2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bissürrü bahat var gorunuo hangısıne gıdıosun sen nasıl hastane oraya gelıp dogurıyım mı ben de :))))

hanımlar günaydın...

bukadar az kalmışken doğumlara böyle belirsizlikler can sıkıcı olmuş. inşalah en kısa zamanda karar verirsiniz. benimde derdim var sizlerden böyle birşey yaşayan varmı diye sormak istiyorum. dünden beri kasıklarım yumurtalıklarım ağrıyor. bütüngün yatıyorum aslındaaa neden ağırıyor :gitme:

bissürrü bahat var gorunuo hangısıne gıdıosun sen nasıl hastane oraya gelıp dogurıyım mı ben de :))))

tatlım ben sultançiftliğindekine gidiyorum hastane çok mükemmel olmasa bile kötüde değil gayet hijyenik ve temiz ve özellikle benim doktorum çok çoook iyi, bende ilk başlarda avrupa florance ya da maslak acıbademi düşündüm aslında. sonra fiyat araştırması yapınca açıkcası bana çok yüksek geldi rakamlar. O yüzden yine eski doktoruma devam ettim

bu arada bende 29 mayıs hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. tavsiye ederim doktorumu çokkkk tatlı hastanede iinormal doğum 1000 sezeyan 1400 sanırım.vatan caddesinde hastane .

Allah yardımcınız olsun Fınfık ve prop, gerçekten zor bi durum sizin için ve vakit çok daraldı, ama telaşlanmayın halledersiniz yakında nasılsa....

istanbulda neredeyse adım başı özel hastahane var ama önemli olan temiz, tam teşekküllü, hem doktoru iyi hem de bütçeye uygun olanı bulabilmek önemli olan insanın içine sinmesi
prop ve fınfıkcığım umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz

Nalan ve Aslı.. bize acıdıgınız ıcın tesekkurler akannehir sıçtık lan bız..
ya acıl bı durumda hızmet hastanesıne gıderım yıne doktor orda osnucta ama kesınlıkle ıcıme sinmiş fln degıl.. napcamı heeeeç bilmiorum..

Nalan ve Aslı bende propla aynı düşüncedeyim acıyorsunuz halimize sağolun kızlar sempatiksalakcinni
Ama biz porpla birbirimizi doğurtma geyiğini o kadar çok yaptık ki korkarım gerçek olacak :roflol:

acımak değil güzelim üzülüyoruz tabiki belirsizlik olunca aynısı bizlerinde başına gelebilir sonuçta
benim doktorum hastaneyi bırakıp gitse bende kafayı yerdim yani hayırlısı olsun burcucuğum dediğin gibi yine hizmete gidersin en azından doktorun orada

günaydın bayanlar. 9.30a kadar uyumuşum ilk defa. 7 de falan kalkıyordum normalde. kendime gelemedim daha.

kızlar erken gelırmıs bıraz dıolar.. erkekler gecıkırmıs (

propcum bu tezi çürütecek pek çok örnek biliyorum. merak etme. bizim sıpalar fazla bekletmezler. çok erken gelmesinler yeter ki.

Sıkma canını bulursun yakın zamanda inşallah, ölede bölede bi hastanede doğurcan nasılsa..

günaydın kızlar allah yardımcınız olsun yaa ne kadar zor hastane seçimi doktor seçimi envin hastaneye yakın olması dimi bunlar önemli şeyler biz sanırım zeyneple bu konuda şanslıyız devlet hastanesinde beş kuruş vermeden doğurcez hastanede çok temiz iki kişilk odalar, tv si, buzdolabı, banyosu arkadaşlar hadi gelin burda doğuralım hep beraber :)

stres yapmayın arkadaşlar bir şekilde bulucaksınız hastaneyi gelde bize sor diyorsunuz biliyorum ama sıkıntı ve stres kasılmalara sebep oluyormuşş dikkat edin

Nalan ve Aslı bende propla aynı düşüncedeyim acıyorsunuz halimize sağolun kızlar sempatiksalakcinni
Ama biz porpla birbirimizi doğurtma geyiğini o kadar çok yaptık ki korkarım gerçek olacak :roflol:

Korkarım öle olacak Fınfık...:roflol::roflol:

Kız ne acıyalım, ama gerçekten üzücü bi durum dr. un hastane değiştirmesi, ama vakti zamanı gelince neresi olursa orada doğuracaksınız içerde kalmayacak bebeler nasılsa...

ya kızlar burcunun dediği gibi karılar tarlalarda doğuruyor sizde seçiçeniz bir hastanede en iyi şartlarda doğurceniz :) merak etmeğin

Ben kasıla kasıla bı hal oldum zaten bıkac gundur cok sıklaştı hayırlısı olsun :))

Kızlar azcık gülün:roflol: kocam şimdi gitti daha, saatlerdır traş oluyo :) makınenın şarjı bıttı, yarım kaldı traşı, yarısı kıllı yarısı kılsız, mecburen jılet kullanmak zorunda kaldı :roflol: e jıletı olmadıgı ıcın benım gılette venusumle traş oldu hahahahaha allahtan ucu vardı yedek :roflol::roflol: kaymak oldu süt cocugu gıbı oldu oyle gıttı işe :roflol::roflol::roflol:

Günaydın Figen..

Burada da var devlet hastaneleri canım oraya kadar gelmeye gerek yok hem artık kıçı kırık klinikte bile buzdolabı, Televizyonu o su, bu su var nimet değil ki bunlar : )))

Puhahaha :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…