günaydın kızlar ya sizin doğum için yazdığınız ücretleri görünce ben gittiğim hastaneden şüphe ediyorumacaba kötümü diye ama odalarını gezdim doğumhaneyi gördüm doktorumda çok iyi niye bu kadar ucuzz ki normal doğum 170 lira zorunlu sezeryan 250 isteğe bağlı sezeryan 500 özel güngören hastanesine gidiyorum ben
ayrıca resımlerıne fln baktım sımdı aletler fln cok eskı, ultrason aletı fln, bızım bahsettıgımız yerlerde hep 4 boyutlular, dopler ıncelemeler fln yapılıo.. o yuzden de daha pahalı olabılır..
bunlar bıldıgımden degıl yorum yapıom yanı sundan bundan olabılır dıye
evet olabilir neyse artık bende sona geldim bir ara kafam karışmıştı değiştirsemmi diye ama en iyisi devam etmek tabi burdada dopler veya 4 boyutluya girmek ekstra ücret oluyor
Fınfık baltalımanı tarafında ozel hastane yokmuydu bıkac tane.. sankı bırılerı hastaydı da orda yatıodu fln yanlıs mı hatırlıom acaba..
uykum var ya, ama uyuyamıyorum, sabah 5:30 dan beri ayaktayım, napcam ben...hhhooofffffff....
uykum var ya, ama uyuyamıyorum, sabah 5:30 dan beri ayaktayım, napcam ben...hhhooofffffff....
Tv yi aç karşısına geç üstüne battaniyeni çek eline kumandanı al bence kesin uyursun boshayallersmile
yaa kızlarr çok soğuk kütahyaaa kar geliyormuş bizim şansımızada bu kış çok soğuk geçiçekmiş bin yılın en soğuk kışı olcakmış avrupada e bizide etkiler yanii biz iki gündür kombiyi yakıyoruzz
arada okuyo eskı mesajlarımı gorur bunu kesın :)) ama cok komık aslıcım yaaaa.. bı de her sbh kapıdan cıkarken sorarım, cuzdanını aldın mı cep telefonunu, arabanın anahtarlarını fln.. bgn yıne sordum aa askım sakallarını evde unutmussun dedım bı de yarıldım tabı ben ama o hıc gulmedı :roflol::roflol::roflol:
nalan sana katılıorum cnm evımızde beyaz spor ayakkabı corabı bıle yok :)
Tv yi aç karşısına geç üstüne battaniyeni çek eline kumandanı al bence kesin uyursun boshayallersmile
öff cok utum var benım.. bsladım bıraz ama burası acık oldukca okumaya gelıorum her gomlekten snr :) azıcık ısıme bakayım snr gorusuruz hadı kızlar
uykum varrrr ama uyumicam sonra gece ayakta kalıyorum eşim de yok tek başıma :S
dün takılan dolapları silmem lazım tek cesaret edemedim dr korkuttu beni pf. eşimi de kaldırıcam saat 4 de toprağın odasına halı ve koltuk alıcaz. bana da bir gecelik ve artık cantamı hazırlamamak için bahanem kalmicak
Benim de çok uykum var ama uyuyamıyorum, bende sabahtan göğüs pompasını kaynattım, artık o da dezenfekte oldu, onuda valizime koyim, hastaneden çıkarken giymek için eşofman felanda hazırladım valize, kabanımı bile hazırladım aniden bi şi olur hemen alır ceketimi çıkarım diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?