2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım. zaten ağlıyorum bir de siz ağlatmayın beni kızlar.
öyle güzel bir haber alır almaz sizlerle de paylaşırım buradan.

canlarım. zaten ağlıyorum bir de siz ağlatmayın beni kızlar.
öyle güzel bir haber alır almaz sizlerle de paylaşırım buradan.

ağlama ya.inan ben şuan çok zor tutyorum kendmi.işyerndeyim.evde olup bağıra bağıra ağlmak istiyorum.mafoldumbenmafoldumben sen üzülme ALLAH büyük.

çok üzüldüm çokkk allah sabır versin

hva guzel calısmıyorum ama yınede dısarı cıkamıyorum cunku etrafımda hıc arkadasım yok ve tek basıma da bıyere gıtmek ıstemıyorum bu yuzden sıkılıyorum......

BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ya kızlar sızlere bısı sorucam benım kafam çok karısık bu aralar ben sımdı muayne olmak için ıkı doktora gıdıyorum bırı devlette ama mauynanesıne çagırıyo her ay mauyne ücretı ödüyorum genelde tahlıller için devlete çagırıyo ama devlette dogum yaparsam normal doguma gelmıyo sezeryana gelıyomus bende dedımkı doktor bey özell hastaneye doguma gelırmısınız gelırım dedı ve ücretıde 2000-3000 arası degısıyomus sadece doktor ücretı hastane ücretı ayrı olacak 4000ini bulabılır toplamada yanı çok pahalı getırtemem o parayla mumkun degıl ama devlettede yapmak ıstemıyorum dogumu sartları ıyı degıl pek fakat bu doktoruma nasıl dıyebılırım ne dıyebılırımde sızı bırakıcam dıyeyım çok eskı doktorum ta bekarlıktan bu yana akıl verın bana dıger gıttıgım doktorda özel hastanede çalışıyo mauyne ucretı makul ve ssk ıle anlasmalı doktor gece gündüz normal sezeryan dogum farketmez gelmek zorundaymıs özel hastanede ve özel oda dogum 500-1000 arası degısıyomus fıyat napayım sızce akıl verın bana

canım benim bikaç tanıdık arkadaşlarım doğuma kadar dr larını değiştirmediler doğumda hangi hastane ucuzsa oraya gittiler ve doğumu başka dr yaptırdı ama sen nasıl yaparsın bilemem ben yinede kafanı karıştırmış olmayımda aslında böle olması tehlikeli değilmi sonuçda seni 9 ay boyunca başka dr kontrol ediyor sonra doğuma başka dr giriyor
bilemem aslında belki çok fazla tehlikesi yoktur

canım zaten 9 ay bırıne gıdıp sonra nerde ucuzsa orda dogum yapmak gıbı bır düşüncem yok çünkü dedıgın gıbı bencede tehlıkelı ben dırek özeldekı doktora muayne olsam 9 ay orda dogum yaptıracak o zaman uygun oluyo ama dıgerı yuksek oluyo napıcagımı bılemedım dıger pahalı olan doktora ne desmede bıraksam bılmıyorum

bence ozele gıt hıc degılse dr.un butun hamılelıgın boyunca ne yasadıgını bılır.ve sende hıc tanımadıgın bır dr.la anıden doguma gırmek ıstemezsın heralde...sonucta en onemlı an bence..bu devlettekı dr.unada evım oraya daha yakın bıde ucretı daha makul geldı dersın hıc bıse demesen bıle olur ama ...

bişey demeden bıraksan arar sorarmı seni eğer arasa da hastanenizin prosedürlerinden dolayı bırakmak zorunda kaldım dersin olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…