evet görseydin kesin sinir olurdunn çok iticiler ama aynı doktor özelde süt dökmüş kedievt yarın alcam 1 gibi.ordan kendi doktoruma inş.bu sefer olmadım.doktor görmedim ya ondandır.hihoyyyt
ben çatlatıcı iğne kullandım ama daha öncedende kullanmıştım olmamıştı bende olacaktı bu sebep oldu diye düşünüyorum
allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
evet görseydin kesin sinir olurdunn çok iticiler ama aynı doktor özelde süt dökmüş kedi
duyarsın canımm kötü beşey olucağını sanmıyorumm en fazla benim gibi hamilelik boyunca hap kullanmak zorunda kalırsınevt kesinlikle katılıyorum.neyse daha da gitmem :umursamaz: ama yarın iyi şeyelr duymaya odkar çok ihtiyacım var ki mafoldumben
bulantılar olmadan yiyordum ama şimdi görüntüsü bile yetiyo önceden midem bulansın artık diyodum şimdi ne zaman bitecek diye düşünüyorum allah yardım etsin sende bulantılar yokmu
tamamen aynı durumdayız ne tatlı ne sulu yemek hiçbirini malesef ben de yiyemiyorum. birkaç kere yiyim dedim binlerce kere pişman oldum :bbo:
canım çok konuştuk okumadın sanırım, gidip sağlık ocağına kayıt olman gerekiyor..
geçmişi okudum baya konuşmuşsunuz valla zor bitirdim. birkaç argo kelime gördüm kullanmamaya dikkat edelim yerimseniben
sabahtan doktora gittim hastaneye. hergün kullandığım kan sulandırıcı iğne raporu alayım da ikide bir yazdırmaya gitmiyim dedim. 1 aylık yazdı sağolsun, progestanı da günde 1 e indirdi yatarken iç dedi oh o da bitiyor yavaş yavaş..
bizim burda hastane işleri çok rahat. yeni yapılan lux bir devlet hastanemiz var. benim doktorum da orada. tahlil vs olacağı zaman hastaneye çağırıyor, ultrason muayene için falan da özeline gidiyorum.
kızlar bebişimizin kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz?
evet görseydin kesin sinir olurdunn çok iticiler ama aynı doktor özelde süt dökmüş kedi
evt kesinlikle katılıyorum.neyse daha da gitmem :umursamaz: ama yarın iyi şeyelr duymaya odkar çok ihtiyacım var ki mafoldumben
kızlar bebişimizin kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz?
aynen öle para işte.herşey para kaydirigubbakcemile
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım.
yarın bende gidicem. inşallah yarın yüzümüzde kocaman gülen suratlar olur :icecream:
6.haftada ama 10. haftaya kadar duyulmayabiliyomuş
herkese göre değişiyor cnm senin döllenmene ve bebeğin gelişimine bağlı 6. haftadan itibaren duyma imkanın olabilir ama 10. haftaya kadar duyamıyabilirsinde telaş yapma onun için
moongoddes seni merak ediyorum canım, dr.a gittin mi bugün?Özelden de yazdım, haber bekliyorum senden.İnşallah bebeğin seninledir.
ilgine desteğine çok teşekkür ederim vesta'cım. özelden de cevap yazdım sana.
bebeğin gelişimi durmuş. yarın alacaklar senağlama
buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?