ilgine desteğine çok teşekkür ederim vesta'cım. özelden de cevap yazdım sana.
bebeğin gelişimi durmuş. yarın alacaklar senağlama
buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:
buraya kadarmış arkadaşlar.. hepinizin desteğine teşekkür ederim. artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. sevgiyle kalın.. :a015:
canım yaa kıyamam sana, üzme sen kendini.Kasım annesi olmazsın da ocak, nisan annesi olursun ne farkeder.Bebeğin hangi ay sağlıkla gelecekse o ayın annesi olmak güzel.Çok geçmiş olsun sana, bu süreçte böyle sıkıntılar yaşanabiliyor tabi ama atlatılıyor da.Bir sonraki güzellik bir önceki sıkıntıyı unutturur inşallah.
canım ya çok üzüldüm...kelimeler çok yetersiz insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Ama sakın ümidini yitirme... Bir kapı kapanır bir kapı açılır canım, tekrardan büyük geçmiş olsun :çok üzgünüm:
7 haftalık, geç döllenme varsa 6 haftalık gibi bir şey. ama gelişimi durduğu için büyümemiş. şimdi de küçülmeye, kaybolmaya başlamış. kalbi hiç atmadı. cumt.den beri de kahverengi lekelenmem başlamıştı. ama ilk başta da zaten beta hcg tam ikiye katlanmıyor ama yükseliyordu. belliydi zaten bir terslik olduğu. bir öncekini de aralıkta almışlardı. şimdi d&c'den sonra bazı testler yapılacak nedenini tespit için. nedeni belli olana dek hamile kalma dedi doktor. yarın için dua edin e mi arkadaşlar? o sedye ile ameliyathaneye gideceğimi düşündükçe fena oluyorum...(((
çok üzüldüm arkadaşım .kelime bulamıyorum yazıcak.bidahakine sağlıkla alırsın kucağına inşmafoldumben
7 haftalık, geç döllenme varsa 6 haftalık gibi bir şey. ama gelişimi durduğu için büyümemiş. şimdi de küçülmeye, kaybolmaya başlamış. kalbi hiç atmadı. cumt.den beri de kahverengi lekelenmem başlamıştı. ama ilk başta da zaten beta hcg tam ikiye katlanmıyor ama yükseliyordu. belliydi zaten bir terslik olduğu. bir öncekini de aralıkta almışlardı. şimdi d&c'den sonra bazı testler yapılacak nedenini tespit için. nedeni belli olana dek hamile kalma dedi doktor. yarın için dua edin e mi arkadaşlar? o sedye ile ameliyathaneye gideceğimi düşündükçe fena oluyorum...(((
canım allah yardımcın olsun, sana kendini güçlü hissettirsin.Bir sonraki ameliyathaneye girişin doğumun için olur inşallah.Testlerde de sorun neyse bir an önce tespit edilsin ki bir daha bu sorunu yaşamayasın.Senin için dua edicem.:Saruboceq:
emin ol dualarım senınle olucak kendını bırakma canım inşllah Allah sana en kısa zamanda saglıklı bır bebıs nasıp ederde bu sıkıntılarını hemencecik unutursun..kendıne dıkkat et.uzulme desem bos olur ama herseyın hayırlısı de.demekkı Allahın bıldıgı bıse var bole dusun.her serde bır hayır vardır unutma canım
Bebeğin gelişimi durmuş. Yarın alacaklar senağlama
buraya kadarmış arkadaşlar.. Hepinizin desteğine teşekkür ederim. Artık kasım 2010 annesi olamayacağım için aranızdan ayrılıyorum. Hepinize en içten duygularımla sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler diliyorum. Sevgiyle kalın.. :a015:
teşekkür ederim kızlar. iyi dilekleriniz ve dualarınız için. hepinizin güzel kalpleri gibi güzel bebişleri olur umarım.
teşekkür ederim kızlar. iyi dilekleriniz ve dualarınız için. hepinizin güzel kalpleri gibi güzel bebişleri olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?