Ben kasıla kasıla bı hal oldum zaten bıkac gundur cok sıklaştı hayırlısı olsun :))
Kızlar azcık gülün:roflol: kocam şimdi gitti daha, saatlerdır traş oluyo :) makınenın şarjı bıttı, yarım kaldı traşı, yarısı kıllı yarısı kılsız, mecburen jılet kullanmak zorunda kaldı :roflol: e jıletı olmadıgı ıcın benım gılette venusumle traş oldu hahahahaha allahtan ucu vardı yedek :roflol::roflol: kaymak oldu süt cocugu gıbı oldu oyle gıttı işe :roflol::roflol::roflol:
Allah ii lini versin prop, rezil ettin adamı topiğe...:roflol::roflol:
Ben kasıla kasıla bı hal oldum zaten bıkac gundur cok sıklaştı hayırlısı olsun :))
Kızlar azcık gülün:roflol: kocam şimdi gitti daha, saatlerdır traş oluyo :) makınenın şarjı bıttı, yarım kaldı traşı, yarısı kıllı yarısı kılsız, mecburen jılet kullanmak zorunda kaldı :roflol: e jıletı olmadıgı ıcın benım gılette venusumle traş oldu hahahahaha allahtan ucu vardı yedek :roflol::roflol: kaymak oldu süt cocugu gıbı oldu oyle gıttı işe :roflol::roflol::roflol:
hihihihih sabah benim eşimde beyaz çorap giyip gitti yasık :) bütün çoraplar dün yıkanmıştı o kadar biriktirmişim ki onlarda kurumamış dedim giyme hasta olursun beyaz çorap giydi gitti hiç sevmem erkekte beyaz çorappp :) oda sevmez söylene söylene gitti kıyamnam ben ona :)
Günaydın Figen..
Burada da var devlet hastaneleri canım oraya kadar gelmeye gerek yok hem artık kıçı kırık klinikte bile buzdolabı, Televizyonu o su, bu su var nimet değil ki bunlar : )))
Puhahaha :roflol::roflol:
ııııyyyyyyy beyaz çorap mı, o ne lan öle kıro gibi, giydirmeyi bırak evde bulundurmam bile öle bi şi, sende ne zamandır evdesin yıkamadın mı adamın çoraplarını tembel...
valla çok şanslıyız figencim. dr.umuz süper, en baştan beri o bakıyor, hatta benim 3 yıllık dr.um.. hastanemiz yepyeni. personel ilgili, güleryüzlü. 5 kuruş vermeden ilgiyle alakayla kendi dr umda, bildiğim yerde, tertemiz yeni ameliyathanede, evime 5 dk mesafede doğurucam. günüm de belli ohh sefam olsun..çekicem fönümü yatıcam aşaya.. pek rahatım a dostlar
arada okuyo eskı mesajlarımı gorur bunu kesın :)) ama cok komık aslıcım yaaaa.. bı de her sbh kapıdan cıkarken sorarım, cuzdanını aldın mı cep telefonunu, arabanın anahtarlarını fln.. bgn yıne sordum aa askım sakallarını evde unutmussun dedım bı de yarıldım tabı ben ama o hıc gulmedı :roflol::roflol::roflol:
nalan sana katılıorum cnm evımızde beyaz spor ayakkabı corabı bıle yok :)[/QUOT
ayy evet iğrenç katılıyorum allahtan bot giyiyorda beyaz çorap görünmüyorr araziye çıktıkları için iş botları var onları giyiyor bilmiyorumkismile bende sevmem beyaz çorappp oldu artık birdahakinde böyle ihmal olmass
ay prop sabah sabah iyi güldürdün ya seninkide olmasaydı nolcaktı? :roflol:
günaydın kızlar ya sizin doğum için yazdığınız ücretleri görünce ben gittiğim hastaneden şüphe ediyorumacaba kötümü diye ama odalarını gezdim doğumhaneyi gördüm doktorumda çok iyi niye bu kadar ucuzz ki normal doğum 170 lira zorunlu sezeryan 250 isteğe bağlı sezeryan 500 özel güngören hastanesine gidiyorum ben
günaydın kızlar ya sizin doğum için yazdığınız ücretleri görünce ben gittiğim hastaneden şüphe ediyorumacaba kötümü diye ama odalarını gezdim doğumhaneyi gördüm doktorumda çok iyi niye bu kadar ucuzz ki normal doğum 170 lira zorunlu sezeryan 250 isteğe bağlı sezeryan 500 özel güngören hastanesine gidiyorum ben
cunku gungoren nerde bılmıom ama bızım konustuklarımız hep merkezı şişlide fln.. oyle olunca pahalı oluo galıba.. gungoren nerde kı :S orda mı dogursam..:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?