bissürrü bahat var gorunuo hangısıne gıdıosun sen nasıl hastane oraya gelıp dogurıyım mı ben de :))))
ay şekerpembem komık mısın.. hepımızın anası dıkılıo agrıdan kac gundur :))
Nalan ve Aslı.. bize acıdıgınız ıcın tesekkurler akannehir sıçtık lan bız..
ya acıl bı durumda hızmet hastanesıne gıderım yıne doktor orda osnucta ama kesınlıkle ıcıme sinmiş fln degıl.. napcamı heeeeç bilmiorum..
kızlar erken gelırmıs bıraz dıolar.. erkekler gecıkırmıs(
Nalan ve Aslı.. bize acıdıgınız ıcın tesekkurler akannehir sıçtık lan bız..
ya acıl bı durumda hızmet hastanesıne gıderım yıne doktor orda osnucta ama kesınlıkle ıcıme sinmiş fln degıl.. napcamı heeeeç bilmiorum..
Nalan ve Aslı bende propla aynı düşüncedeyim acıyorsunuz halimize sağolun kızlar sempatiksalakcinni
Ama biz porpla birbirimizi doğurtma geyiğini o kadar çok yaptık ki korkarım gerçek olacak :roflol:
günaydın kızlar allah yardımcınız olsun yaa ne kadar zor hastane seçimi doktor seçimi envin hastaneye yakın olması dimi bunlar önemli şeyler biz sanırım zeyneple bu konuda şanslıyız devlet hastanesinde beş kuruş vermeden doğurcez hastanede çok temiz iki kişilk odalar, tv si, buzdolabı, banyosu arkadaşlar hadi gelin burda doğuralım hep beraber :)
stres yapmayın arkadaşlar bir şekilde bulucaksınız hastaneyi gelde bize sor diyorsunuz biliyorum ama sıkıntı ve stres kasılmalara sebep oluyormuşş dikkat edin
Ben kasıla kasıla bı hal oldum zaten bıkac gundur cok sıklaştı hayırlısı olsun :))
Kızlar azcık gülün:roflol: kocam şimdi gitti daha, saatlerdır traş oluyo :) makınenın şarjı bıttı, yarım kaldı traşı, yarısı kıllı yarısı kılsız, mecburen jılet kullanmak zorunda kaldı :roflol: e jıletı olmadıgı ıcın benım gılette venusumle traş oldu hahahahaha allahtan ucu vardı yedek :roflol::roflol: kaymak oldu süt cocugu gıbı oldu oyle gıttı işe :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?