kizlar verdigim linkte yeni dogan bebeklerin fotolarini koymuslar nasil tatlilar bir baksaniza bizimkilerde öyle bicir bicir olcaklar

Fınfık konustum
normal 1200
epidural normal 1800
sezeryan da epidural sezeryan da 2200 + doktor ucretı varmış hepsinde.. yanı bu durumda ne kdr oluo nasıl oğrencez bılmıorum..

dısardan doktor da getırılebılıomuş ıste doktorunuzla gorusun dedıler.. herman ı ıstıosam yanı gıdıp muayene olup konusmam gerekıomuş .. napcamı bılemedım randevu mu alsam muayene ne kdr acaba.. onu sormayı unuttum :))

günaydın kızlar.
zeyn ne güzel miniş minişler!
ben zaman azaldıkça korkmaya başladım. nasıl yapıcam ne edicem diye.
kendimi iyice halsiz hissetmeye başladım.

Melodı bana da tam tersıne güç gelıo, bıran once dogsun dıye, şimdi doktor ıkın cıkcak dese ıkınmaya baslıcam cok sıkıldım artık bu mevzulardan çünkü..

herkese günaydın

prop ben de tam yazacaktım sana avrupa florance nin fiyatlarını ama sen öğrenmişsin. 4 ay önce bizim şirketten bi arkadaşın eşi doğum yaptı orada sezeryan 5.200 lira gibi bi ücret ödediler, normalde 4.000-4.500 arası demişti. Bence bu rakamlar çok yüksek arkadaşlar ya gerçekten ciddi paralar

valla propcum bende bir an önce doğsun istiyorum, şu halimden sıkıldım ama herkes bu günlerin kıymetini bil diyor. yepyeni bir hayat başlayacak. güzel bir duygu biliyorm ama hem bebek+iş+ev nasıl halledicem merak ediyorum. bebişime annem bakacak ama kadını da fazla yormak istemiyorum.
1 aydır ev ile ilgilenemiyorum. yorgunluktan akşamları koltukta sızıp kalıyorum.
allah yardımcımız olsun.

Ah asocum son dakkada böyle ortada kalmak hakkat çok poktan oluyor İloşa çok üzülmüştüm başıma geldi : ((
Etnicada bana uzak normal doğum için yakın bir hastane tercih etmem lazım ama dediğim gibi sırf bu hastane durumları yüzünden bir yerden sezeryan günü alıp gidip yatacam valla ne sıkıntı ne stres olacak..

Ben sana söyliyim Herman öyle abzürt bir dr değil bayağı ünlü ve 2000 den aşağı alacağını zannetmiyorum muayene ücretleri bile ciddi yüksekti..
Bir müşterim önermişti hamileliğimin başında ondan biliyorum..

sekreterıne baskı yaptım bıraz 1500 dıye fıyat verdı ve pazarlık payı varmış gıbı davrandı.. yanı normal fıyatı 2700 demek oluyo.. muayene ıcın de bı randevu aldım 60 tl cnm pahalı fln dııl yanı..

1500 odıcektık nerdeyse ıkı katı heralde olmaz bu iş.. medıkal parka mı gıtsem napsam ay ordakı adam cok ıyıydı en azından suat süphan dıye bı doktor hakan gıbı ılgılıydı valla.. of cıldırcam kesınlestırmem lazım bu ısı artık.. cıdden cıldırcam

Son düzenleme:

aslı sen nerde dogurcan... boshayallersmile

o zaman promosyon yapmış ben muayene ücretini 100 TL üzeri diye hatırlıyorum :S

o zaman promosyon yapmış ben muayene ücretini 100 TL üzeri diye hatırlıyorum :S

bılmıorum kı bı dahakı muayeneme hakana degıl de oraya gıdıp pazarlık mı yapsam dıye dusundum. cunku sezeryandan da aynı parayı alıomus normalden de.. yanı rutın muayenem olcak nasolsa nerde oldugunun bı onemı yok pahalı da dııl hatta hızmetten ucuz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…