2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evt kesinlikle katılıyorum.neyse daha da gitmem :umursamaz: ama yarın iyi şeyelr duymaya odkar çok ihtiyacım var ki mafoldumben
duyarsın canımm kötü beşey olucağını sanmıyorumm en fazla benim gibi hamilelik boyunca hap kullanmak zorunda kalırsın

inş.yarın güzel şeylr olsun inş. eve gelip deli gibi ankara misket oynicam çok ihtiyacımhihoyyythihoyyyt var

bulantılar olmadan yiyordum ama şimdi görüntüsü bile yetiyo önceden midem bulansın artık diyodum şimdi ne zaman bitecek diye düşünüyorum allah yardım etsin sende bulantılar yokmu

yok cnm hiç bulantım yok benimki allahtan baya uslu çıktı hiç üzmedi beni bakalım ileride ne olacak

valla allah yardımcın olsun bulantı gerçekten kötü diyorlar inş. yakında geçer

Selam hoşgeldin canım hoş senin geldiğin baya olmuş ama ben o sırada kardeşimle telefonda olduğum için ve sonrada yemek yediğim için anca gördüm...-tatlicadiarzu-

evet görseydin kesin sinir olurdunn çok iticiler ama aynı doktor özelde süt dökmüş kedi

aynen öle para işte.herşey para kaydirigubbakcemile

evt kesinlikle katılıyorum.neyse daha da gitmem :umursamaz: ama yarın iyi şeyelr duymaya odkar çok ihtiyacım var ki mafoldumben

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım.
yarın bende gidicem. inşallah yarın yüzümüzde kocaman gülen suratlar olur :icecream:

aynen öle para işte.herşey para kaydirigubbakcemile

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım.
yarın bende gidicem. inşallah yarın yüzümüzde kocaman gülen suratlar olur :icecream:

sen kaçta gidiceksin.ben 1 de gidcem dönemem 3 ü bulur herhalde.ama sen kalp atışlarnı duydun ama dmi

bu arada kıssslllaaarrr ben kaçtım ütü yapmam lazım katlanacak çamaşırlarda var hepsi sabahtan beri bana bakıyo bende onlara bir an önce halledeyim şunlarıda yarın temizlikçi gelecek ortalıkta çamaşırlar olmasın kadın rahat çalışsın ooofffff hiç canım istemiyor ama mecbur yapmam lazım

hadi görüşürüz sonra :gitme:

slm kızlar,
bütün anneler ve bebekleri iyidir umarım.Bugün muayeneye gidecek arkadaşlar da güzel haberlerle dönerler inşallah.

moongoddes seni merak ediyorum canım, dr.a gittin mi bugün?Özelden de yazdım, haber bekliyorum senden.İnşallah bebeğin seninledir.

moongoddes seni merak ediyorum canım, dr.a gittin mi bugün?Özelden de yazdım, haber bekliyorum senden.İnşallah bebeğin seninledir.

ilgine desteğine çok teşekkür ederim vesta'cım. özelden de cevap yazdım sana.
bebeğin gelişimi durmuş. yarın alacaklar senağlama

buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:

canım cok gecmıs olsun Allah sabır versın.ne kadarlıktın acaba sakıncası yoksa solermısın.

bu arada kızlar herkese merhaba...arkadaslar ne oluyo ya cok korkuyorum ne kadar cok oldu hamılelıgı sonlanan.valla artık korkar oldum..bende persembe gunu gıtcem dr.a kalp atısları ıçin ne olur dua edın iyi geçsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…