bilmiyorum canım bana öle bişey gelmedi sağlık ocağına kayıt yaptıracaksan git bi öğren
az kalmışş canımm gel yakına butaraflar çok güzellsadece alışveriş merkezleri yumagı oldu.. o şirinevlerde cadde de dolaşmak bile insana iyi geliyor.. herşey var.. ne ararsan... dagdan indim şehre olacagım yakında.... otobuse bınmeden bır yere gidemiyorsun... munubuslerde tangır tungur... bebegi etkiler diye bınmiyorum... merkezde yaşamayı çok özledım..:))))
Yeni bi uygulamaymış canım hamile olan herkesi sağlık ocağına kaydediyorlarmış sonra oradan gidip aşılarını kontrollerini falan yaptırıyormuşun ücretsizmiş herhalde diğer arkadaşlar daha ii biliyolar
sağlık ocağı devlet tarafında hamilelerin takibi için yapılan bi uygulama aşı takibi kalp atışı tahliller yapıyolar
canım sende kayseridemisin
ben kayıt oldum bebiş doğunca üzretsiz aşılarını yapıyolar bize haziranda tetanoz aşısı yapıcaklarmışşteşekkür ederim
en iyisi gidip sorayım ben =))
evet canım sendemi
evet canım hangi doktora gidiyosun ben hümada erşad batmaza gidiyorum
tamamen aynı durumdayız ne tatlı ne sulu yemek hiçbirini malesef ben de yiyemiyorum. birkaç kere yiyim dedim binlerce kere pişman oldum :bbo:eren sezen; şanslısın tatlı yiyebiliyorsun
ben hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum
tatlı ile aram hiç yok ki normalde her akşam bir dilim tatlı yerdim
sulu yemeği çok severdim yiyemiyorum
ilk 3 ay geçsin diye bekliyorum inş. sonra bu sorunlarım kalmaz
canım çok konuştuk okumadın sanırım, gidip sağlık ocağına kayıt olman gerekiyor..selam kızlar bu sağlık ocağı muhabbeti nedir bilen varmı
biraz önce gelmişler eşim evde
sağlık ocağına uğrasın kart falan bişiler demişler ne alaka ki
günaydın ı desek tünaydınmı canımmgünaydın şekerlerrr
ben erciyesde çetin arık a gidiyorum kaç yıllık evlisin ilk çocuğunmu
tahmin ediyorum hangi kelimeler olduğunutamamen aynı durumdayız ne tatlı ne sulu yemek hiçbirini malesef ben de yiyemiyorum. birkaç kere yiyim dedim binlerce kere pişman oldum :bbo:
canım çok konuştuk okumadın sanırım, gidip sağlık ocağına kayıt olman gerekiyor..
geçmişi okudum baya konuşmuşsunuz valla zor bitirdim. birkaç argo kelime gördüm kullanmamaya dikkat edelim yerimseniben
sabahtan doktora gittim hastaneye. hergün kullandığım kan sulandırıcı iğne raporu alayım da ikide bir yazdırmaya gitmiyim dedim. 1 aylık yazdı sağolsun, progestanı da günde 1 e indirdi yatarken iç dedi oh o da bitiyor yavaş yavaş..
bizim burda hastane işleri çok rahat. yeni yapılan lux bir devlet hastanemiz var. benim doktorum da orada. tahlil vs olacağı zaman hastaneye çağırıyor, ultrason muayene için falan da özeline gidiyorum.
leblebi beyaz dimi onun iyi geldiğini duydumm cipsler yararlı değil canım pek yeme bu zamanlardaarkadaşlar midesi bulanan lar için bir önerim var ben yapıyorum çok iyi geliyor sabah yatakdan kalkmadan bir avuç leblebi yiyiorum sonra 15 dk yerimden kalkmıyorum yani yatıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim ben çok acıkıyorum yemeğimi yiyorum 10 dk sonra başlıyo miden kazınmaya çok yemekte istemiyorum sağlıklı bir hamilelik için fazla kilo almamamız lazım portakal suyu içiyorum aralarda birde meyve elma ve muz iyi geliyor burda yediklerimizi paylaşalım arkadaşlar ben hergün yeni bir şey keşfediyorum burda yakın bir arkadaşımla aynı anda hamile kaldık bijoux kasım annelerinde oda birbirimizle yedikleimizi paylaşıyoruz hiç yararlı bişi olmadığını biliyoruz ama patates cipside çok iyi geliyor tuzlu tuzlu :.):)
hadi gözün aydın bu sefer sinir olmadın inş..yarınmı çıkıcakmış sonuçlarnasılsınız kuzucuklar bugün.ben sabah gittim tahlillerimi verdim yarın alıp sonuçları kendi doktorma göstericem.inş herşey yolundadır.çok korkuyorum.eyvahedigeldismile
6 yıllık evliyim ilk gebeliğim kürtajla son buldu 3 ay önce bu 2. hamileliğim zeki beyi demet hanımı duydum ama çetin beyi duymamıştım memnunmusun
bende hiç duymamıştım ama rakadaşımın tavsiyesiyle gittim ve memnun kaldım iyiki gitmişim yoksa zeki beye rakip beye gittim bi işe yaramadı
hadi gözün aydın bu sefer sinir olmadın inş..yarınmı çıkıcakmış sonuçlar
tedaviylemi oldu canım senin rakip beye bende 3 yıl önce gittim hiç hoşuma gitmedi 2 yıldırda erşad beye gidiyorum çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?