bizde eşimle hiç düşünmüyoruz sezeryanı..o da istemiyor hiç bende..yanimda olacak zaten doğumda kismet olursa.kordonu ona kestircem aklinialirimsmile
linden çok tatlılar fiyatları nedir bunların ne kadar ödedin
gripin kadar ödemedin inşallah sempatiksalakcinni
yasemın gecen bırısı yorgancıoglundan aldım demıstı ben de ıncelemıstım bunu cok begenmıstım bak ıstersen:
Yorgancıoğlu'10-Lady Bug - Yorgancıoğlu Bebek Butik Çeyiz[/QUObaktım bitanem gercekten cok güzelmiş aklımda olsun
figencim çok soğuk bir kış olacak.
geçen yıl elektirik sobasıyla idare ettik ama dondum.
banyoda bile fanımı yaktım duş alırken.
bu sene elektrikle mümkün değil ısınamam.
birde çatı katındayız. büyük bir soba alırım artık.
odun kömürden başkası ısıtmaz bizi.
kordonu mu kestiricen... ne bu kız kurdele mi kesiyorsunuz? sırnaşık şey
yine kaynana muhabbeti olmuş...
çok ilginç geliyor bana aynı insan kızının hanesine karışmıyor da oğlununkinde egemenlik kurmak istiyor... illa dediğini yaptıracak... ama bence erkeklere iş düşüyor, gözünü açıp objektif bakabilmeliler...
erkek anneleri!!! siz bari böyle yapmayın ilerde de kızlarımız da oğullarınız da rahat etsin opuyorumnanaktan
ay yarennn.. arkadasına soyle kadın yuzunden yuvaısnı yıkmasın. pasif kalmasınlar azıcık saldırsınlar yaaa.. bak benım kaynanam benım yuzume kızım cok agresıfsın dıyo ama yıne de sevıyo yanı :)
kızlar farkettım kı hıc kızı olmayan bı aıleye gelın gıdınce daha cok tutuluosun, valla sız sız olun kızlarınızı gorumcelerı olmayacak aılelere gelın verın :)) misal bıze verebılırsınız, tek cocuk olcak ya benım oglum o bakımdan kaydirigubbakcemile3
kızımı sana verebiliirimmm propp :sm_cool:
sen kızıma ii bakarsın kaynanalık yapmazsın heemm
ama ne biliyosun belki kardeş gelir oğluna sempatiksalakcinni
doğru söylüyosun linden . erkeklerde bitiyo iş aslında.
bide kaynanasıyla oturuyor arkadaşım. diğer çocukları ankaradaymış tabii kimse istemiyor bunu.
arkadaşımın eşide kıyamıyormuş anasına mecbur beraber yaşıyolar. tabi o başka odada kadın başka odada.
ayy anlattıda yaprak dökümündeki kadından daha beter. büyüler falan yaptıryomuş bide.
çok üzüldüm yaa . kimseyede anlatamıyormuş bana anlattı . boşanırz bu kadın yüzünden diyor(
ay yarennn.. arkadasına soyle kadın yuzunden yuvaısnı yıkmasın. pasif kalmasınlar azıcık saldırsınlar yaaa.. bak benım kaynanam benım yuzume kızım cok agresıfsın dıyo ama yıne de sevıyo yanı :)
kızlar farkettım kı hıc kızı olmayan bı aıleye gelın gıdınce daha cok tutuluosun, valla sız sız olun kızlarınızı gorumcelerı olmayacak aılelere gelın verın :)) misal bıze verebılırsınız, tek cocuk olcak ya benım oglum o bakımdan kaydirigubbakcemile3
prop benim geldiim ailede de hiç kiz yok ama 3.gelinim sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?