2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaren arkadaşına üzüldüm aman sakın kaynana yüzünden boşanmasınlar kocasıyla sorunu yoksa.
kıyamam ya bebeği var yuva kolay mı kuruluyor.
ne biçim insanlar şu kaynanalar.

inşallah cnm . eşide annesine karşı bişey diyemiyormuş.
benım eşim gene lafını söyler .
bende yiyorum yiyorum doymuyorum. 3 tost yedim hala açım :s

linden çok tatlılar fiyatları nedir bunların ne kadar ödedin
gripin kadar ödemedin inşallah sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 yok canım bence çok fazla ödemedim çünkü piyasadaki dandik sırf viskon takımlara bile sabahlıksız 50lira diyorlar, komun geceliğini almıştım 50 küsürdü ama içinde bolca polyester varmış mesela...
bunlar %50pamuk+%50 viskon veya %50pamuk+%50 modal veya %100 pamuk
fiyatlar mağazaya göre farkedebiliyor. bir de sabahlıklı olunca fiyat artıyor.
ben küçük bir mağazadan indirimli aldım çok uyguna geldi 2si de sabahlıklı takım biri kalın hatta (kalın olunca fiyat artıyor haliyle) 140 falan ödedim.
normal fiyatlarını sorarsan,
sabahlıksız pijama tk 40-70 arası
sabahlıklı pijama tk 60-100 arası
sabahlıklı gecelik 50-80 arası sanırım

bu arada bu firmayla bi bağlantım yok çok reklam yaptım da...sempatiksalakcinni

doğum ücretlerini yazmışsınızda ne onlar öleee 4000 falan :1shok:
biz sorduk ücretleri :
normal 143.00 sezeryan : 145.00 . özel oda 100 tl miş .
normal 1 gün sezeryan 3 gün yatıyormuş .
benim doğum bayramada denk gelebilir . onuda sorduk bayramda ordaymış doktorum .
çok şanslıyım hem doktor hem hastane açısından . inşallah doğumumda kolay olur .
nerde doğurcağım falan belirsiz olsa iice stres olurdum ben. Allahtan bunları düşünmüyorumm

yine kaynana muhabbeti olmuş...
çok ilginç geliyor bana aynı insan kızının hanesine karışmıyor da oğlununkinde egemenlik kurmak istiyor... illa dediğini yaptıracak... ama bence erkeklere iş düşüyor, gözünü açıp objektif bakabilmeliler...

erkek anneleri!!! siz bari böyle yapmayın ilerde de kızlarımız da oğullarınız da rahat etsin opuyorumnanaktan

ay yarennn.. arkadasına soyle kadın yuzunden yuvaısnı yıkmasın. pasif kalmasınlar azıcık saldırsınlar yaaa.. bak benım kaynanam benım yuzume kızım cok agresıfsın dıyo ama yıne de sevıyo yanı :)
kızlar farkettım kı hıc kızı olmayan bı aıleye gelın gıdınce daha cok tutuluosun, valla sız sız olun kızlarınızı gorumcelerı olmayacak aılelere gelın verın :)) misal bıze verebılırsınız, tek cocuk olcak ya benım oglum o bakımdan kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyosun linden . erkeklerde bitiyo iş aslında.
bide kaynanasıyla oturuyor arkadaşım. diğer çocukları ankaradaymış tabii kimse istemiyor bunu.
arkadaşımın eşide kıyamıyormuş anasına mecbur beraber yaşıyolar. tabi o başka odada kadın başka odada.
ayy anlattıda yaprak dökümündeki kadından daha beter. büyüler falan yaptıryomuş bide.
çok üzüldüm yaa . kimseyede anlatamıyormuş bana anlattı . boşanırz bu kadın yüzünden diyor (

kıyaamm öyle önceden idare ediyorduk dimi şimdi bebişlr geliyorr üşütmememiz lazım mecbur yakcez

kordonu mu kestiricen... ne bu kız kurdele mi kesiyorsunuz? sırnaşık şey

özel isteğim bu benim.doğum sirasinda küt die düşüp bayilmazsa tabi

annemde oğlunu ewlendirdi geçen ay zavalli kadini kimse arayip sormuyomuş nasilsin diye bir aydir..üzme kendini unut artik onlari diorum ama hastalanmasa bari üzülmekten.
annem kardeşime acaip düşkündür.düğünde filanda ne istedilerse yapti.keşke sen benim kayinvalidem olsaydin dedim hatta :))
nasil teselli edeceğimi bilemiorum

kızımı sana verebiliirimmm propp :sm_cool:
sen kızıma ii bakarsın kaynanalık yapmazsın heemm
ama ne biliyosun belki kardeş gelir oğluna sempatiksalakcinni

kızımı sana verebiliirimmm propp :sm_cool:
sen kızıma ii bakarsın kaynanalık yapmazsın heemm
ama ne biliyosun belki kardeş gelir oğluna sempatiksalakcinni

kaynanalık yaparım da iyi de bakarım merak etmesempatiksalakcinni
kız kacıncı yuzyıldayız allah askına, dogum kontrolu dıye bısı var, hadı kaza oldu dıyelım aldırırız olur bıter, ben ıstemeden nası gelıomuş bakayım o kardeş :)

ewlerini ayirma şanslari yokmu ya bilmiyorumkismile

prop benim geldiim ailede de hiç kiz yok ama 3.gelinim sempatiksalakcinni

merhaba kızlaaar! linden gecelikler ve pijamalar çok güzelmiş. güle güle giy.

hastanelerden bahsetmişsiniz ya yine üzüldüm kendime. benim doktorum ve hastane 90 km uzağımızda. 1,5 saatlik yol. ben de kara kara düşünüyorum valla. eşim yetişiriz diyor ama...

kendim için düşününce doğru. benim de görümcem yok. kaynanam dünya tatlısı.
ama ablam için düşününce yanlış. onun da görümcesi yok ama eltisi, kaynana ile beraber olunca çıldırtıyorlar ablamı. yazık ablama yaaaaa!

benimde acaippp bir haftadır iştahım kötüydü şimdide ye ye doymuyorum az önce taze fasulye pişirdim yanınada makarna yaptım acıktım vallahi yiycem şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…