Benim doktorum mayısta ayrıldı hastaneden diye ne üzülmüştüm ne üzülmüştümmmmmm hatırlıyo musun. Şimdi klinik açtı işte kendine doğuma gelcek hastaneye allahtan.Keşke ben doğurduktan sonra ayrılsaydı valla.Ne güzel rahat rahat gidiyoduk hastaneye. hem de doğumda rahat olurdu adam orda olurdu.Şimdi bişi olsa adam kontrole kısıtlı zamanda gelebilcek fln filan. neyse buna da şükür. Sizinkinin yanında benimki dert değil. İnşallah halledersiniz valla.Sen de mi sezoya dönüyorsun yoksa kız:) Benimki meçhul bakalım yarın bir konuşcam doktorla.Bazı şeyler kafamda tam otursun da ona göre hareket edeyim.son günlere geldik vallaAh asocum son dakkada böyle ortada kalmak hakkat çok poktan oluyor İloşa çok üzülmüştüm başıma geldi : ((
Etnicada bana uzak normal doğum için yakın bir hastane tercih etmem lazım ama dediğim gibi sırf bu hastane durumları yüzünden bir yerden sezeryan günü alıp gidip yatacam valla ne sıkıntı ne stres olacak..
kızlar ben sezeryan yapacağım ama icimden bir ses normal yapacaksın diyor rüyalarımda da öyle görüyorum.. Allah biliyor ya normal yapabilmeyi cok isterdim
bir daha link atayım canımlinden verdiğin link bende açılmadı canım.
Benim doktorum mayısta ayrıldı hastaneden diye ne üzülmüştüm ne üzülmüştümmmmmm hatırlıyo musun. Şimdi klinik açtı işte kendine doğuma gelcek hastaneye allahtan.Keşke ben doğurduktan sonra ayrılsaydı valla.Ne güzel rahat rahat gidiyoduk hastaneye. hem de doğumda rahat olurdu adam orda olurdu.Şimdi bişi olsa adam kontrole kısıtlı zamanda gelebilcek fln filan. neyse buna da şükür. Sizinkinin yanında benimki dert değil. İnşallah halledersiniz valla.Sen de mi sezoya dönüyorsun yoksa kız:) Benimki meçhul bakalım yarın bir konuşcam doktorla.Bazı şeyler kafamda tam otursun da ona göre hareket edeyim.son günlere geldik valla
Kış geldi valla:S en iyi kaynana olmayan kaynanadırselammmm
çok soğukk yağmur yağıyoor burda. akşam kaloriferler yanıyordu sıcacıktı ne güsel .
şimdide az yanıyor.
akşam kaynanamlara gittik 4 çeşitt kavanoz turşu verdi. bu kış sırf turşu yicez heralde sempatiksalakcinni
doğumda gelen giden çok olur yemeklerin yanına koyarım ii olur .
hırka örüyodu benimki :jeyyar: akşam pek ii di nlduysa :roflol::roflol:
dün arkadaşımın kaynanası hakkında anlattıklarını duyunca bende pek ii oldum birden :lepi:
bir daha link atayım canım
2011 Fall & Winter
yine açmazsa baha tekstil yaz aramada ilk çıkan kendi sitesi, ordan açmıyor da 2. .çıkan
bahatekstil.com.tr/katalog..... diye devam eden linkten açabilirsin olmazsa yenile de bakalım.
Kış geldi valla:S en iyi kaynana olmayan kaynanadır
Evet hatırlıyorum senin doktor mevzunudaama Allahtan o doğurtacak seni bizimki başka hastaneye gelmiyor sorun orada zaten : ( Neyse..
Akşam kocama dedim ben sezeryan olcam vazgeçtim normalden diye sevindi sanki sempatiksalakcinni bu kocaların hiçbiri normal doğum istemiyor herhal düşün yani ben en başından beri normal doğuracam diyordum hiç sormadı bile adam neden vazgeçtiğimi :))
benım kaynanam cok ıyı be. hele sızın cadolozları duydukca daha da ock sevıorum.. o gun telefon ettım ay anne kadınlar anlatıo kaynanaları boyle boyle yapıomus ben ne saslıyım allah razı olsun senden dedım, cumle aleme telefon acıp aglayarak anlatmıs gelınım bana boyle boyle dedı dıye cok mutlu olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?