2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihihihih sabah benim eşimde beyaz çorap giyip gitti yasık :) bütün çoraplar dün yıkanmıştı o kadar biriktirmişim ki onlarda kurumamış dedim giyme hasta olursun beyaz çorap giydi gitti hiç sevmem erkekte beyaz çorappp :) oda sevmez söylene söylene gitti kıyamnam ben ona :)

Allah ii lini versin prop, rezil ettin adamı topiğe...:roflol::roflol:

kızlar inşallah içinize sinen güzel bir hastane bulursunuz.

Allah ii lini versin prop, rezil ettin adamı topiğe...:roflol::roflol:

ay ne var rezil olcak kaymak oldu dıye mı rezıl olcak :) bazıları sakal kullanmıo kı zaten hıc sevmıolar, ben de aksıne sakalsız sevmem cıdden süt gibi gorunuolar bana :)) ama sakal dedıgın ertesı sabaha uzuyo allahtan :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demek seninkiyle traş oldu ha!

Son düzenleme:

ııııyyyyyyy beyaz çorap mı, o ne lan öle kıro gibi, giydirmeyi bırak evde bulundurmam bile öle bi şi, sende ne zamandır evdesin yıkamadın mı adamın çoraplarını tembel...

sen gel gör bizim hastaneyi o zaman canım :) birçok devlet hastanesinde bu saydıklarım yok odalar iki kişil değil en önemlisi bu tv olması buzdolabı olması değil hijyen olması temiz olmasıı

valla çok şanslıyız figencim. dr.umuz süper, en baştan beri o bakıyor, hatta benim 3 yıllık dr.um.. hastanemiz yepyeni. personel ilgili, güleryüzlü. 5 kuruş vermeden ilgiyle alakayla kendi dr umda, bildiğim yerde, tertemiz yeni ameliyathanede, evime 5 dk mesafede doğurucam. günüm de belli ohh sefam olsun..çekicem fönümü yatıcam aşaya.. pek rahatım a dostlar

Son düzenleme:
ııııyyyyyyy beyaz çorap mı, o ne lan öle kıro gibi, giydirmeyi bırak evde bulundurmam bile öle bi şi, sende ne zamandır evdesin yıkamadın mı adamın çoraplarını tembel...

hihihihih evet tembelim ben çocuğun çamaşırları iş güç derken erkeğimi ihmal etmişim çok söylendi çok haklı tabee

arada okuyo eskı mesajlarımı gorur bunu kesın :)) ama cok komık aslıcım yaaaa.. bı de her sbh kapıdan cıkarken sorarım, cuzdanını aldın mı cep telefonunu, arabanın anahtarlarını fln.. bgn yıne sordum aa askım sakallarını evde unutmussun dedım bı de yarıldım tabı ben ama o hıc gulmedı :roflol::roflol::roflol:

nalan sana katılıorum cnm evımızde beyaz spor ayakkabı corabı bıle yok :)

Son düzenleme:

evet canımm aynenn bak ben personelin ilgi ve alakasını yazmayı unutmuştum hiç bir devlet hastanesinde bu güler yüz alaka yok

ay prop sabah sabah iyi güldürdün ya seninkide olmasaydı nolcaktı? :roflol:

günaydın kızlar ya sizin doğum için yazdığınız ücretleri görünce ben gittiğim hastaneden şüphe ediyorum acaba kötümü diye ama odalarını gezdim doğumhaneyi gördüm doktorumda çok iyi niye bu kadar ucuzz ki normal doğum 170 lira zorunlu sezeryan 250 isteğe bağlı sezeryan 500 özel güngören hastanesine gidiyorum ben

cunku gungoren nerde bılmıom ama bızım konustuklarımız hep merkezı şişlide fln.. oyle olunca pahalı oluo galıba.. gungoren nerde kı :S orda mı dogursam..:roflol:

ayrıca resımlerıne fln baktım sımdı aletler fln cok eskı, ultrason aletı fln, bızım bahsettıgımız yerlerde hep 4 boyutlular, dopler ıncelemeler fln yapılıo.. o yuzden de daha pahalı olabılır..
bunlar bıldıgımden degıl yorum yapıom yanı sundan bundan olabılır dıye

cunku gungoren nerde bılmıom ama bızım konustuklarımız hep merkezı şişlide fln.. oyle olunca pahalı oluo galıba.. gungoren nerde kı :S orda mı dogursam..:roflol:

otogara yakın oluyor aslında hastane artık banada uzak kalıyor taşınmadan önce başlamıştım şimdide değiştiremiyorum gitme imkanın varsa bir dene istersen ben nalan hanıma gidiyorum ama bir gece acile gittiğimde güçlü bey vardı acaip ilgilendi adam çok ayrıntılı bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…