2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim doktorum mayısta ayrıldı hastaneden diye ne üzülmüştüm ne üzülmüştümmmmmm hatırlıyo musun. Şimdi klinik açtı işte kendine doğuma gelcek hastaneye allahtan.Keşke ben doğurduktan sonra ayrılsaydı valla.Ne güzel rahat rahat gidiyoduk hastaneye. hem de doğumda rahat olurdu adam orda olurdu.Şimdi bişi olsa adam kontrole kısıtlı zamanda gelebilcek fln filan. neyse buna da şükür. Sizinkinin yanında benimki dert değil. İnşallah halledersiniz valla.Sen de mi sezoya dönüyorsun yoksa kız:) Benimki meçhul bakalım yarın bir konuşcam doktorla.Bazı şeyler kafamda tam otursun da ona göre hareket edeyim.son günlere geldik valla

Benim de eşimin de beyaz spor çorabı var valla yalan yok. Beyaz spor ayakkabılarımız da var onların içine giyiyoruz.beyaz ayakkabıyla siyah çorap daha fena bence.Bu benim düşüncem tabi.Tabiki diğer spor ayakkabılarımızla beyaz giymiyruz. Beyaz çorap kumaş pantolonların altına giyilirse kıroca oluyor delikafadulden

kızlar ben sezeryan yapacağım ama icimden bir ses normal yapacaksın diyor rüyalarımda da öyle görüyorum.. Allah biliyor ya normal yapabilmeyi cok isterdim

selam herkese..dün yürüyüş olayını abarttım galiba akşamdan beri ağrılarım var bugün kendimi çok kötü hissediyorum yerimdeen kalkacak halim yok

selammmm
çok soğukk yağmur yağıyoor burda. akşam kaloriferler yanıyordu sıcacıktı ne güsel .
şimdide az yanıyor.
akşam kaynanamlara gittik 4 çeşitt kavanoz turşu verdi. bu kış sırf turşu yicez heralde sempatiksalakcinni
doğumda gelen giden çok olur yemeklerin yanına koyarım ii olur .
hırka örüyodu benimki :jeyyar: akşam pek ii di nlduysa :roflol::roflol:
dün arkadaşımın kaynanası hakkında anlattıklarını duyunca bende pek ii oldum birden :lepi:

beyaz çorap bizde de var ama sadece spor ayakkabıları için aldık.

selam kizlar..
kan verdim bu sabah troid kontrolüm için p.tesi alicam sonuçlari inş.normal çikar.
hamilemisiniz diye sordular bana yaa hiç belli olmuyomu yani sempatiksalakcinni
enine boyuna çam yarmasi gibiyim ama şaştim sempatiksalakcinni

Evet hatırlıyorum senin doktor mevzunuda ama Allahtan o doğurtacak seni bizimki başka hastaneye gelmiyor sorun orada zaten : ( Neyse..
Akşam kocama dedim ben sezeryan olcam vazgeçtim normalden diye sevindi sanki sempatiksalakcinni bu kocaların hiçbiri normal doğum istemiyor herhal düşün yani ben en başından beri normal doğuracam diyordum hiç sormadı bile adam neden vazgeçtiğimi :))

bijo tarif için teşekkürler .
şekeri ölçmüşsün sağol canım . denicem inşallah opuyorumnanaktan

Kış geldi valla:S en iyi kaynana olmayan kaynanadır

linden çok tatlılar fiyatları nedir bunların ne kadar ödedin
gripin kadar ödemedin inşallah sempatiksalakcinni

benım kaynanam cok ıyı be. hele sızın cadolozları duydukca daha da ock sevıorum.. o gun telefon ettım ay anne kadınlar anlatıo kaynanaları boyle boyle yapıomus ben ne saslıyım allah razı olsun senden dedım, cumle aleme telefon acıp aglayarak anlatmıs gelınım bana boyle boyle dedı dıye cok mutlu olmus :)

bizde eşimle hiç düşünmüyoruz sezeryanı..o da istemiyor hiç bende..yanimda olacak zaten doğumda kismet olursa.kordonu ona kestircem aklinialirimsmile

Allah bozmasin inşallah

şanslısın prop. bende çok isterdim kaynanamın ii olmasını falan . ama napalım .
ama ne kaynanalar var onların yanında bende kendimi şanslı görüyorum .
dün arkadaşıma gittim kaynanası yüzünden belki boşanabiliriz dedi . 4 aylık bebeği var. çok üzüldüm . inşallah öle bişi olmaz.

prop ve nalan kayınvaldeden yana çok şanslısınız maşallah valla.
kadının şekerliğine bakarmısınız millete telefon açıp ağlıyor gelini güzel laf söyledi diye.
eli öpülesi kadınmış.

asocum haklısın olmayan kaynana iyidir.
ben görüşmüyorum ve uzağız ama oğluna yetiyor laflarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…