2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şüphe etme çünkü o semtler kalabalık semtler ve hastanede çok var onun için o fiyatlar normaldir yani..
Benim oturduğum semte en yakın özel hastane Acıbadem Maslak fiyatlarından hiç bahsetmeyeyim sempatiksalakcinni

evet olabilir neyse artık bende sona geldim bir ara kafam karışmıştı değiştirsemmi diye ama en iyisi devam etmek tabi burdada dopler veya 4 boyutluya girmek ekstra ücret oluyor

evet olabilir neyse artık bende sona geldim bir ara kafam karışmıştı değiştirsemmi diye ama en iyisi devam etmek tabi burdada dopler veya 4 boyutluya girmek ekstra ücret oluyor

de get sacmalama.. bu saatten snr hastane mı degıstırılır aman dıyım bızım gıbı kalakalırsın bak ortada.. senın artık renklı ultrasona bılmemneye ıhtıyacın yok kı.. doktoruna fln guvenıosan bosver dıger herseyı..

Aaa birde İstinye Devlet Hastanesi var boğaz manzaralı odaları var denize sıfır diyebilirim yani ücretleri de senin ödediğinden daha azsempatiksalakcinni

Fınfık baltalımanı tarafında ozel hastane yokmuydu bıkac tane.. sankı bırılerı hastaydı da orda yatıodu fln yanlıs mı hatırlıom acaba..

Fınfık baltalımanı tarafında ozel hastane yokmuydu bıkac tane.. sankı bırılerı hastaydı da orda yatıodu fln yanlıs mı hatırlıom acaba..

yok yavrum baltalimanı kemik hastanesi var bak orası da süper manzaralı denize nazır süper bir hastane sempatiksalakcinni ama doğum yok sempatiksalakcinni

yaa kızlarr çok soğuk kütahyaaa kar geliyormuş bizim şansımızada bu kış çok soğuk geçiçekmiş bin yılın en soğuk kışı olcakmış avrupada e bizide etkiler yanii biz iki gündür kombiyi yakıyoruzz

uykum var ya, ama uyuyamıyorum, sabah 5:30 dan beri ayaktayım, napcam ben...hhhooofffffff....

canımm yoğurtta uyku yapar yee burda hava kapalı tam uyku havası var battaniyenin altına girsem uyurumm

ben böyle havalarda tv karşısında makarnayla türk filmi izlemeyi çok severim türk filmi olcek birde soslu makarna deneyin ne alaka derseniz makarna yiyip türk filmi izlemek çok zevkli

Tv yi aç karşısına geç üstüne battaniyeni çek eline kumandanı al bence kesin uyursun boshayallersmile

en sevdiğim uyuma şekli, şimdi kendimi hayal ettim evde, koltuğumda tv karşısında ayy ne süper olurdu

zaten bizim şansımıza yazında çok aşırı sıcaktı, kışında aşırı soğuk olacak demek
ben daha başlamadım kombiyi açmaya

öff cok utum var benım.. bsladım bıraz ama burası acık oldukca okumaya gelıorum her gomlekten snr :) azıcık ısıme bakayım snr gorusuruz hadı kızlar

Midemde kurt var sanki, sabah beş buçuktan beri ye ye doymadım noluyo bana ya...

Bugün bi tuhaflık var bende, hayırlısı bakalım...

uykum varrrr ama uyumicam sonra gece ayakta kalıyorum eşim de yok tek başıma :S

dün takılan dolapları silmem lazım tek cesaret edemedim dr korkuttu beni pf. eşimi de kaldırıcam saat 4 de toprağın odasına halı ve koltuk alıcaz. bana da bir gecelik ve artık cantamı hazırlamamak için bahanem kalmicak

Bizde de yok, o ne öle ya...kafamçokkarıştı

Tv yi aç karşısına geç üstüne battaniyeni çek eline kumandanı al bence kesin uyursun boshayallersmile

Evet en ii si bi film takıp izlemek, tv de bi şi yok zaplamaktan helak oldum, süt ısıtıp içtim sabah o da fayda etmedi, belki film faydalı olur...

öff cok utum var benım.. bsladım bıraz ama burası acık oldukca okumaya gelıorum her gomlekten snr :) azıcık ısıme bakayım snr gorusuruz hadı kızlar

Kolay gelsin valla, nefret ediyom ütüden...

herkese merhaba...
ne soğuk bir gün yaa inşallah daha beter soğumaz 15ekime kadar.
bizim de halı almamız lazım odasına...

Kolay gelsin size biju, ama dolap olayına gerçekten tek başına girişmesen daha ii kocanla birlikte yaparsınız acelsi yok nasılsa..

Benim de çok uykum var ama uyuyamıyorum, bende sabahtan göğüs pompasını kaynattım, artık o da dezenfekte oldu, onuda valizime koyim, hastaneden çıkarken giymek için eşofman felanda hazırladım valize, kabanımı bile hazırladım aniden bi şi olur hemen alır ceketimi çıkarım diye...

figencim çok soğuk bir kış olacak.
geçen yıl elektirik sobasıyla idare ettik ama dondum.
banyoda bile fanımı yaktım duş alırken.
bu sene elektrikle mümkün değil ısınamam.
birde çatı katındayız. büyük bir soba alırım artık.
odun kömürden başkası ısıtmaz bizi.

süpersin yaa ne güzel herşeyin hazır
36.hafta dolmadan ben de hazırlarım inşallah

bu arada kızlar, almayanlar varsa gecelik, pijama için güzel, kaliteli bir marka buldum. haluk bayram diye (h&b) ama baha tekstil diye geçiyor. kataloğuna bakmak isterseniz,

2011 Fall & Winter

ben 20. ve 23. sayfadakileri aldım...

tünaydın kızlar.

Bu gece güzel uyudum maşallah bana..
dün aksam tartıya bir cıktım anam o da ne ibre 80 ni gösteriyor.. hayatımda böyle birşey görmedim.. tekrar diyete baslıyorum ama onunda kilo olduğunu sanmıyorum sanırım ödem yaptım insan 3 günde 3 kilo alırmı yaaaa.. benim kapanısım 80 le olucaktı...
yüzüme baya bir hamilelik siskinliği geldi sizin suratlarda bir değişim var mı

eskiden oturunca kimse hamile olduğumu anlamazdı şimdi 1 km den belli oluyor valla.....

kızlar dün uyku setini yıkadım bebişin....
kırmızı beyaz benim ve renk verdi..
karyolasını yapan yerden odama uygun diye almıstım simdi suratlarına fırlatıcam terbiyesizler böyle adi birşeyi ne cüretle satarlar.....
Şimdi kırmızı beyaz bir takım bulmam lazım valla cok gezemiyeceğim bugün internetten araştırıp alırım...

ben daha kahvaltı yapmıs değilim biraz birşeyler yiyeyim cok öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…